Smoothies voor Overgewicht Decline

janderson99-HubPages

Verschillende experimenten hebben aangetoond dat de wezenlijke leiden tot van de obesitas-epidemie en de helling voor mensen met ponden te zetten als ze ouder is passief hiervoor gebruik van calorieën. Het voedsel dat we krijgen en proberen te eten is grotendeels verwerkt voedingsmiddel dat aanzienlijke calorie dichtheid heeft – dat is de selectie van energie is vrij groot ten opzichte van de hoeveelheid van de maaltijden. Het voedsel bevat grote reeksen van overtollig vet en suiker. Personen eten ook veel energie gewoon door het nemen van ‘normale’ levensmiddel in de ‘normale’ manier – het is het voedsel dat de belangrijke uitdaging. Zie – Op Zeer laatste – Het veroorzaken van Global Obesitas Bepaald – we consumeren Passief Veel te Talrijke energie . Mensen hebben ook de neiging om aanzienlijk deel metingen te eten en te nemen in extra snacks betrekking maaltijden en dit heeft bijgedragen aan de problemen.

1 manier om de moeilijkheid van superieure calorierijke maaltijden en voedsel te behandelen is door middel van de maaltijd vervangingen. De ideale manier van het uitvoeren van deze is door het verdienen van je hebben vet daling smoothies.You kunnen investeren in tal van poeders en bereide smoothies, maar er is normaal bezorgdheid over de ingrediënten en de uitgaven. Verse typisch verbeterd. U kunt geschokt zijn als je lijkt op de vermelding van de ingrediënten – veel commerciële smoothies bevatten enorm veel suiker in een verscheidenheid van soorten en kan 400 tot zevenhonderd energie bevatten per bieden

huis-. Geproduceerd Smoothies

Wanneer je je hebt smoothie of schud, u kunt ook schoon hele vruchten en noten, granen dit soort als havermout en minst de zoetheid gebruik te maken van honing. De verdere vezels uit de haver en vruchten zal je gevoel totaal voor langere intervallen die zal ondersteunen u uw drang naar voedsel te controleren. Daarnaast wordt vezels in uw voeding beschouwd zeug-down helpen de lancering van suiker in het bloed. Dit houdt een stijging van suiker die afgifte van hormonen kan leiden, en de resultaten in meer stabiele bloedsuikerspiegel en kan helpen bij het beheer van het verlangen naar suiker. U kunt ook andere stoffen op te nemen om een ​​superieure proteïne shake te produceren. Deze componenten zijn onder meer zaken als verminderd lichaamsvet melk, yoghurt, wei uittreksels uit afgeroomde melk, tarwekiemen, eiwitpoeder, noten en andere gezonde stoffen. Maar pas je deze onderdelen zorgvuldig te meten en te verhogen tot alle calorieën in hen om de smoothie binnen slechts de calorie GLB u hebt ingesteld te behouden. Welzijn deskundigen uit het bedrijfsleven op verschillende internationale locaties adviseren alle mensen eet 2-vijf delen fruit per werkdag en dit is een zeer goede manier van vergadering dit nodig heeft in uw dagelijks dieet regime.

Simple Balanced Smoothie Recept

U kunt moeiteloos uw lage-calorie fruit-afhankelijke smoothie of schud voor een snack of een maaltijd te wisselen. Alleen mengen met elkaar een / twee kopje verfrissende (of bevroren) bosbessen of aardbeien met 1/four kop lagere vet yoghurt, een / twee kopje hedendaagse magere melk en twee theelepels honing. U kunt proteïne poeder toevoegen voor een rijker smoothie. Slechts een portie van deze vrucht zeer caloriearm smoothie biedt tot aanzienlijk minder dan tweehonderd calorieën.

Strategieën voor het produceren van een Low Calorie Smoothie

  • Bij het aanmaken van uw bezit kleine calorie smoothie, voortdurend gebruik verlaagd vetgehalte of magere melk als een alternatief van complete melk. Ook gebruik maken van vetvrije yoghurt of ijs product in de plaats van de typische soorten.
  • Gebruik ijs om uw smoothie waardoor het veel boeiender maakt dikker. Ice is calorie-kosten-vrij en zal het een stuk frisser maken, vooral op een warme dag.
  • Gebruik eco-vriendelijke thee of zuiver drinkwater voor de extra vloeistof die nodig is voor de smoothie.
  • Probeer altijd compleet frisse nieuwe vruchten die overvloed aan vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en specifiek vezels te gebruiken. Volledige vruchten bieden een pure zoete stijl en de vezel omvatten ze aids behandelen bloedsuiker concentraties, genereert een gevoel van volheid en voegt bulk.
  • De meest effectieve verse of diepgevroren verse nieuwe vruchten die klein zijn in energie zijn watermeloen , aardbeien, bosbessen, papaja, ananas, citroenen, appelen en honingmeloen. Bij het gebruik van ingeblikte of bevroren vruchten, voortdurend bepaalde ze hebben geen toegevoegde suikers.
  • Voor meer smaak en vitaminen bevatten talrijke groene eco-vriendelijke groenten aan uw smoothie. U kunt gebruik maken van spinazie en sla en een breed scala van andere greens die vezels, natuurlijke vitaminen, anti-oxidanten bevatten. Milieuvriendelijke greens bestaan ​​ongelooflijk paar energie.

Whey Protein Smoothies

Eiwitten zijn cruciaal stukken van de meeste overtollig gewicht te verliezen cursussen simpelweg omdat ze stimuleren uw stofwisseling, ruilen koolhydraten en behoudt u uitgebreide gevoel voor langere onmiddellijk na voedsel. Wei-eiwit poeder dat wordt gewonnen uit melk en is lactose-geen vet-geheel gratis kosten en risico. Wei-eiwit is zeer licht verteerbaar en is de favoriete aanbod van eiwitten voor systeembouwers en voor deze die willen hun spiermassa te maximaliseren om hele lichaam overtollig vet te vervangen. Een solitaire portie van wei-eiwit biedt tachtig tot honderd calorieën.

Om een ​​eenvoudige smoothie voor overgewicht verminderen op basis van wei-eiwit te maken, gewoon een bolletje van wei-eiwit poeder mengen met een kopje magere melk of 1 kopje vruchtensap. Voeg een aantal ijsblokjes voor een shake-achtige textuur en blender volledig. U kunt de verschillende gearomatiseerde wei-eiwit poeders te gebruiken, maar pas op voor vreemde ingrediënten en suiker – normaal lezen door de vermelding van de ingrediënten vrij ijverig. U kunt eenvoudig een nieuwe wei uittreksel uit magere melk -. Hoe een Protein Shake maken

Neder-calorie Dessert Smoothies

Veel mannen en vrouwen ontdekken het lastig om desserts te slaan wanneer het streven om vet te verminderen. U kunt gemakkelijk te maken een verminderde calorie overgewicht daling dessert smoothie door het mengen van een bevroren banaan, 1 kopje amandelmelk en 1 eetlepel van amandel boter en een scheutje honing indien nodig. U zult een heerlijke dikke smoothie voor het dessert dat ongeveer 225 energie moet hebben.

Onder zijn een assortiment van andere lichaamsgewicht-verlies smoothie recepten die u zal toelaten om het lichaamsgewicht te verminderen. Gebruik een scala aan groenten en fruit substituten voor verschillende smaken, afhankelijk van uw smaak en beschikbaarheid.

janderson99-HubPages

Category: Gezond eten

Comments are closed.