Snel Middelen om Snurken End

Elimineer vet. Als je mollig bent, kunt u misschien hebt overtollige overtollig vet en bulk dat kan het ingewikkeld voor de luchtweg geheel open te blijven als je in de slaapplaats. Het wegwerken van overtollig gewicht kan ontdoen van een deel van het overschot keel weefsel en lagere snurken.

Open uw luchtwegen. Uw luchtwegen zou kunnen worden belemmerd, terwijl u slaapt om de reden dat je weer snooze op je rug. Probeer te slapen op uw aspect. Als alternatief, verhogen het hoofd van uw bed vier tot 6 centimeter over de voet van uw bed om je bovenste lichaamsbouw verheffen en deel van de druk blijven zetten op uw luchtwegen te verminderen.

Haal verbeterde slaap. Het verwerven van een voedzame volume van de slaap vaak mogelijk verbeteringen aan uw snurken te maken als het niet wordt veroorzaakt door verstopte luchtwegen. Blijf uit de buurt van sedativa zoals alcohol en andere geneesmiddelen die kunnen leiden tot je keel spiergroepen te blijken veel te kalm te blijven en als gevolg instorting.

Gebruik decongestiva. Mensen die vandaag hebben verstopte neus om de reden dat van een koude, sinus een infectie of allergische reacties snurken meestal. Het aanbrengen van een decongestant vlak voor matras om je neus te deblokkeren kan snurken minimaliseren, maar je moet niet decongestiva voor langere duur van de tijd.

gebruiken

Overweeg neus strips. Nasale strips, zoals Breath Proper, verbreden je neusgaten en maak de doorgang waarlangs lucht stroomt groter. Dit kan snurken minimaliseren.

Gebruik een gebitsbeschermer. Mond bewakers vergroten de luchtwegen en verhoging luchtstroom door op de tong en kaak naar voren. Deze aanpak zal vooral efficiënt zijn als uw snurken wordt veroorzaakt door uw kaak positie.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.