Selfmade remedies voor puistjes littekens, sproeten en ouderdomsvlekken

Zits littekens zijn paars of bruin plaatsen die zijn huidige langdurige kort na de acne zelf verdwijnt. Acne littekens kunnen op het werk en een dermatoloog worden behandeld, maar dat kan kostbaar zijn en neem verschillende therapieën. Deal met zits littekens in het huis door het toepassen van citroensap om donkere plekken van de huid twee keer per werkdag. Vers geperst citroensap presteert beter dan focus, maar beide soorten functioneren door verlaging van de huid. Dit is effectief in de exact dezelfde manier citroensap lichter haar wanneer het wordt blootgesteld aan de zon. Voor een sterkere alternatieve, mash twee teentjes knoflook tot een pasta, plaatst u de pasta op je huid, laat het gedurende 15 minuten en spoel af. Na het gebruik van elke woning oplossing op je poriën en de huid, reinig de behandelde ruimte uitgebreid met een olievrije gezichtsreiniger.

Terwijl sproeten zijn vergelijkbaar met puistjes littekens in dat ze verkleuringen die worden weergegeven op de poriën en de huid, sproeten kan worden weergegeven op elke leeftijd en volgen geen smet. Sproeten lichter, wrijf een palmful wonderolie specifiek op de sproeten het moment voor elke dag. Ricinusolie kan leiden tot allergische reacties bij sommige individuen. Als u huiduitslag ontdekken of zwelling op je huid, reinig de ricinusolie af onmiddellijk met een olie-gratis gezichtsreiniger, neem dan contact op met een arts als zwelling aanhoudt.

Leeftijd plaatsen zal verergeren over tijd als gevolg van aan zonlicht publiciteit, dus voortdurend don een olie-kosteloze zonnebrandcrème als je gaat in de zonne-energie om de huidige leeftijd plaatsen voorkomen van verslechtering en nieuwe gebeurt. Leeftijd plaatsen kan op woonplaats worden genomen door wrijven een plak van rode ui op de plek zowat elke dag. Paarse uien bestaat uit de vergelijkbare bliksem zuur dat in citroensap, dus je kunt citroensap vervangen voor een karmozijnrode ui, en vice versa. Indien u iets zou proberen uit een boven-the-counter-oplossing, zal geen producten die de component ‘hydrochinon’ huid lichter te maken rond een aantal maanden. Reinig de behandelde plek met een olie-volledig gratis cleanser na het werken met een woning oplossing voor uw ouderdomsvlekken te verlichten.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.