Senior huisdier, zonder tanden, in afzondering en in gebrek

Op 23 november, een senior Chihuahua genaamd ‘Romeo,’ was nog steeds op de Los Angeles Animal Behandeling en Beheer faciliteit in Baldwin Park, Californië

Een dier faciliteit voor het beheer is geen put voor een 12-12 maanden-oude pup … toen Romeo’s ras wordt meegewogen in, het probleem verandert in zelfs extra precaire Chihuahuas zijn 1 van de meest meestal gedumpte honden in de ‘shelter’-procedure.

De volgende was gedeeld over dit zoete senior:

Mijn eigenaar liet me hier nog steeds op 23 november (beschikbaar 11/29/thirteen). Ik heb geen email en ben in afzondering, zodat de gemeenschap me niet ziet.

Is er een mens zijn die heeft een zachte locatie voor een tandeloze, senior Chihuahua? Een persoon die klaar is om een ​​zacht bed, fantastisch eten en onbeperkt waarderen?

Waarschijnlijk wel, maar alleen als Romeo’s details netwerk is aangesloten, zodat het slechts een, kan speciale persoon worden geïdentificeerd.

Vergeet niet om even de tijd nemen om te delen het volgende:

 • Petharbor website link hier vermeld
 • ID # A4655621
 • (626) 962-3577
 • Fb webpagina hier
 • Als u het ontvangen van de meest up-to-date hond gekoppelde informatie, strategieën en begeleiding aan te houden, zorg ervoor dat je gewoon op de ‘ Abonneren ‘ icoon die is gepositioneerd aan de onderkant van deze kolom. Het is gratis en naamloos aan te melden.

  Abide door de National Pet hond Informatie Examiner op Fb en Twitter!

  Ik ben ook een mens, als je een typfout, herinneren zodat het me weten. Zorgen, feedback of suggesties verhaal kunnen worden gemaild naar .

  Category: Dieten

  Comments are closed.