Snurken Vermijden Eenheden

Als je naar slaap, de spieren in je mond rust. Hierdoor wordt de tong weer schuiven dergelijke wijze dat een deel van de keel wordt geblokkeerd. De weefsels aan de achterkant van je tong trillen met elke ademhaling, het creëren van snurken. 1 alternatief is een orale machine die je niet over je tanden te helpen handhaven van de luchtwegen open te stellen tijdens snooze door het veranderen van de houding van uw kaken. Het kan waarderen $ 40 tot $ 60 in 2009 en is daar zonder voorschrift kunt krijgen.

Een aantal aanbieders markt kussens die beweren zij kunnen mogelijk maakt voor individuen grotere snooze en snurken aanzienlijk minder. Het kussen is gemaakt in dit soort van een manier dat je gedwongen om snooze op uw facet. Dit houdt de mond gesloten gedurende snooze, zodat zelfs als sommige snurken plaatsvindt, het geluid niet de mond ontsnappen.

Een snurken bal bedient de zeer dezelfde functie als een snurk kussen. Het wordt onder de achtercover geplaatst weer zo dat je onder druk gezet om snooze aan uw kant. Honkballen of golfballen kunnen in snurken ballen worden gevormd door ze in de pyjama op deze manier dat u niet in staat om weer op je rug rusten.

Een van de de meest voorkomende antisnoring apparatuur zijn neus strips en neusdilatators. Plastic neus strips zijn Band-help-achtige strips met een stijve hart wanneer meer dan de neus geplaatst, ze helpen om de neusholte te openen zodat er een onbelemmerde luchtstroom. Neusdilatatoren bestaan ​​uit kleine spoelen die in de neusgaten zij de precieze functie nasale strips worden geplaatst. Sommigen verklaren dat deze nasale eenheden moedigen aa veel meer comfortabel slapen ervaring.

Dit apparaat kan worden gedragen op de arm of de pols. Zowat elke keer dat je snurkt, de kleine microfoon vervaardigd in het product voelt de lijken en stuurt een kleine elektrische schok om je wakker en staken het snurken. Een variatie op het systeem beoogt ‘shock’ tong zodat zij de keel blokkeert. De Snore Stopper is daar voor ongeveer $ 80.

Category: Supplementen

Comments are closed.