Segment honderd vijfentwintig Programma’s voor Personal Health Insurance dekking

Wat is een Portie honderd vijfentwintig System?

Werkgevers kunnen gevestigde up Part 125 plannen (ook genoemd ‘Cafetaria’s’) ter ondersteuning van medewerkers besteden voor bepaalde uitgaven belastingvrij. Er zijn een selectie van diverse versies van deze opties aan het personeel hulp vork uit voor diverse vormen van vergoedingen dit soort als medische behandeling, de algemene ziektekostenverzekering, en afhankelijke behandeling.

Portie honderd vijfentwintig ideeën algemeen de klus te klaren doordat personeel een vast bedrag van vóór belasting geld aftrekken van hun schelp uit en plaats die dollars in de richting van hun systeem. Toen zij lopen een uitgave die wordt gedekt door de strategie, worden ze vergoed belastingvrije gratis. Dit maakt bekwaam personeel om uit vork voor gecoat rekeningen op een fiscaal-zonder kosten foundation.

Hoewel deze programma’s een efficiënte manier voor het personeel om u te helpen geld te besparen kan zijn, kunnen ze eindigen verspillen geld als ze meestal zijn niet goed toegepast. De meeste Portie 125 opties betrekken werknemers aan de hoeveelheid inkomsten die ze willen tijdens hun eenmaal per jaar ‘verkiezing’ periode van tijd om tot de strategie verklaren. Dit bedrag kan alleen worden verbeterd als het personeel ontmoet een kwalificatie ‘lifetime party’ (deze soorten als relatie, echtscheiding, enz.) en de dollar bijgedragen elk individu 12 maanden is misplaatst als het niet wordt terugbetaald aan de werknemer voor de bevoegde kosten . Simpelweg omdat van deze regel worden deel 125-programma’s vaak aangeduid als ‘Gebruik het of te elimineren’ ideeën. Dit geeft aan dat medewerkers echt heel grondig moeten niet rond-schatting van de hoeveelheid geld die ze moeten bijdragen aan hun Portion 125 systeem.

Hoe Portion 125 Plannen functioneren met bepaalde persoon Welzijn Dekking

Totdat uiteindelijk niet zo lang geleden, sectie 125 programma’s belandde gebruikt om terug te betalen voor de collectieve verzekeringen, maar geen persoonlijke verzekering. Veel werkgevers zijn nu verschuiven afwezig met collectieve verzekeringen voor hun werknemers die rechtstreeks aan een verbeterde wil voor sectie honderd vijfentwintig ontwerpen te helpen personeel vork uit voor bepaalde persoon verzekering-tax gratis.

heeft

Portie 125 ontwerpen die personeel vergoeden voor de kosten van de medische verzekeringen zijn bedoeld als ‘POP’ (premium-only-modellen) of ‘POP Designs’. Deze opties de klus te klaren, net als de meeste andere deel 125 opties, maar vooral omdat de kosten van de persoon die de verzekering wordt erkend in de vooruitgang, de ‘use it of te elimineren’ gevaar niet aanwezig is. Het personeel kan nauwkeurig, zodat POP strategieën effectivelyguaranteethat de verzekering wordt vergoed voorspellen de exacte kosten van hun ziektekostenverzekering elk individu 12 maanden belasting-kosten-vrij is en dat er geen andere gevolgen van de POP bereiden.

Voorbeeld Financiële besparingen

De hoeveelheid geld dat het personeel kan u helpen besparen als gevolg van deel honderd vijfentwintig plannen varieert afhankelijk van hun belastingschijf, het prijskaartje van hun verzekeringspolis, en het bedrag van de staats-en lokale belastingen . De meeste medewerkers helpen u besparen met 20-veertig% van de totale kost van de verzekering door de uitkering van belastingvrije door middel van een Segment 125 strategie. Dit volume is beter voor mensen vandaag de dag in een verhoogde belasting-beugels.

Ter illustratie, een arbeider die betaalt $ 200 per maand voor een persoonlijke dekking bereiden en kan $ 40.000 te maken voor elk jaar zal hoogstwaarschijnlijk besparen over $ 900 per jaar aan belastingen.

veel meer informatie en feiten

Dit korte artikel is afhankelijk van de informatie in de volgende middelen geschreven. Deze middelen bevatten ook aanvullende informatie als je misschien wel geïnteresseerd in het vinden van extra over Segment 125 ontwerpen en persoon welzijn dekking:

  • Cafetaria Aanpak FAQ op de IRS webpagina
  • Cafetaria Plannen op Wikipedia
  • Tax-Helemaal gratis Gezondheid en fitness Insuranceresourceson de Zane Gains website
  • Category: Dieten

    Comments are closed.