Selfmade Puistjes product

Even eierdooiers en eiwit kan effectief handgemaakte acne crèmes te maken. Toch moet je niet gebruiken ei-afhankelijke handgemaakte acne lotions als u allergisch bent voor eieren zijn. Eierdooiers met name uitstekend geschikt voor het verlichten van acne littekens. U kunt een doe-het-zelf eidooier acne litteken product te maken door het scheiden van een eierdooier en zweepslagen met een vork of garde. Gebruiken het om uw ervaring en weg te gaan het op voor twintig minuten, dan voorzichtig spoel het af van je confronteren.

Eiwitten zijn fantastisch voor het opruimen van de poriën en de huid van paars plaatsen. U kunt de eiwitten te scheiden van de dooier en zweep ze met een garde of een vork totdat uiteindelijk zijn ze schuimig. Gebruik vervolgens het mengsel op uw deal met, vertrekken op 20 minuten en daarna volledig afspoelen met warmte H2O.

Een ongelooflijk zeer eenvoudige, maar krachtige doe-het-zelf-acne product is zuiveringszout en water. Was uw deal met met een delicaat reinigingsmiddel en droog. Dan meng gelijke delen van zuiveringszout en water tot een pasta te maken. Gebruiken het specifiek op uw confronteren en vertrekken het op voor bijna 30-45 minuten. Sommige mannen en vrouwen melden een stekend of branderig gevoel bij het gebruik van deze zelfgemaakte acne crème. U kunt dit gevoel te verminderen door het afspoelen van het mengsel en daarna het toepassen van een toner of moisturizer om uw ontmoeting.

Havermout is geopenbaard trekken overtollige olie van de ontmoeting en het kappen van de zwelling en roodheid die acne begeleidt. Havermout is ook een poriën en de huid wasverzachter. U kunt een essentieel zelfgemaakte havermout zits product te maken door het mengen van 1 kopje ongekookte havermout met een kleiner totaal van water tot een zeer dikke pasta te maken. Gebruik maken van de havermout pasta voor je huid en laat het zitten voor ongeveer vijftien minuten. Spoel het mengsel op je gezicht met koud drinkwater.

U kunt ook dit-havermout voornamelijk gebaseerd crème om acne littekens te verminderen. Roer naast elkaar slechts een eetlepel zowat elke havermout, yoghurt en zure product. Steek dan ongeveer drie druppels citroensap aan het mengsel. Implementeren van de combinatie om je puistjes littekens en laat op bijna 10 tot 15 minuten, daarna afspoelen met koud drinkwater.

Category: Gezond eten

Comments are closed.