Snurken en Apneu Rest – een bijzonder is een ergernis van de andere kunnen ernstig zijn.

Net voordat we verschijnen op deze in de diepte moeten wij worden geïnformeerd dat een persoon is een ergernis voor mensen die dicht bij u, maar de andere misschien een indicatie van een ernstige of zelfs dodelijke aandoening.

We zullen verwerven ze 1 per keer en bieden met snurken 1 van allemaal. Dit is een typisch, eenvoudig maar uiterst vervelende of pijnlijke kwaal voor uw partner en / of vele anderen. Het is in feite erkend, maar er lijkt te zijn om geen traditionele medicinale remedie zijn, terwijl, zijn er een aantal chirurgische processen en een groot aantal vervangende drugs of gadget kuren.

In de meeste gevallen is het nodig om het rustig aan de neus en keel en een superieure prestatie is bereikt door te werken met essentiële oliën. Ik raad u de volgende zorgvuldig masseren in de borst of gebruik gemaakt van een belangrijke olie verdamper te testen zonder de vervoerder olie toevoeging. (Als het gebruik van een vlam verdamper niet naar sluimeren met het branden, gewoon om de verdamping te laten circuleren in het gebied 15-30 minuten net voor het slapen gaan)

snurken noodzakelijk oliemengsel

Gebruik een dertig ml mengfles

Include

vijf druppels Lavendel olie

vijf druppels Rose olie (elke vorm – gebruik meer betaalbaar mix maar niet synthetisch)

5 druppels Eucalyptus olie

5 druppels Kaneelschors olie

vijf druppels Clove Bud olie

2 druppels Basilicumolie

twee druppels Clary Sage

twee druppels Myrtle olie

Prime up fles met een klein volume van Wheatgerm olie en grotendeels zoete amandelolie olie of Avocado olie. Als u een droge, zonne vernietigd of gevoelige huid op je bovenlichaam gebruik Argan of Rose Hip olie.

Voor het produceren van deze mix ik zou aanraden je probeert een eenvoudige mix van Lavendel en Rose vitale oliën en zien of er sprake is van verbetering.

Het moet gezegd worden dat mengsels te verlagen helpen snurken zijn berucht selectief. Wat zal het werk voor een enkele zal volledig ongeschikt voor een ander. Als u ontdekt dat een verbetering, maar niet een te ontdoen van, overwegen om de bedragen of het weglaten van een enkele of veel meer oliën. Andere oliën die worden beschouwd om te werken zijn Cassia, Cederhout, Venkel, Wierook, hysop, Mandarijn en Sage .

Een uitdrukking van waarschuwing, bepaalde mengsels van kritische oliën kan leiden tot surrealistische of levendige dromen. Als deze zorg je testen substitueren 1 of meer van de oliën.

Als we bij oudere onze hoge kwaliteit van de slaap verslechtert en meestal is deze verstoring niet alleen resulteert in onvoldoende rusteloze slaap, maar kan leiden tot snurken als je zijn niet rustgevend. Om te overwinnen dit mogelijk te maken willen we het volume van Melatonine het verbeteren van de lichaamsbouw krijgt. Algemeen Melatonine , dat is een hormoon, wordt in de juiste hoeveelheid ontwikkeld op natuurlijke wijze door het lichaam, maar deze uitgang begint gestaag te verminderen wanneer we eerder onze tieners krijgen. Om recht te zetten dit te krijgen een 3 mg tablet elke avond tijd en weg te blijven van alcohol laatste detail.

Nu kunnen we een blik werpen op slaapapneu dat is nergens in de buurt van zo gewoon, maar het lijkt een beter aantal situaties elk kalenderjaar worden genoteerd. Het grootste deel van de oliën en kruiden aanbevolen aanvaardbaar voor snurken ook.

obstructieve Rest Apneu (OSA), als het een stuk beter bekend als, komt tot stand doordat van te een belemmering waardoor de luchtstroom naar de longen steeds voorkomen. Het wordt een probleem als de ademhaling stopt voor veel meer dan tien seconden en minstens tien perioden per uur. Het zal alleen tijdens rust als in de loop van de dag ademhaling wordt automatisch geregeld. ‘S nachts als je slaapt de geest zal registreren dat u gestopt bent met de ademhaling en zal schok je wakker in het algemeen gepaard met een luide snurk of snort. Dit snooze / waak-cyclus zal uw rustgevende slaap monster te vernietigen en ga weg je sensatie afgevoerd en slaperig in de loop van de dag.

Normaal gesproken is de lijder zal niet beseffen dat dit is de trekker van hun overtollige vermoeidheid of slechte stemmingen en net genereren het af als overwerk. Maar je partner kan in het algemeen hulp en kan je mogelijk vertellen als je worstelt uit:.

Luid gewichtige snurken, met uitgebreide pauzes en zelfs hapt

Regular vermoeidheid met slaperigheid overdag. .

Prikkelbare met opvliegendheid

Problemen met name in de ochtend

Terugkerende trips naar het toilet tijdens de avond

Wakker worden met een pijnlijke of droge mond en keel

.

Verlies van geheugen en melancholie.

Een tekort aan nieuwsgierigheid in seks

kinderen de aanwijzingen kan een minimale extra uitdagend te identificeren, maar zien uit voor:

Abnormale slaaphouding

Transpirerende overmatig de hele avond (avond zweten)

Bedplassen

Nachtelijke paniekaanvallen

Neiging om te ademen via de mond

Hyperactivity of onoplettendheid

Uitdagingen in uitvoering en voortgang

Hostile gedrag

Onvoldoende universiteit prestaties

Alle of sommige van deze indicaties geeft niet aan u moeite van OSA als individuen kunnen allemaal ze van tijd tot tijd.

Om Snooze Apneu diagnose is een prijzig systeem en begint met het opnemen van wat bekend staat als de AHI (apneu / hypopnoea index) dat is de hoeveelheid van de gevallen het plaatsvindt. Om dit te doen gaat om een ​​nacht in zorginstelling om spoor uitstekende houden van uw slaap (slaap analyseren). Als uit dat wordt besloten meer onderzoek nodig is dan zal je een polysomnografie die zal leiden tot het monitoren van de geest, spiermassa, mond en neus luchtstroom, borst en buik te verhogen en drop, hart hoeveelheid en het bloed zuurstof concentraties en een ECG ondergaan. Zij zullen ook documenteren in visie en lijken. Voornamelijk vanwege de prijs mini enquêtes op eigendom op significante wijze worden gebruikt.

Voor de verzorging van Slumber Apneu bij zacht en redelijke omstandigheden, overgewicht verminderen en wat worden erkend als onderkaakvooruitbrengmethode eenheden (zoals een plastic apparaten die in vorm in de mond en). In meer kritische scenario’s de identieke apparaten zijn gemaakt gebruik van, maar ze een positive airway stress-product (CPAP) maken ook gebruik van.

Er zijn twee andere omstandigheden erkend als Midden-en gecombineerde Slumber Apneu . In de omstandigheid van Centraal wat zich is vergeet de geest om je te vertellen om te ademen. In de omstandigheid van Gemengd je hebt beide even OSA en CSA en dit is een mix van de twee obstructieve en centrale slaap apneu

Rest Apneu nodig oliemengsel

Gebruik een dertig ml mengfles

vijf druppels Tijm olie

5 druppels Lavendel olie (gebruik een zeer goed uitstekend olie niet lavandin)

vijf druppels Wierook olie

2 druppels Ylang Ylang olie

2 druppels Grapefruit olie

twee druppels Mandarijn olie

2 druppels Primrose , olie

2 druppels Kamille olie

Beste van de fles met Argan olie. .

Gebruik ofwel in een verdamper of wrijf op uw borst of de zolen van je tenen.

De vastzit aan kruiden en behandelingen kan hulp, zowel van die snurken en slaapapneu

Valeriaan .

wortel kan helpen om slaap apneu te verminderen in doses van vijftig mg tot 100 mg capsules een uur voor rusten. Het enige nadeel met Valeriaan is dat het ruikt naar stinkende matras sokken.

Een thee gemaakt van gelijke gember en kaneel heeft uitstekende kalmerende eigenschappen en dat de inname van deze thee voor het slapen gaan elke nacht kan helpen om rust te verbeteren voor iedereen die lijden aan slapeloosheid, snooze apneu en snurken. Om de thee te maken, alleen raspen nieuwe gember en een kaneelstokje en steek hem in een kop heet water met een bescheiden bedrag van honing.

Van de oude gevallen kamille vitale olie en thee is toegepast als een kalmerend en organische slaap stimuleren. Kamille functioneert als een organische anti-inflammatoire die in de neusholte die mensen helpt met vergrote amandelen of zacht weefsel dat kan uitkomst in pauzes in de ademhaling. U kunt kamille thee te zetten en plaats valeriaan of kattenkruid die rustgevende snooze zal motiveren. De essentiële olie kan samen met andere oliën in verdampers gebruikt worden.

Passiebloem wordt aangeboden als passiflora 1000 mg tabletten en is raadzaam voor tijden van zorgen en paniek te stimuleren kalmerende en vrede van de gedachten. Passiflora is een matige kalmerend die misschien kan slapeloosheid bijstand en heeft ook een aantal pijn doden eigenschappen.

citroenmelisse thee (ook erkend als Melissa) is in feite een snelwerkend stimulant die , verrassend genoeg zal u toelaten om te relaxen en het ontwikkelen van een rustige en verdoofd snooze. Het kan worden verworven als mogelijk gratis koffie of thee in de bagage. Het is gebruikt sinds de Renaissance periode tot slapeloosheid en slapen complicaties worstelen.

Janskruid (ook geïdentificeerd als Hypericum extract) is het mogelijk voor het beheer van slaap kwalen, aanzienlijk slapeloosheid. Het kan een ingrediënt in andere snooze ondersteuning medicatie of genomen door jezelf in een geconcentreerde vorm van pillen. Gebruik met een waarschuwing als het u slaperig kan maken in de loop van de werkdag en geef hoofdpijn en een droge mond. Neem niet als verwacht of borstvoeding.

Knoflook is aanzienlijk erg goed om hulp te behandelen slaapapneu als het sooth zal helpen en het minimaliseren van vergrote amandelen en ontsteking in de luchtwegen methode die zou maken het een stuk makkelijker om te ademen. De erkende manier is om op te kauwen op een teentje knoflook voor het slapen gaan, dat is vrij asociaal. U kunt ook een pasta van knoflook en boter, die kan worden ontvouwen op toast.

Om hulp te reguleren ademhaling, voor de duur van de slaap, kunt u steil sommige stukken van Indiase kruisbes in ongelooflijk warm H2O en geven daarna aan de kook. Zeef en drink direct na het afkoelt eventueel met een minderjarige Manuka honing om te zoeten.

Op dezelfde manier kun je ook slijpen de bladeren van de Indiase kruisbes in een poeder (of gebruik Amla sap) en nemen met wat warme h2o of warmte melk en misschien een kleine honing.

Category: Supplementen

Comments are closed.