Snurken Methoden voor de Non-Snorer

Zoals met de meeste kwesties in het bestaan ​​zijn er twee kanten aan elk verhaal, en dit Hub is gewijd aan de niet-snurker, extra nauwkeurig de specifieke persoon die vast te leggen in matras naast de snurker hoewel momenteel wakker wordt vastgehouden door diepe keelklank klanken die uit de monden van hun geliefde soorten. Ik zal waarschijnlijk in geen geval weten wat het is om uit te rusten komen tot een snurker. Ik ben een snurker mezelf en Im ook een diepe slaper, dus als ik naar rust ik normaal in slaap te houden. Mijn vriendin aan de andere kant is het slachtoffer in deze hachelijke situatie. Ze is een expert specialist bij leven met een snurker en ze moet echt worden geprezen voor haar tolerantie en aanpassingsvermogen. Deze Hub is gewijd aan haar en alle andere niet-snurkers die moeten blijven met aanzienlijke anderen die om te zetten in knorrend dragon-walrussen wanneer de lichten uitgaan. Ik kan gewoon niet rustig rust beloven als je deze aanbevelingen gebruiken, maar deze zijn vastgesteld strategieën die u kunt testen op uw snurken metgezel met uit het verkrijgen van hun toevlucht nemen tot anti snurken eenheden.

Waarom doen mensen vandaag snurken?

ik niet mezelf echt zorg waarom ik snurk ik doe het gewoon. Maar als een niet-snurker, de aanvankelijk uit, je zou willen denken is de reden waarom mensen vandaag snurken. Immers, havent je je ooit ontdekt in het midden van de avond af te vragen de heck is op weg op met het vet varken liggen volgende voor u? Vlak voordat u overwegen gieten knikkers onderaan hun mond, wilt u misschien de wetenschap kennen aan de achterzijde van het. In principe snurken vindt plaats wanneer de lucht veroorzaakt trillingen in de belangrijkste plaatsen van de neus, zachte gehemelte, of de tong. Als de luchtweg is geblokkeerd of beperkt op een bepaalde manier dan is het geluid van snurken is ontworpen als deze losse onderdelen heen en weer worden geblazen met in-en uitademen. Heel simpel toch? Ondanks het feit dat het lijkt alsof het gaat snurken niet aankomen van demonische bezetenheid of een vreemdeling kruipen uit iemands buik.

Snurken Alternatieven voor de Non-Snorer

Blijf in te houden hoofd geen van deze zijn eeuwige snurken alternatieven en de meeste zijn acties op korte termijn. Maar ik weet dat ze presteren, omdat ze hebben allemaal op een of ander niveau is gebruikt op me door mijn vriendin.

De neus plug locatie die u vingers stevig aan de snurkers neus dicht knijpen. In een paar seconden zal de snurker mogelijk maken uit een zucht van lucht en stoppen met snurken voor een interval van tijd. Een keuze om dit het neusgat plug waar je je houdt twee vingers de snurkers neus. Bekijk een duim voor grootste effect.

De mond-adres je handpalm boven de snurkers mond en het behoud van het daar tot op het gewilde resultaat wordt bereikt. Wees gewaarschuwd niet de mond niet fuseren gaan over met de neus stekker voor een abnormale periode van tijd, tenzij natuurlijk youre te willen verwerven op de algehele gezondheid dekking winsten.

De butt-kick Terwijl aan uw zijde verlengen van uw sterkste been en schop de snurker in de pompoen. Blij Halloween honing!

Het schudden Plaats twee handen op de snurkers schouders en schud totdat uiteindelijk ze wakker. U kunt dit in het algemeen op te nemen met het gezicht klap voor het vergeten van uw verjaardag dit jaar.

Het verlaten Een zeer weinig onderhoud snurken resolutie. Gebied twee armen langs je facet, zitten aan de rand van het bed, sta op uw voeten, en een wandeling uit de ruimte en ga naar het leven thuis. Zorg voor een kussen en deken voor uiterste snurken-helemaal gratis troost.

De Pee Plaats de snurkers hand in een kom van warmte h2o. Dit kan misschien niet stoppen met snurken snel maar het zal de snurker een beetje iets om te overwegen over de volgende keer geven. Dit wordt beschouwd als het laatste redmiddel snurken remedie

Het snurken kinband -. Dit ding is in wezen een serieuze halt snurken eenheid. Het lijkt te zijn als je toevallig het dragen van ondergoed op je hoofd

Snurken Alternatieven -. De Conclusie

Er zijn nog andere punten die u kunnen proberen om uw metgezellen beknotten snurken dit soort als het ontvangen van hen om zich te ontdoen van het gewicht of maak positieve ze niet verbruiken veel vlak voor het slapen. Ook deze elementen snurken verhogen door het bezit van een resultaat van de grootte van de luchtwegen. All-in-all het een prachtige ongemak te verblijven met een snurker dus namens luidruchtige snurkers bijna overal waar ik wil je bedanken voor steken met ons kan zijn. Idealiter zou de hoeveelheid van geluiden die we maken is gelijk aan de tevredenheid voeren wij om uw leven op andere plekken. En zo niet … erg goed, het is niet zoals yourerubriek te lokaliseren iemand verbeterd in ieder geval.

Ik zal ook vermelden dat deze snurken opties was bedoeld als humor en niet kritisch te worden genomen . Als uw echtgenoot heeft aa veel meer belangrijke kwestie als snooze apneu dan bedekken hun mond kunnen gevaarlijk zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.