Silvies Lichaamsgewicht Decline Dagboek!!!!!

Van 17st9lbs tot 9-10stone / 57kg-63kg? Kan ik het doen?! De tijd zal op de hoogte!!

Voor veel vele jaren, na de geboorte van mijn dochter, heb ik plaats op het lichaamsgewicht en zelfs veel meer vet … En het is Echt om me beneden, zodat het comfort en gemak mezelf Ik gebruik in zelfs extra, zorgzame zelfs aanzienlijk minder en het vinden van extra neer over mijn lichaamsgewicht! Ook mijn gezondheid begon te ondergaan om de reden dat van het also.And ook roken vrijwel 40 sigaretten per dag niet helpen!!

Dus ik vastbesloten om het roken van sigaretten te stoppen en DID! Dus p> met de onaangename roken van sigaretten gewoonte uitgezocht ik een besluit dat het tijd was om eindelijk te gaan met mijn lichaamsgewicht die tot kroop een prachtige 17stone £ 9 (ik ben slechts 5ft5 ‘!) en een ding doen over!

Over 12 lang geleden was ik deze dimensie (ongeveer 1617 stenen) en begon mijn eigen eten plan te doen en ik schuur 7 steen in over 7months!! I hebben een aantal foto’s op hier te zetten zodat u zelf kunt zien hoe ik vroeger glimp wanneer …… helaas mijn lichaamsgewicht kroop omhoog en omhoog en omhoog …. dus nu ben ik weer terug naar vierkante nog eens . Maar ik deed het en ik kan het opnieuw doen!! Dus ik hoop dat dit keer ben ik met een levensmiddel en het uitoefenen dagboek en ik zal ook foto’s kiezen als ik ga mee naar de verandering te zien …. en transformatie … maar wees een minimale patiënt, het gaat niet om meteen te komen … lol

Dus op woensdag achtentwintig april 2010 ben ik begonnen met mijn dieet, hier staat afgebeeld mijn verhaal en mijn ontwikkeling

woensdag vijfde misschien 2010 Hallo daar ben ik weer, en een beetje lichter lol … vet mezelf vanochtend: 17stone Dat betekent meestal in mijn aanvankelijk week heb ik vergoten £ 9. Dat is niet slecht.

En ik ben zo besloten blijven, zo niet veel meer …!! Dus nu iThis is mijn volgende 7 dagen en Ik zal u op de hoogte als ik ga samen … Niet positief als deze bezigheden iemand, maar het maakt me echt het gevoel beter documenteren en die zich bewust is als mijn verhaal roept een individuele somwhere misschien dat zou een beloning zijn! Vooral omdat als ik kan doen, zodat u kunt! … Ik doe ook een Foods Journal waar door ik componeren elk klein ding dat ik probeer goed of slecht te eten, hoe veel drinkwater Ik verbruik en hoe veel werk dat ik doe elke afzonderlijke dag . die manier kan ik niet ‘cheat’ of ‘ignore’ wat ik had. Ook is het echt heel goed om te verwijzen naar later ook.

12 en mei 2010 Hi de 2e week is boven en ik heb een nog verder £ 4 misplaatst, kan dat het een totaal van £ 13 te maken. Ik weeg nu 16st £ 10 . schande het was slechts £ 4, maar het is niet zo ongewenst denk ik, ik ben gewoon ongeduldig en zoals Groot succes ….. snel … een veel pond en ik heb een steen misplaatst ….

13 mei misschien 2010 Ik heb nu misplaatst mijn eerste steen! ! Ik weeg nu 16st £ 9

18 mei mogelijk: Nu zal ik aan de slag mijn ‘dieet programma blad voor 1 week’ waar u kunt gratis tot £ 14 in een week …. Ik blijf u actueel te houden. Als iemand wil een kopie van dat voedsel plan moet u toelaten het me weten en ik zal e-mail je het.

negentien mei misschien 2010: Hallo de derde 7 dagen is boven en verloor ik nog eens meer £ 2, dat zou het er een geheel van vijftien lbs.I weeg nu 16st £ 8 Ik moet zeggen dat ik gekomen om serieus te voelen. teleurgesteld Ik verloor slechts £ 2 maar oh effectief op zijn minst is het een daling …. Ik denk dat … laat ons zien hoe ik op mijn met myspecial voedsel plan deze week ….?! A beetje bijzonders maar het heeft gewerkt voor mij in de eerdere ….!

twintig mei 2010 …. Onze huisdier sloeg in mijn knie en praktisch klopte me …. dus nu heb ik het advies gekregen om imy been zo sterk rusten mogelijk en ben niet toegestaan ​​om vrij ver te wandelen voor een toen tot knie superieure krijgen … Ik hoop alleen dat dit niet traag mijn lichaam gewichtsverlies twijfel!! Een paar weken terug die zou zijn gegeven als een perfect excuus om niet om te wandelen, maar nu heeft de Full Tegenover effect! Vingers gekruist dat het te krijgen veel beter Zeer binnenkort!

25 Could 2010:.! Mijn ‘exclusieve dieet’ gaat over nu en over dat ik £ 8 misplaatst, dat zou het een compleet van £ 23 maken Ik weeg nu 16 stenen ik uiteindelijk echt het gevoel dat ik beetje bij beetje vinden er …

2 juni 2010: ik voel me echt zoooo disaponted, ik heb alleen liet £ 1 dit 7 dagen, maar minimaal het is echt een vermindering …. Ik weeg nu 15st £ 13 . Ik hoop deze week comming zou maken voor dit 7 dagen …. Ik ben zelfs nu steeds echt uitstekend dus echt het gevoel dat alles wat ik heb dit gedaan 7 dagen wordt ervaren zonder zelfs iets leuk hebben ervaren voor het! ! Misschien is mijn lichaamsbouw gewenst een ‘break’

4 juni 2010:?!! Ik weeg nu 15st £ 9, dat betekent ik heb 2 STONE gedaald Ik heb ook opgenomen nu fietsen ….

negen juni 2010:. Ik weeg nu 15st £ 8 dat betekent dat ik heb £ 29 misplaatst dus aanzienlijk in 6 maanden …

Ik ben begonnen met Hoodia Gordonii te krijgen en dat zal echt helpen om mijn honger en hunkeren bevelen!! Wat een geweldige ‘STEUNPILAAR’ om je verder te ondersteunen! De andere detail dat is uitstekend ik veronderstellen is Appesat Het maakt je gaan voelen voltooien en zou je nemen minder ….

elfde juni 2010: Vandaag heb ik een kenmerkende vier dagen eten plan begonnen .. .. laat ons zien hoe substantieel Ik zal bevrijden op die ene ….???? Ik heb nog 1 dag te gaan op deze ’18in4 eten plan’ …. tot nu toe Ik heb dit dieet regime gevonden echt moeilijk, exspecially op de 2e dag, maar ik heb het religieus aangenomen en ik ben omhoog in brand gestoken om te komen over hoe sterk ik heb LST op het … Geen pijn geen krijgen haha ​​…

vijftiende juni 2010: Ik heb mijn 4 dagen reispas voedsel plan afgerond en ik heb ontbrekende £ 8 dus ik weeg nu vijftien stenen, dat is een complete afname van 37LBS in 7 maanden Ik ben nu te herhalen. de 4 dagen reispas voedsel plan, dus laat zien hoe sterk ik losgemaakt boven de volgende vier dagen ….

16 juni 2010: Mijn zevende 7 dagen is over en ik heb deze week vergoten £ 9, dus nu weeg ik 14st £ 13 Whole body gewichtsvermindering:.! 38lbs

Category: Dieten

Comments are closed.