Skipping voor overtollig gewicht te verliezen

losgemaakt lichaamsgewicht door Skipping

Niet veel mensen beseffen het waarschijnlijk van het overslaan en je kunt verbranden veel energie uit deze rigoureuze training. Alles wat je nodig hebt is een springtouw en een bescheiden kamer en je toevallig heel goed om te gaan! Te zijn

Skipping opereert al uw sleutel been spierweefsel. Ook uw hart zal een vrij fantastische opleiding veel te krijgen! Afhankelijk van het tempo dat u overslaan op, zal je normaal branden uit op minimaal 10-15 calorieën per minuut. Dus dertig minuten skipping zal wegsmelten driehonderd-450 energie. Dit is het gelijk aan een echt snel lopen

Cruciale punten om te onthouden

Skipping is een uitzonderlijke oefening die zowat overal kan worden afgerond, maar hier is een paar pointers -.

  • Probeer en sla op een offerte oppervlakte gebied, indien uitvoerbaar, gezondheids-en fitnesscentrum matten zijn fantastisch.
  • Als je wilt op trainers te zetten terwijl het overslaan, testen en don soorten met tedere zolen .
  • Probeer niet te blijven om uw systeem ook stijf te houden, werken met je polsen aan het touw.
  • stuiteren Altijd op de bal van je tenen veranderen.
  • Als je geraakt je tenen, zal niet stress, alleen fase rond het touw en krijg toch weer begonnen.
  • Het is ook heel goede gewoonte om het algemeen doorgaan naar een timer en zichzelf stel een doel, dan heb je kunnen verwachten om een ​​beetje iets om het werk te hebben.
  • Uiteindelijk, vergeet dan niet om de ademhaling te behouden met een prachtig diep adem.

Technieken

p Er zijn een heleboel verschillende tactieken voor het overslaan en dit is een van mijn favorieten voor het vinden van mijn hart niveau waarschijnlijk, brandende energie en bemoedigende gaan de tijd een stuk sneller!

Essential – De standaardprocedure zou zijn om te springen met de twee tenen op het exacte tijdstip, is dit een prachtige plek om te beginnen, maar na een, hoewel je gaat op de uitkijk naar nieuwe poging . dingen

Links / corrigeren / Links / Rechts – Met deze aanpak u alleen de vloer raken met een voet op een moment, het verdienen gegarandeerd mogelijk het touw passeren onder je tenen in tussen elke bounce. U kunt ook opnemen in een ‘Running variant’ de plaats waar je je knieën dragen hogerop met elke sprong

Resterende / Still links / corrigeren / Correct -. Dit methode is gelijkaardig aan de hoger dan 1 maar met twee accenten van zowat elke voet in een rij. Het duurt normaal gesproken een beetje uitgebreid tot een momentum te ontdekken met het en je zal ontdekken dat de voet die de vloer raakt neigt naar voren leunen net voordat het echt is ‘turn’.

Double unders – Dit is wanneer je het touw sneller dan normaal draaien en springen groter om het touw minder dan je tenen 2 keer bewegen. Het is ook niet moeilijk om na te doen, maar om de vaart erin te houden heeft de neiging om het duurzamer te maken

Crossing Over -. Op het moment gaat het touw rond je hoofd, steekt u je armen over je lichaamsbouw, zodat je stuiteren via het touw hoewel meer dan gekruist. Net als de double unders, deze methode is niet al te moeilijk aan te doen door zichzelf, maar krijgt duurzamer wanneer u probeert en behouden van het momentum op weg met uw andere methode.

Been acties – Er zijn enorm veel verschillende beenbewegingen je kunt doen als het overslaan, kunnen ze extra plezier en spannend en ook het probleem van uw spierweefsels in onderscheidende methoden maken. U kunt stijgen van facet naar rechts, voorwaarts dan achterwaarts in een driehoek staat, in een vierkante vorm, etc, enzovoort. (Ik wil dit doen op een betegelde vloer, dus ik kan de tegels gebruiken als markers).

Nu laat overslaan

U kunt skip zo vaak als je wilt, maar als je niet aan gewend, zal je pijn krijgen. Ik zou beginnen met het uitvoeren van twee overslaan van trainingen in de eerste 7 dagen, dan ook een extra oefening elk individu 7 dagen totdat uiteindelijk zou je 4 of vijf moeten doen overslaan trainingssessies per week.

Ik zou ook beginnen met ongeveer 15 minuten per sessie, geleidelijk uitvoeren van je weg tot ongeveer dertig minuten per sessie. Als je veel meer kunt doen dan is dat geweldig, gewoon werken tot het geleidelijk. Ik meestal doen combineren van alle unieke methoden, maar hebben de neiging om te besteden ten minste 5 minuten op elke verschillende systeemfuncties. Wanneer u superieure krijgen op het overslaan kunt u dan mengen in onderscheidende procedures op de identieke tijd. Een van mijn favoriete procedures ik make-up wanneer het overslaan is nog steeds links / rechts / Still Links / Rechts / Links / Links / Ideal / Ideal.

Zoals met elk nieuw werk uit regime, meestal controleren met een arts voordat u begint.

De essentie van gewichtsverlies

Vergeet niet dat losse pond moet je verbranden veel meer calorieën dan je verbruik elke werkdag . Een persoon pond van ongewenst vet is 3500 calorieën, dus om gratis een pond per 7 dagen je een calorie tekort van 500 calorieën per werkdag nodig. Het dubbele van dat van een duizend per werkdag en je moet echt verliezen twee pond per week

Voor het uitvoeren van hoeveel calorieën je verbrandt zowat elke dag functie van uw RMR (Resting Metabolic Fee -. De caloires je hele lichaam verbrandt zowat elke dag in rust), dan in ieder ander calorieën je de hele werkdag van verschillende acties verbranden. Dit zal uw totale calorieën verbrand in een dag. Aftrekken 500 energie uit deze vol is om een ​​bepaalde pond losgemaakt per week. Aftrekken 1.000 calorieën en moet je echt verliezen £ 2. een week.

Category: Supplementen

Comments are closed.