Snurken – Of is het Snooze Apneu?

Rustgevende Avonden?

hij onder geen beding snurkte, beweerde hij. Oh nee, op geen enkel moment. Geluid wat klinkt? Hij kon niet om alleen maar te luisteren over iets … En dus heb ik de video hieronder …

We hadden geëxperimenteerd met vele behandelingen voor mijn man snurken, zoals neus strips die bedoeld zijn om de neusholte behouden openen. Alles wat ze deden, na een flink aantal maanden van gebruik, was hem een ​​snurken neus van de lijm. Slechts een van onze katten was het meest vermaakt door de strip bevestigd aan Richard’s neus. Richard ligt het lastig om te slapen met een kat zat naast zijn hoofd, vastberaden op zoek om weg te verzorgen dit nieuwe speeltje.

Er is een theorie die uitspraken die liggend op je rug kan snurken verergeren. Dat is prima in theorie, maar Richard sliep bijna meestal aan zijn zijde. Roken van sigaretten en consumeren kunnen ook factoren, maar geen van deze gebruiken om ons.

Hij probeerde proberen om een ​​glas water te houden naast zijn bed, een droge mond, die snurken kunnen stimuleren verminderen. Maar in te kopen om dit hij, tamelijk de natuurlijke manier te nippen, ervaren wakker te zijn – maar hij was niet hij audio in slaap, snurken

Hij probeerde ook het aantrekken van een tandvlees te beschermen, zoals het werd voorgesteld was. Dit kan heel goed helpen. Dat gebeurde niet. Dan verdween, en vervolgens werd waargenomen onder het bed, alle gekauwd up, het bezit bereikte zijn stop in de kaken van onze Jack Russell Terrier.

Ondertussen ging het geluid op … en … en op.

Analyse Slumber Apneu!

Richard heeft voortdurend migraine en hij verklaarde zijn snurken te zijn migraine-expert, vrijwel in het voorbijgaan. De professionele aangemoedigd RIchard naar zijn huisarts te praten voor een afspraak met een rust apneu professional. Dit werd geregeld pas na Richard aangedrongen.

De test werd uitgevoerd, en toen Richard bezochten de zorginstelling om de resultaten te horen werd hij geïnstrueerd dat zijn de ergste geval van slaapapneu dat de specialist die ervaring heeft ondervonden in was twintig decennia van toepassing. En, ironisch genoeg was het de film (boven), gefilmd voor een grap, van Richard snurken waarbij de diagnoses vastgeklonken.

RIchard ook last van diabetische problemen soort twee, prikkelbare darm syndroom, een hiatus hernia, rusteloze benen syndroom, en een enzym in zijn lever is erg vervullen. Al deze problemen, daarnaast zijn lange-termijn migraine en ernstige slaapapneu, hebben betrekking op zeer lage dopamine stadia.

Even terzijde, het was alleen de migraine professional die de zweep gekraakt en duwde voor veel van de evaluaties die een aantal van deze aandoeningen ontdekt. Voorafgaand aan dit, was Richard verdacht van de resterende een hypochonder. De term ‘malingerer’ was zelfs al gemaakt op zijn medische dossiers – zelfs met het punt dat Richard zichzelf gebruikt en zal zes keer per 7 dagen werken, en heeft voltooid, zodat voor de eerdere 20 jaren

Wat is Slumber Apneu?

obstructieve snooze apneu (OSA) wordt veroorzaakt door de zachte weefsels van de keel troostende en adequaat instortende voor de luchtwegen worden geblokkeerd. Als deze blokkering langer dan 10 seconden per keer, dan is er sprake van een apneu

Slaapapneu -. Soms genoemd aleep apneu – wordt voornamelijk veroorzaakt door een verblijf mannetje, boven de leeftijd veertig, overgewicht, het bezit van een aanzienlijke nek of het bezit van een slanke lucht-pijp, sedativa of significante alcoholische dranken te gebruiken, roken en diabetes.

Het neem een ​​kijkje op voor deze situatie is basic. De cliënt draagt ​​een kleine gaten houden meteen, in hun eigen huis, waarin gegevens coronaire hart-heffing en de ademhaling. De studie-out wordt vervolgens beoordeeld door een deskundige.

Als snooze apneu wordt gediagnosticeerd, dan is het raadzaam dat alcoholhoudende dranken is onthield zich van volledig, en als een bepaalde persoon rookt ze moet echt stoppen. De specialist zal zoeken op dieet en andere levensstijl problemen, veel ook.

Cure vereist uitvoeren beademingsapparatuur elke avond. Deze bestaat doorgaans uit een plastic masker dat de neus en mond-adressen, en in put wordt gehouden door riemen. Een veelzijdige leiding gaat van het masker naar een klein apparaat die pompt lucht in de leiding van de ruimte. Aantrekken het masker kan een groot deel van het vinden van gebruikt te krijgen.

Toch zonder de machines een lijder zal niet genoeg zuurstof om de geest te krijgen en dus zouden ze een veel grotere kans op beroertes en coronaire hebben hart aanvallen. Ten gevolge van een onvoldoende aanbod van zuurstof verkrijgen om de geest in heel snooze, kan patiënten ook onderworpen aan een grotere kans op dementie en de ziekte van Parkinson, de normale vergeetachtigheid en onhandigheid dankzij zwak hoge kwaliteit snooze, uitbarstingen van slechte stemming, en een geleidelijke verslechtering van zijn het immuunsysteem.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.