Snel behandelingen voor Acne

Biergist is vol gezonder vitaminen en mineralen. Onder deze vitaminen zijn B-vitaminen als zeer goed als chroom. B natuurlijke vitaminen duidelijke poriën en de huid en het evenwicht toon wanneer het lokaal toegepast, en chroom versnelt het genezingsproces van de geïnfecteerde smetten.

Acne bij jongeren moet echt worden verzorgd met gist masker van een brouwer uit een 1/2 eetlepel biergist poeder en een eetlepel van H2O. Wanneer de oplossing dikker, gebruiken om puistjes als een plaats te verhelpen of als een totale zits gezichtsmasker. In staat te drogen voor vijftien minuten en spoel af met lauw h2o. Voor darkish puistjes of acne op rijpere huid, meng gist van de brouwer met citroensap alternatief dan het drinken van water. Het citroenzuur zal ondersteunen bij de verlaging van de huid en herstellen de poriën en de huid pijn, terwijl de bestrijding van puistjes. Maken gebruik van dit masker om vlekken of de volledige deal met en spoel direct na 10 minuten met lauw water.

Zout drinkwater is normaal in dienst om te strijden en te herstellen infecties. Het is een populaire oplossing voor keel en mond infecties en is ook nuttig wanneer gebruik gemaakt van de huid. Het minimaliseert zwelling snel en is een prachtige plek behandeling voor acne vlekken die hebben of op het punt om een ​​hoofd te komen.

Los een eetlepel zout in 1-vierde kopje warm drinkwater. Dompel een katoenen bal in het zoute water en gebruik deze om de zits vlekken op een grondig schone gezicht. Handhaaf de verzadigde katoenen bal boven de smet voor niet veel meer dan 10 minuten en spoel af met interessante H2O.

Category: Supplementen

Comments are closed.