Snurken behandelingen voor kleintjes

Volgens de Mom Karakter website, kan zout water worden gebruikt voor het spoelen van gezondheidskwesties en verlichten snurken in een onwel kleintje. Zoutwater neusdruppels zijn die er bij drogisterijen of thuis kan worden geproduceerd door het oplossen 1/four theelepel zout in 8 oz van eerder gekookt drinkwater.

De Mom Nature website raadt het gebruik over-the-counter decongestiva om het gesnurk van een jongen en meisje lijdt aan kille of allergische reacties te behandelen. Hoewel deze decongestiva niet overwinnen van de ziekte, ze omgaan met de indicatoren, het verminderen van congestie en maakt het mogelijk voor voor eenvoudiger luchtwegen.

Volgens de Property Cures webpagina, kan keel sprays worden gebruikt om een ​​snurken kind te helpen. Sprays van deze moeder natuur wordt gebruik gemaakt van de vacht van de keel en laat minder ingewikkeld doorgang van lucht.

De Property remedies webpagina waarschuwt dat er bepaalde voedingsmiddelen die zijn getoond om congestie te verrijken en moet worden voorkomen door een kleine moeite van snurken. Deze types van problematische voedingsmiddelen bevatten chocolade, zuivel, gebakken voedingsmiddelen en bevroren voedsel.

De Mom Karakter website onderschrijft de jongere wijzigen zijn slaap plek te laten de luchtwegen beter open te stellen op. De aanbevolen positie is vaak aan de kant van de jongen met zijn hoofd een beetje gestut door een kussen.

Overgewicht zal de kans dat een baby een dilemma zal creëren met snurken verhogen. Volgens de CNN website, twintig tot veertig procent van overgewicht kleine kinderen ervaring van obstructieve slaap apneu, een belangrijke en risicovolle snooze kwaal doorgaans veroorzaakt door ernstig vergrote neus-en keelamandelen. Als eindresultaat, wordt vet verlies aanbevolen voor een kleintje die mollig of obesitas aan de vooruitgang van een snurken probleem te voorkomen of te genezen staat een moment aanwezig aandoening.

Volgens de Set een Stop om snurken webpagina, een kid’s snurken is ongelooflijk meestal veroorzaakt door vergrote neus-en keelamandelen. Wanneer deze uitbreiding is niet het gevolg van een korte termijn kille of allergie, chirurgische verwijdering van de amandelen en neusamandelen is een efficiënte behandeling met een 85 tot negentig% goede resultaten vergoeding, volgens Healthcare Information Currently.

In omstandigheden precies waar chirurgische procedures niet in slaagt om de snurken kindje te overwinnen, de Gezondheidszorg Informatie Momenteel website onderschrijft het gebruik van CPAP (continue goed airway pressure) of BIPAP (bi-fase positive airway spanning) machines ter ondersteuning de baby in de ademhaling een stuk gemakkelijker door de nacht de tijd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.