Snel gewichtsverlies Case Study: Adnan Sami – Bekende Pakistaanse Singer

Adnan Sami Khan is een in Engeland geboren Pakistaanse zangeres op dit moment woonachtig in de India met het houden van de Canadese nationaliteit ook. Hij is een zeer bekende zanger tussen de Pakistaanse en Indiase volken. Maar hij wordt ook beschouwd als een muzikant, acteur, componist en painist in Pakistan. Hij heeft veel van de albums die eigenlijk slaat de Indische Songs Chart voor maanden.

Naast dit alles, een echt overgewicht individu was hij zong. Hij ervoer een doelwit van overgewicht constant zijn, maar hij koos niet zorgen voor deze en niet ooit aan gedacht om het overtollige gewicht verlies fenomeen tot gedrag toen zijn artsen waarschuwden hem over de gevaren van overgewicht. En toen deed hij vele benaderingen voor snelle overtollig gewicht te verliezen en het missen van een honderd dertig kg overgewicht in slechts 1 jaar. Slechts een paar mensen kunnen dit voor ogen dat het is hoeveel enorme acheivment.

In de aanvang toen hij aanzienlijke vet had, werd hij niet met behulp van behandeling van deze maar zijn artsen waarschuwden hem dat je kan alleen wonen een half jaar of zo met dit gewicht problemen vooral omdat het heeft veel te nogal wat gevaren samen met een hartaanval en andere. Daarna schreef hij zich in om snel lichaamsgewicht daling van hem en artsen doen kostte veel evaluaties op hem om te kijken naar zijn reactie op een verscheidenheid van voedsel items. In het gevolg gezondheidswerkers plaatst hem niet om suiker te gebruiken, rijst, brood en olie voedsel plan de hoge proteinen dieet plan was om hem voorgesteld.

Volgens hem was het zeer veel lastig te handelen naar wat de artsen zeggen. Voor de eerste twee maanden eindigend er tot intrekkingen van veel van zijn verslavingen die leek als een stervende om hem. Artsen vervangen een groot aantal van zijn dieet routines witht de mogelijkheden die relatief ervaren het aanzienlijk minder energie. Zijn patato chips was veranderd met hij-house geproduceerde boter-minder pop likdoorns, chocolade ijs product vervangen met een dieet fudge stokken en waterijsjes. De een persoon calorie zacht dranken belandde hem aangeboden.

Lichamelijk, op beginnen hij begon gewoon naar de in de nabijheid van de huidige markt te voet eenvoudig omdat hij was veel te vet voor elke andere werkelijke doen fysieke lichaamsbeweging. Zijn benen was ook zwak en hij kon niet ver meer wandelen dan 5 maatregelen. Deze behield waarschijnlijk op voor de eerste maal twee maanden, en Adnan zijn eerste 40 kilo lichaamsgewicht daalde. Nu kon hij een minimale lichamelijke oefeningen te voltooien en als hij gebruikt te hebben om een ​​mens te produceren hem liggen, zitten op bed en om te wandelen, maar nu uit de staat was hij nu kon hij het uitvoeren van alle deze op zijn persoon. Handhaving van deze worsteling geleidelijk leiden hem naar de 110 kg gewicht daling, waarbij een snel gewichtsverlies in een tijdsbestek van slechts een persoon jr was. Tegenwoordig speelt hij nu tennis en squash als zeer goed.

Zijn tips om al deze die het wegwerken van pond is eerste controle met een gekwalificeerde moet. Hij moet echt een specialist. Ten tweede, volgens hem, als hij het gewicht kan verliezen dan eveerybody kan deze snelle gewichtsverlies fenomeen voeren. Alles wat je hoeft te doen is om nooit op te geven en te bewaren kop op met dit.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.