Slechte tanden op Olympische atleten goed hebben een effect op Einduitslag

Het duurt een lange tijd van coaching voor de Olympische Spelen in elkaar gezet, maar je zult maar een ruimte te vinden dat deze hele atleten van wereldklasse hebben een tekort aan, en dat is orale welzijn. Een moderne studie uitgebracht in het British Journal of Sports activiteiten Medicatie gelegen dat vijfenvijftig% van Olympische atleten last van tandbederf of holten. Ze is misschien wel de beste in hun vakgebied bij hogere stijgen of discus, maar kom naar het gebruik van zorg van hun premolaren, zijn ze kritisch ontbreekt. De onderzoeken ontdekt 75% van de respondenten had gingivitis en een uitgebreid vijftien% belandde worstelen uit periodontis of kauwgom kwaal. De onderzoekers hebben ook aangetoond dat deze elite groep van de concurrentie ervaren slechtere mondgezondheid algemeen dan andere mensen vandaag van dezelfde leeftijd.

25 diverse sportieve activiteiten
De University College London Eastman Dental Institute onderzoek, onder leiding van professor Ian Needleman, onderzocht 302 atleten van de Olympische Spelen van 2012 Summertime. Van deze een paar honderd atleten te zien in de beoordeling, meest uit Afrika, Amerika en Europa zijn geweest, en ze kwamen uit vijfentwintig verschillende sportactiviteiten. Ze alle bezochte het Olympisch Dorp Dental Clinic waar feiten van de studie werd verzameld.

Invloeden effectiviteit in een destructieve manier
Het onderzoek vroeg ook de atleten over de waargenomen effecten die hun gebrek aan belangstelling voor mondgezondheid en fitness ervaren door zelf. Veel meer dan een persoon vijfde van de ondervraagde atleten meldden zij dachten dat hun slechte mondelinge welzijn is hun instructie of algemene prestaties die in een nadelige manier. Bovendien, een 3de van de respondenten beschreven hun tandheelkundige en beïnvloed hun algemene hoge kwaliteit van leven. Hoofd van de studie, Dr Needleman, werd geciteerd in de gezondheidszorg nieuws deze dagen als een aanduiding ‘Oral algehele gezondheid is van cruciaal belang voor het welzijn en de succesvolle elite sport-efficiëntie Het is verbazingwekkend dat een flink aantal gekwalificeerde atleten -. Mensen die een aanzienlijke hoeveelheid tijd te besteden en vitaliteit te slijpen hun werkelijke fysieke mogelijkheden – niet over voldoende steun voor hun mondelinge welzijn eisen, zelfs maar dit een negatieve impact op hun instructie en doeltreffendheid ‘. De wetenschappers identificeerden dat een groot aantal van deze topsporters ervaren niet eens bezocht een tandarts juist de laatste tijd, en bijna 50% aan herinnerd dat zij niet had gemaakt om een ​​tandheelkundig examen in het voorafgaande kalenderjaar. In punt 9% van deze Olympiërs gemeld dat ze helemaal bijna nooit naar de tandarts was geweest!

Ongewenste Tooth = Afwezigheid van zelfverzekerdheid
Er zijn een heleboel andere wetenschappelijke studies over verzekering en tandheelkundige gezondheid, waaruit bleek dat de psychologische effecten van slechte tandheelkundige welzijn een impact hebben op humeur van een persoon en psychisch welzijn kunnen hebben. Andere studies hebben ook bevestigd dat mondhygiëne problemen zoals tandvleesontsteking en tand rot bacteriële infecties en het totale menselijk lichaam te wakkeren kan veroorzaken. Deze ontsteking kan leiden tot een daling in de totale prestaties van een première atleet. Tandbederf kan eventueel aanvullend gemeenschappelijk in Olympics atleten vooral omdat ze proberen een heleboel koolhydraten eten in coaching, en hun veelvuldig gebruik van sportactiviteiten dranken en gels, die hoog zijn in suiker.

Nee Ongeacht wat de oorzaak van de 2012 Olympians ‘tand complicaties, kunt u positief zijn dat de medaille kanshebbers voor de komende Olympische gametitels in Sochi, Rusland en Rio de Janeiro, Brazilië zijn poetsen en te flossen elke werkdag. Het kan misschien wel het laatste wat hen en een reis naar het erepodium voor een medaille betreffende zijn.

Eli Madrone is een freelance welzijn en sportieve activiteiten schrijver gecentreerd in de Usa. Hij ontdekt over Olympiërs mondeling welzijn problemen van de huisarts op de berghelling Echtgenote en kinderen Tandheelkunde, een tandarts in Portland, OR .

Category: Dieten

Comments are closed.