Sesam (Til) Zaden Gezondheid en fitness Beloningen voor haar, in Zwanger

Achtergrond Van Sesam

. Alle juridische rechten voorbehouden.

Over The Sesame Plant

De plant wordt bereikt 4-5 ft in de piek. De bloemen zijn buisvormig met tinten variërend van wit, roze, geel, blauw tot paars met een beroep op de selectie.

De zaden zijn klein, ovaal en plat dunner op het oog dan de andere dicht. Ze zijn zo klein dat elke capsule bevat tot honderd zaden. De schaduw van de zaden varieert van gebroken wit, bruin, bruin, rood, grijs tot zwart, afhankelijk van de plant grote verscheidenheid.

De wortel goed is gemaakt en dit is een van de verklaringen van de plant is vrij bestand tegen droogte.

De vrucht is openspringende en barsten opent op de vervaldag om de zaden vrij te geven. Sesam olie is goed bestand tegen ranzig.

Til of sesam is een sterkte reclame voedingsmiddelen van de winter seizoen. Dat gezegd dat het moet echt niet gegeten worden door te verwachten dames omdat het kan leiden tot een miskraam.

De zwarte sesamzaadjes zijn de mooiste. Til is heel goed voor haar, reinigt de poriën en de huid, stimuleert de moedermelk en is een uitstekend voedsel voor de hersenen dingen.

Benut sesamzaadjes

De zaden worden voornamelijk toegepast als voedingsmiddelen en sesam olie te winnen. De olie wordt gebruikt voor gebruik zo perfect heeft veel andere doeleinden.
De olie gewonnen sesam maaltijd wordt gebruikt in pluimvee-en veevoer.

Als maaltijden, de zaden zijn een aanvulling op brood, bagels, gebak, enz. Het wordt ook gebruik gemaakt van in de verschillende keukens van korea, China, Griekenland, Midden-Oosten, de VS, Oost-Afrika, West-Indië, Mexico, andere Aziatische internationale locaties, waaronder India. In Japan sesam wordt gebruikt in salades en gebakken snacks.

In India, zwarte en witte sesamzaadjes worden gebruikt in producten en oplossingen zoals Pinni, til Gachak, til Laddoo etc. Sesamzaad zijn het belangrijkste ingrediënt in Tahini , baba ganoush en halvah. Hummus is een veel voorkomende spreiding bestaat uit tahin.

Sesamolie wordt gebruik gemaakt van in cosmetische en farmaceutische producten zoals parfums, zeep, actueel oliën, zonnebrandmiddelen, therapeutische massage oliën, huid olie en voedsel items zoals mueslirepen , crackers, koekjes, spreads en vele anderen

Sesame Dieet

Sesam zaden worden:.

 • Wealthy aan eiwitten ongeveer 18 g/100 gram verstrekken ongeveer 32% van de ADH.
 • Substantiële in vitaliteit.
 • Uitstekende bron van de mineralen mangaan, ijzer, koper en groot aanbod van zink en calcium.
 • Pretty . geladen bron van foliumzuur, niacine, B1, B6, B2 vitaminen
 • Sesamin en sesamoline – twee uitzonderlijke stoffen. Ze zijn lignanen en zijn echt gezonder vezels. Ze fungeren als anti-oxidanten.
 • Zeer in oliegehalte materiaal geladen. De zaden hebben ongeveer 50% oliegehalte materiaal. Deze olie heeft ongeveer 47% oliezuur en 39% linolzuur.
 • Wealthy in omega-6 vetzuren.
 • Gezondheid Winsten van sesamzaadjes

 • Ze zijn superieur vitaliteit voedingsmiddelen en in het bijzonder nuttig zijn om de koude temperatuur te vechten.
 • De omega 3-vetzuren verlaging van het LDL-en HDL-cholesterol te verhogen. Het als gevolg toelaat in het voorkomen van atherosclerose en beroerte. De grote concentraties van eiwitten mogelijk maakt in de juiste groei van kleine kinderen. De vele fenolische anti-oxidanten vooral sesamol en sesaminol controleer de schadelijke werking van de absoluut vrije radicalen.

 • Grote foliumzuur niveaus voorkomen neurale buis gebreken in de zich ontwikkelende foetus bij zwangere vrouwen.
 • Superior stadia van niacine gekapt nervositeit en gekapt LDL-cholesterol .
 • De calcium en zink reeksen laten in het uitbreiden van botsterkte en dichtheid dus beschermen tegen osteoporose, colonkanker, migraine hoofdpijn, pre menopauze tekenen of symptomen te verminderen.

 • Magnesium is nuttig in beheersen van bronchiale astma, waardoor hoge bloeddruk kracht, stopt bloedvat spasmen bij migraine en kan helpen bij het verkrijgen van veel betere snooze specifiek in gals die in de menopauze.
 • De hogere koperconcentraties verminderen pijn en zwelling van reumatoïde artritis dankzij om zijn anti-inflammatoire werking. Het houdt ook de spieren en ligamenten elastisch dus profiteren van de bloedvaten en gewrichten.

  Sommige Maakt gebruik van Sesam in unieke Wellness

  In de winter, eet 2 theelepel sesamzaad elk individu gedurende 1 dag tot twee maanden. of eten til laddoos van dag tot dag. Ook, therapeutische massage met sesamolie alledaagse. Het behoudt 1 voedzaam.

  sesamzaad Allergische reacties

  Sommige mensen kunnen allergische symptomen zoals jeuk, netelroos en dermatitis of buikpijn, braken, ontsteking van de lippen, keel produceren , ademhaling probleem, bovenlichaam congestie of mogelijk sterven.

  Die mensen gevoelig noodzaak duidelijk van goederen te blijven opgebouwd uit sesamzaad. Ook al die allergisch voor walnoten,
  pinda’s, hazelnoten, cashewnoten hebben veel meer kansen van de resterende allergisch voor sesam.
  Dit allergie is zowel dankzij een unieke eiwitten, Ses ik zes of Ses i 7, in al deze voedingsmiddelen of allergie kan eventueel door eiwitten zoals oleosinen, dat in veel noten en zaden.

  De allergieën kan ook verspreid via besmette verwerking gedeelde apparaten, maar de echte product misschien geen kosten van sesam of zijn factoren die allergie veroorzaken.

  Sesam En Oxalaten

  De rompen van sesamzaad bevatten oxalaten. rompen hebben calcium in de verscheidenheid van calciumoxalaat.

  Zo, artikelen vervaardigd met de rompen van sesamzaad zal extra oxalaten dan een enkele hebben zonder. Gewoonlijk doe artikelen etiketten niet uitwijzen of rompen zijn uitgeroeid of niet.

  Items die ontworpen vanaf unhulled zaden zijn donkerder en bitterder dan die met uit. Een kleur te onderzoeken en de stijl onderzoek moet worden geproduceerd. Dit nummer van oxalaten kan eventueel van belang zijn voor die mensen die zich met dank aan de algehele gezondheid redenen weg te blijven van hen.
  Dat is waarom, de vermelding.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.