Snurken gevaren

Wanneer u sluimeren, het spierweefsel in de rug keel los te maken, die zou voortvloeien in een smallere luchtwegen. Bij sommige mensen vandaag de dag, de luchtwegen verandert in zo smal dat de lucht leidt tot de spieren trillen, die zorgt voor het snurken lijken. In een mens die niet snurken, de spieren in de weer van de keel neem het niet gemakkelijk en maakt het mogelijk voor zuurstof uit elke ademhaling openingen. Als uw luchtwegen blijken volledig worden belemmerd voor een korte hoeveelheid tijd tijdens het slapen, kan je goed hebt slaap apneu.

Snurken kan een signaal van diverse gezondheids-en fitness-problemen zijn. Snurken is gekoppeld aan een verhoogde kans op hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk. Snurken ook bezuinigingen de hoge kwaliteit van de slaap voor deze slapen in exact dezelfde matras als een snurker, en het is zelfs verbonden met doofheid in stille vennoten. Snurken kan ook een indicator van slaap apneu, wat een potentieel dodelijke situatie.

Je hebt slaap apneu als je meestal ophouden ademhaling gedurende 10 seconden of een veel meer voor de duur van snooze. Dit kan worden geïdentificeerd door een slapende echtgenoot controleren van uw rust, of door de opname op uw eigen als je rust. Mensen met snooze apneu kan heel goed deskundigheid onderbroken snelle oogbeweging snooze en verbeterde moeite met het vinden geleidelijke-wave slaap, die ongeveer uitputting kan brengen de hele werkdag. Slaapapneu ook succes in vet, extreme cardiovasculaire problemen en een echt verbeterde risico op een beroerte.

U kunt wijzigingen aanbrengen in uw manier van leven die hulp zal stoppen met snurken en apneu snooze. Degenen die mollig zijn meer kans te hebben luchtwegen die worden belemmerd dan zijn degenen die niet zwaarlijvig. Het verliezen van lichaamsgewicht helpt te minimaliseren snurken, en dus niet het roken van sigaretten. Probeer aanzienlijke maaltijden en alcohol juiste vooraf van naar bed te voorkomen. Slapen op je facet zal bijdragen tot het behoud van de luchtwegen raakt verstopt.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.