Snurken Workout routines

Met je mond dicht en je tong dan tegen je tand, probeer te gapen om de openstelling van de longen. Doe een gelijkwaardige opleiding door het houden van je mond en lachen verstoken van het creëren van lawaai. Het doel is het openen van je keel om het mogelijk maken voor je longen te drukken lucht door. Hoewel het uitvoeren van elk van deze oefeningen, ruimte je tong in tegenstelling tot uw verminderde tanden. Dit zal de mond trainen om vooruit te vestigen in de kaak en uw luchtwegen niet hinderen.

Houd je mond dicht als u nodig heeft om gapen is 1 manier om het meest waarschijnlijk het openen van uw luchtwegen te snurken vechten. Frequente geeuwen ook mogelijk hulp. Kantel je hoofd naar het plafond en open en in de buurt van uw mond, veinzen een geeuw. Door dit te doen langzaam zal helpen versterken van uw keel spierweefsels. Als je keel spieren zijn krachtig genoeg, kan je goed ademen veel beter en rust extra rustig.

Sing. Gebruik te maken van je stembanden te zingen kunnen versterken de spieren rond de keel. Rapporten is gebleken dat een aantal personen die frequent zingen snurken minder.

Let langzaam open en sluit uw mond, puckering je lippen net nadat je ze dicht. Houden voor een afhangen van 10 en daarna ontspannen. Verdeel je lippen in een grote glimlach. Te behouden en te rusten.

Observeer steekt je tong uit elke individuele werkdag. Als je zou kunnen gaan door uw ochtend netheid, steek je tong uit zo sterk als je kunt gaan. Houden, dan relaxen. Herhalen. Houden je tong uit en verplaats het van hoek tot hoek van je lippen. Houd het op zowat elk aspect van je mond, dan start. Aankomende, houd je tong uit en probeer je kin te bereiken met het. Handhaven. Ontspannen. Last but not least, houd je tong aan te raken je neus. Handhaven. Los te komen. De bedoeling is om je tong te versterken en te scholen in het front element van uw mond te blijven en niet te glijden naar de achterkant om de luchtwegen te beperken.

Category: Dieten

Comments are closed.