Skin Treatment en puistjes Avoidance voor heren

houden van uw huid schoon is essentieel voor gezonde huid. Veel mannen hebben de neiging ongelooflijk levendig in de sport te zijn, in de open lucht recreatie en alleen zweet veel meer in het algemeen, en meer overvloedig, dan meisjes. De olie en het zweet van je huid kan de poriën verstoppen, produceren zits en mee-eters. Het wassen van je gezicht gebied twee keer per dag met een zacht reinigingsmiddel is het behoud van uw poriën glashelder. Blijf uit de buurt van de tewerkstelling bar schoonmaken zeep, omdat dit de organische oliën kunnen strippen van je poriën en de huid. Zorg voor een oplossing gebouwd voor uw ontmoeting en de instandhouding van de bar schoonmaken zeep voor de ontspanning van uw totale lichaam.

Naast netheid, vochtinbrengende uw poriën en de huid zal het handhaven van het zijn droog en schilferig, en zal helpen uw huid & rsquos organische pH-stabiliteit te handhaven. Vochtinbrengende crèmes en lotions voor uw ervaring moeten lichter dan mensen in dienst voor uw hele lichaam, en niet moeten & rsquot te zwaar of ook vettig. Als je echt onaangename over het verkrijgen van hydraterende producten gepromoot richting vrouwtjes voelen, fabrikanten van dit soort als Neutrogena en Lancome carry speciaal zijn ontworpen voor de mannelijke huid.

Ditch je sigaretten. De stoffen in sigaretten zal leeftijd en uw huid uitdrogen. Vermijd het vinden van je puistjes. Vrouwtjes zijn geluk te wijten aan het feit dat ze kunnen make-up gebruiken om onaangename acne zijn, zelfs zo volwassen mannen moeten alleen vertrouwen op vermijding en gezond gedrag. Popping puistjes ontvlamt alleen de huid en kan een litteken achterlaten. Door je junk food spullen. Laden op een vette pizza en frietjes kan echt acne flare-ups te moedigen.

Drink een groot deel van het drinkwater. Heren niet houden drinkwater zo mooi als meisjes, en moet extra water verbruikt. Men moet echt minstens 8 tot twaalf koppen verbruikt voor iedere werkdag, die H2O-rijke maaltijden kunnen bevatten, in overeenstemming met de holistische welzijn ervaren Dr Loretta Standley. Het consumeren van voldoende h2o zal stellen houd je poriën en de huid gehydrateerd en zal hulp spoelen toxische verbindingen of vuil. Neem in uw groenten en fruit. Niet alleen zullen zij hulp blijven houden u op de trim, de vitaminen, mineralen en anti-oxidanten helpen houden je poriën en de huid in grote vorm. Proberen om uw kussenslopen en lakens houden opruimen zal helpen voorkomen dat puistjes breakouts.

Gebruik een gel-afhankelijke scheerschuim bij het scheren naar de dichtstbijzijnde scheren en sturen duidelijk van huidproblemen & mdashdon & rsquot scheren droog. Houd je mes scherp, en er zeker van dat het is schoon en hasn & rsquot is ergens anders gebruikt op de lichaamsbouw en mdashor iemand anders systeem. Gebruik een goede aftershave om te helpen weg te houden van extra ongemak. Maar als u vindt dat aftershave irriteert je poriën en de huid, check out om te zien of het heeft menthol. Menthol kan irriteren sommige volwassen mannen & rsquos poriën en de huid. Elke nu en dan, sla je elke dag scheren om je huid een split geven.

Category: Supplementen

Comments are closed.