Snel middel om zich te ontdoen van acne

Reinig uw ontmoeting en andere getroffen plaatsen met een cleanser gemaakt voor zits-hellende poriën en de huid het gebruik van een heldere, tedere washandje. Gebruik warm drinkwater en een zachte verhuizen druk voor een minuut of zo en spoel zeer goed met een oppervlakte-temperatuur drinkwater. Als essentieel, een vochtinbrengende crème ontworpen voor puistjes-gevoelige huid. Sommige mensen melden dat het werken met aloë vera is ontspannend en therapeutisch voor de huid met puistjes.

Houd uw vingers en nagels goed schoon. Probeer niet om contact met de getroffen regio. Pakken het als je zou een wond – grondig

.

Probeer niet en pop een puistje werken met brute kracht. Als een lichte druk niet zou werken, laat het zelf en laat het rusten. Omgaan met acne en puistjes zal ze roder en onderscheiden zich veel meer, en kunnen ontstekingen veroorzaken.

Stel ijs op de aangetaste plaats of locatie voor een aantal seconden. Dit kan de ontsteking rustige en roodheid te verminderen, de productie van de plaats veel minder herkenbaar.

Dep concealer op het puistje dat het lijkt kleiner en minder rood. Sommige concealers hebben zits drugs extra om ze uit te voeren op het verkrijgen ontdoen van de zits hoewel doofpot probeert te stoppen.

Gebruik een aanbevolen medicatie van uw medische professional of huidarts, dit soort als Retin A. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld om te zorgen voor zits, en slechts een schar zal helpen droog de puisten en leveren beneden de zwelling en irritatie. Het drogen kan mogelijk leiden tot een aantal schilferen, maar dat kan worden verholpen werken met een aangemoedigd moisturizer.

Get tal minuten van de ochtend of middag zon op de huid. Sommige mensen beweren dat de kiemen leidt tot acne zal worden vernietigd door de stralen van de zon, dus het genezen van de puistjes.

Category: Gezond eten

Comments are closed.