Snurken Door de neus

zwelling in de neus van de ziekte, allergie symptomen of een voortdurende voorwaarde kan schone luchtstroom onderbreken. Overmatige ontspanning van het spierweefsel met de neus en de longen vernauwt de lucht passage. Dit kan worden veroorzaakt door de consumptie van sterke drank, extra gewicht opgebouwd in je keel of een langwerpige gladde gehemelte.

Dankzij slaaptekort en spanning op bed mates, snurken kan leiden tot concentratieproblemen en huwelijk uitdagingen. Mannen en vrouwen die snurken kunnen worden op een hoger risico voor substantiële bloed kracht, coronair hartfalen en beroerte.

Snurken kan misschien niet meer als gevolg van het lichaamsgewicht verval, slapen op je facet of niet inname van drank. Procedure voor congestie, allergieën of een afgeweken septum kan ook roeien snurken. Neus strips ondersteunen enkele personen. Moeten deze behandelingen niet het werk doen, kan een arts eventueel pleiten voor een mond apparaat dat houdt de luchtwegen open te stellen, een onder druk masker gedragen over je neus, implantaten die uw gehemelte of een bepaalde van een reeks chirurgische procedures opstijven.

Category: Dieten

Comments are closed.