Sesamolie voor Lichaamsgewicht Reduction

Sesamolie is een olie die uit het sesamzaad die meestal wordt gebruikt voor de voeding gebruik wordt ingedrukt. Wetenschappelijke studies tonen aan dat sesamolie een aantal gezondheids-en fitness extra voordelen, zoals het verminderen van bloeddruk en het verlagen van de bloedsuikerspiegel kan hebben. De anti-oxidanten in de sesamolie worden geïdentificeerd om de poriën en de huid te belonen. Bij lokale toepassing, sesamolie kalmeert brandwonden en controleert droge hoofdhuid. Sesamolie gebruik in India als therapeutische olie gemaakt en wordt ook gebruikt in de productie van sommige cosmetica. Hoewel het welzijn uitkomsten van sesamolie zijn vrij nieuw onderwerp van onderzoek, nieuwe experimenten wijzen erop dat sesamolie handig kan zijn voor pond reductie.

Een 2006 pilot-onderzoek van openstellen label sesam olie bij hypertensieve diabetici (afgedrukt in de Journal of Medicinal maaltijden) impliceert dat sesamolie nuttig voor gewichtsvermindering kan zijn. De analyse onderzocht het resultaat van sesamolie bij hypertensieve diabetici medicinale met atenolol (-blokker) en glibenclamide (sulfonylureum). De onderzoeksgroep bestond uit 22 man en achttien vrouwelijke cliënten, 4565 tientallen jaren oud, met lichte tot redelijke hypertensie en diabetes problemen.

De Sesamolie (Idhayam gingelly olie, VVV en Zonen , Virudhunagar, Tamilnadu, India) werd geleverd aan de klanten, die de opdracht gekregen had om het te gebruiken in plaats van andere koken oliën voor 45 dagen. De tests die werden berekend bij aanvang, was in vergelijking met zijn het examen voordelen net na 45 keer sesamolie substitutie.

De definitieve resultaten bevestigden dat sesamolie suppletie voor 45 keer verlaagde de systolische en diastolische bloeddruk spanning, lichaamsbouw overtollige gewicht, lichaamsbouw mass index, taille omtrek , heup omtrek, taille-tot-heup ratio, glucose, geglycosyleerd hemoglobine (een evaluatie van de bloedsuikerspiegel beheer extended-expressie), totaal en LDL-cholesterol en triglyceriden.

De vermindering van het gewicht systeem en human body mass index in deze review kan meestal worden vanwege sesamolie substitutie, te wijten aan het feit dat de waarden verbeterd zodra de sesamolie substitutie werd ingetrokken.

Wetenschappelijke studies raad die meervoudig onverzadigde vetzuren in sesamolie misschien kan genieten van een doel in de vermindering van het systeem vet. Deze meervoudig onverzadigde vetzuren verhogen de plasma stadia van het hormoon leptine, een hormoon dat lichaamsbouw pond regelt. Leptine gaat naar de verzadiging hart van de geest inrichting van een totale en tevreden gevoel.

sesamolie Gebruik in Moderation

Sesamolie is dicht in energie en moeten met mate worden geconsumeerd. Een 1 eetlepel portie heeft honderdtwintig calorieën en veertien gram lichaamsvet. De rond-inname van sesamolie kan heel goed eindresultaat in lichaamsgewicht te bereiken vanwege de grote calorie en vet materiaal. De Amerikaanse Coronary Heart Association raadt het beperken van vet in de voeding tot dertig% van de calorieën.

Schakelaar bakolie met sesamolie

Bekijk deze ideeën voor het verkrijgen van een voedzame hoeveelheid sesamolie in uw eten plan:

 • Besprenkel 1 theelepel sesamolie en je geliefde lite natrium sojasaus over een portie gekookte witte of bruine rijst.
 • Bak en braad je geliefde greens werken met sesamolie in spot van olijfolie. Gebruik maximaal een eetlepel voor gerechten waarbij 6 of extra porties.
 • Gebruik sesamolie in vlees marinades.
 • knoflook, gember en soja marinade

  Gebruik deze marinade voor £ 2. entrecote richtlijnen, ontdaan van overtollig ongewenst vet. Verwerk de ingriedents en vlees in een gallon formaat tas en marineren in de koelkast voor 4 en maximaal 24 enkele uren voorafgaand aan grillen. Freeze voor maximaal twee maanden.

  een / drie cup sojasaus

  3 eetlepels sesamolie

  3 eetlepels plantaardige olie

  3 Medium teentjes knoflook, fijngehakt (ongeveer 1 eetlepel.)

  een stukje gember (ongeveer 1 cm) gehakt (ongeveer een eetl.)

  twee eetlepels zwartbruine suiker

  Theelepel van roze peper vlokken

  een Medium lente-ui, gesneden slanke

  2 theelepels geraspte schil van 1 sinaasappel

  Zeewier Soep

  Neem genoegen in het welzijn toegevoegde voordelen van zeewier (magnesium is een mineraal die in zeewier bezit van een heleboel welzijn extra voordelen) zo effectief sesamolie, die beide componenten toegepast in de volgende film recept voor Zeewiersoep zijn.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.