Schoppen en snurken – PLMD of Periodic Limb Motion kwaal en andere Slapen Ziekten-Mijn benen Ga In Mijn Slumber

Mijn ervaringen met PLMD of Periodic Limb Movement Disorder

Als baby, ik normaal deelden een matras met 1 van mijn zussen of beide. Mijn moeders en vaders konden veelal alleen veroorloven een bepaalde of twee slaapkamer woning, en om u te helpen ruimte te besparen we deelden een bed. Dit bracht mij veel pijn en angst. Ik zou gewekt worden tal van gelegenheden de hele nacht de tijd vooral omdat mijn zus me zou slaan in de arm. Zij deed dit in een poging om mij ophouden snurken of van haar te schoppen in mijn rust. Het was gewoon een deel van mijn leven toen en ik aanvaard. Ik had eigenlijk mijn zus niet de schuld voor het raken van mij, ik misschien zou hebben de exacte ding gedaan om haar of ik was het doel!

Op dat moment wist ik niet dat mijn snurken en schoppen belandde een onderdeel van een veel groter situatie. Het lopende naar volwassenheid, en ik zelfs nu snurken en schop in mijn slaap. Gewoon net de laatste tijd, heb ik geconstateerd dat het snurken kan worden veroorzaakt door snooze apneu en de schoppen stond bekend als periodieke ledemaat beweging disfunctie of PLMD. Voor mij zijn deze twee aandoeningen de klus te klaren naast elkaar voor mij slaapproblemen geven.

Ik heb moeite met slapen en hebben meestal. Ik ervoer het krijgen medicatie om hulp me snooze, maar het rechtstreeks aan complicaties van de volgende ochtend als ik reed naar het werk. Het was slecht voldoende dat ik bijna in een incident, wakker passende vlak voordat ik de staking van de auto bij de ingang van me. Die nacht keer dat ik stoppen met de behandeling en heb nooit het helemaal opnieuw gemaakt. Het bang me dat veel.

Als ik mijn arts over deze hoogte, ze prompt ik een snooze te analyseren. Helaas, omdat de verzekering plannen zorgen en andere problemen, heb ik niet in staat om de sluimer review nog doen. Ik hoop dat ik snel in staat zal zijn om dit te doen en krijgen elk klein ding allemaal bedacht.

In de tussentijd heb ik gedaan wat onderzoeken in slaap ziekten, met name slaapapneu en periodieke beweging van de ledematen kwaal. En dit is wat ik heb ontdekt:

Snooze apneu is een probleem waarbij de spieren in de keel en tong te ontspannen zo aanzienlijk dat de tong raakt de huig (het punt dat naar beneden hangt in de weer van je keel) produceren van uw luchtwegen te krimpen. Gezien het feit dat de lucht sneller reizen door de slanke opening, kan het de vibrerende geluid dat we gewoon snurken noemen maken. Vaak opening in feite sluit voor een kleine periode van tijd en de mens stopt met ademen. Dit zorgt ervoor dat de betreffende persoon te gaan uit een diepe, troostende slaap om een ​​lichte, onrustige slaap.

Periodieke ledematen beweging stoornis, of PLMD, is een zorg die is rond gezien het feit dat de aanvang van de tijd . De enige manier om mensen weten als ze hiervoor is dat de individuele slaap metgezel vertelt hen over. Personen met deze aandoening hebben problemen houden wakker gedurende de dag, of echt het gevoel dat ze niet achterom sliepen aanzienlijk de nacht voorafgaand aan.

Voor mij, mijn partner vertelt me ​​dat ik kick echt lastig en hebben geschopt onze slechte huisdier hond van het bed op tal van evenementen. Ik toen nog een blauwe plek op mijn echtgenoot been na hem schoppen. Als ik wakker word in de ochtend, heb ik echt het gevoel dat ik havent geslapen en het kalf van mijn benen voelen alsof ik de hele avond had gelopen verlengd.

Als ik paraferen beluisterde van rusteloze benen syndroom I geoordeeld dat was wat ik heb meegemaakt. Zoals ik al onderzocht, vond ik dat rusteloze benen syndroom doet zich voor wanneer u wakker bent en uw benen een onnatuurlijke ervaring soms tintelingen en soms mensen zeggen dat het voelt alsof hun bloed kookt in hun benen. Dit is divers dan PLMD in dat blijkt wanneer de mens wakker en PLMD gebeurt tijdens de slaap.

Gezien het feit dat ik nu een onderscheidend verzekeringen, Ik streef helemaal opnieuw te hebben de sluimering onderzoek volbracht . Waarschijnlijk dan kan ik een officiële prognose krijgen en enige vorm van behandeling voor deze problemen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.