Significante eiwitrijk dieet regime Mythen – Bodybuilding, Atleten, gewichtsverlies

janderson99-HubPages

Laatste onderzoek getuigenissen hebben dat gebouw bewezen en onderhouden van spiermassa massa niet te extreem eiwitrijk dieet plannen en voedingssupplementen hebben. Alle eiwitten die bodybuilders, atleten en levendige particulieren willen, kan worden voorzien van een redelijk ‘normale’ gewichtsverlies plannen, aangevuld met een bescheiden overschotten bij de bouw van nieuwe spiermassa als deel van een lichaam te creëren methode. Een flink aantal uitstekende menselijk lichaam bouwers zijn veganisten en niet eten grote steaks. Hogere eiwit gewichtsverlies plannen, maaltijden en zeer dure eiwitsupplementen zou een verspilling van geld.

Van klasse alle mannen en vrouwen, in het bijzonder bedrijven die zich bezighouden gemeenschappelijke instructie moet een zeer goed uitgebalanceerd dieet plan dat gaat krijgen geschikte hoeveelheden eiwit. Onderzoekers raden energieke personen moeten verzekeren dat ze consumeren in tussen 0,8 en 1 gram eiwit per kilogram van het menselijk lichaam lichaamsgewicht elke dag, met overmatige atleten en bodybuilders tweemaal consumptie van deze bedragen bij coaching of net na activiteiten of belangrijke instructie. Inname van extra eiwitten dan dit is in principe verspillen inkomen en de overgang naar een op basis van eiwitten meestal snelheid van de stofwisseling wellicht in ernstige gevallen leiden tot risico’s van nier ziekte en andere problemen.

Meestal is het legitiem dat eiwit kan ‘t opslaan door het menselijk lichaam en de spieren herhaaldelijk worden omgeslagen meer dan en als onvoldoende hoeveelheden niet in het dieet geleverd het gehele lichaam kunnen hebben bij lopende spiermassa vangen nieuwe spieren te ontwikkelen. Dit benadrukt dat eiwit het moet echt een onderdeel van elke maaltijd, met name ‘s avonds maaltijden, om de reden dat het onderhoud en de opbouw van spiermassa optreedt bij avond voor de duur van de snooze zijn.

Of klasse kort na een buitengewone oefening functie van dit soort als een marathon of een zeer krachtige sportschool trainen wanneer je lichaam is blootgesteld aan een echt stam en er is wat te herstellen en opnieuw opzetten van uit te voeren, zal verder eiwit helpen, maar alleen voor een 7 dagen of zo. Eiwitconsumptie voor de duur van deze intervallen te maximaliseren tot twee-3 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht hele lichaam (het dubbele van de normale hoeveelheden). Onmiddellijk na deze verbouwing periode personen moeten direct terug hun eiwitinname een gebruikelijke concentraties.

De Australian Institute of Sport (AIS) is Australië heeft de literatuur van het eiwit behoeften van atleten beoordeeld als onderdeel van haar Olympische Education Plan en andere programma’s voor Elite atleten variërend van zwemmers, groepen sportieve activiteiten, atletiek, boksers en gewichtheffers. Hun conclusies zijn hieronder samengevat:

Heeft atleten en trainers behoefte aan extra eiwit

Specifieke studie van de laatste 20 jaren heeft deze kwestie beantwoord

 • Endurance atleten in gewichtige coaching misschien aanvullende eiwit eisen om extra vitaliteit kosten te leveren als gevolg van hun instructie en in staat te stellen in de restauratie en de methode vast te houden aan de opleiding te herstellen.
 • krachtsporters , en de algehele bodybuilders die proberen om spiermassa meet en kracht op te bouwen, hebben extra eiwit in de eerste fasen van heel intens instructie lichaamsbeweging.
 • De totaal teveel eiwit nodig is, is slechts marginaal veel meer dan dat essentieel voor andere meestal energieke mannen en vrouwen.

 • Atleten, die jong en groeiend misschien verder eiwit eisen.
 • De werktafel onder een overzicht van eiwit specificaties voor de diverse vormen van atleten betrokken verschillende vormen van routines in tegenstelling tot aanvullende of minder sedentaire mannen en vrouwen. Gals betrekken meestal ongeveer 15% veel minder eiwit dan mannen.

  janderson99-HubPages

  moet Coaching Atleten nemen in eiwit-rijke voedingsmiddelen en voedingssupplementen?

  Heeft atleten, gewicht trainers en systeem-bouwers nodig hebben om hun dieet programma te veranderen om de extra eiwit ze willen voldoen? Willen ze zich concentreren op echt belangrijke eiwit voedsel, of het verwerven van eiwit voedingssupplementen? Nogal wat onderzoeken van de plannen van het gewichtsverlies van de totale bodybuilders en atleten geeft dat heel wat van deze mensen consumeren in extra van 2. gm / kg menselijk lichaam massa per dag door inname van superieure-eiwit dieet programma’s en voedingssupplementen. Is dit vitale of verstandig. De onderstaande tabel toont aan dat een 70 kg atleet kan gewoon meer dan twee. gm / kg hele lichaamsgewicht voor elke werkdag door het nemen van een ‘normale’ dieet plan.

  Atleten Bezorgd in grote programma’s moeten verder eiwitten te eten direct na Lichaamsbeweging

  Restauratie procedures voor atleten en het menselijk lichaam bouwers zijn behoorlijk ingewikkeld en omvatten Rehydrating, tanken en herstellen. Typische gehele lichaam en spiermassa eiwit metabolisme is in een voortdurend punt van flux bij het afbreken van eiwitten en het behoud en de wederopbouw van eiwitten en spiervezels. Voor de duur van de opleiding van de harmonie verschuift naar de afbraak van eiwitten. Voor de duur van de restauratie aanpak volgende training routines of bijeenkomsten het evenwicht tips in de omgekeerde natuurlijk.

  Met extra eiwit direct aansluitende besprekingen verhoogt spiermassa wederopbouw en het behoud van aminozuren, de ontwikkeling van blokken of eiwitten in de bloedstroom, gewoonlijk weer op eiwit ingericht. Dit verhoogde vergoeding van eiwitstofwisseling duurt ongeveer 24 uur. Het is belangrijk voor atleten om eiwit passende verbruiken gedurende de dag, vlak voor rust ‘s nachts en meteen daarop uitoefenen.

  Rapporten tentoonstelling die de invloed van de write-up-werk uit eiwit wordt versterkt wanneer de eiwit wordt samengevoegd met koolhydraten. Dus eiwit-koolhydraat snack of maaltijd net na een trainingssessie is een zeer uitstekend plan voor elke spiermassa onderhoud en de koolhydraten brandstof retailer te vullen in de spiermassa in de vorm van glycogeen concentraties.

  Zoals aangetoond onder geen gebrek is voor grote-eiwit shakes als een flink aantal traktaties of milde voedsel kan dit te bereiken. Maar zelfgemaakte proteïne repen en shakes kan kort zijn opties

  Zie:. Selfmade Protein Bar Recepten en Hoe maak je een eiwit maken Shake

  Conclusie

  Atleten, gewichtheffers en hele lichaam bouwers alle eiwitten ze moeten hebben van een uitstekende saldi voedsel plan dat bestaat uit typische gerechten.

  kunnen krijgen van tijd tot tijd atleten nodig heeft om een ​​voedingssupplement of verder eiwit. Toch heel wat industrieel eiwit supplementen zijn ongelooflijk hoog geprijsd en zijn zeer verwerkt, vele met onzekere of onbekende ingrediënten die mogelijk nemen hormonen. Verschillende voedingssupplementen meerdere vitaminen, mineralen en andere vitaminen. Dus u bent in alle waarschijnlijkheid superieure off produceren uw individuele, of simpelweg gewoon in belangrijke eiwit-biologische voedingsmiddelen die allebei van die eiwitten en koolhydraten biedt. Fantastische mogelijkheden om industriële proteïne poeders bevatten doe-het-zelf-eiwit bars, selfmade eiwit shakes en eiwit-fruit smoothies en vloeibare maaltijd supplementen. Een enkel manier om extra eiwit te verhogen is om op te nemen 20 g magere melkpoeder tot typische melk of een smoothie.

  Heeft een High-Protein Assist met Fat Decline?

  Hoewel superieure proteïne dieet plannen (en minimale carb eten plannen) komen zeer vaak voor, ze worden niet aangemoedigd voor atleten die aan een kant en klare bron van elektriciteit. Toch als een atleet is het maken van een poging om kilo’s consumeren meer eiwitten te verminderen wellicht mogelijk te maken. Eiwit kan onderdrukken eetlust inschakelen wanneer het wordt gebruikt als bulk vervanging voor hogere calorie koolhydraten in voedingsmiddelen. Toenemende eiwitinname in dieet plannen kunnen helpen personen te verminderen hun calorie-verbruik en dus controle assistentie vet. Toch is er niets magisch eiwitten en deze strategie functioneert doordat superieure eiwitvoedsel hebben calorie dichtheid verminderd en blijven houden personen ervaren voller voor verlengd. Deze resultaten kunnen op andere manieren worden bereikt. Zie: Superior Protein Minimal Calorie Foods

  Category: Dieten

  Comments are closed.