Sociale bescherming: De voors en negatieven van gesocialiseerde welzijn behandeling.

Algemene gezondheidszorg, de meeste mensen nodig heeft

Wellness zorg is een ding dat alle mensen wil, maar uiterst paar echt krijgen. Ik kan me voorstellen dat een uitstekende gezondheid behandeling programma wil alle burgers aarde te verstrekken grote

Om u een voorbeeld te geven: ik betaald uit een loon elke periode van dertig dagen voor het volbrengen van bijna niets, ik ben werkloos en woning in België! Dus wat is verkeerd met dat? Ik heb in Costa Rica voor ongeveer 11 jaren en sprak met een ton van ons bewoners dat de staten overgelaten aan de zeer goede dagelijkse leven in Costa Rica verblijven. Ik lees een hoop over je sociale bescherming procedure en Ive getuige te beginnen met de hand wat het lijkt te zijn als in Costa Rica ook. Wezen, in Costa Rica Je krijgt wat de Individuen zijn zo bang van, klaar in de rij voor uren, klinieken die als een mechanica positie, geheel gratis medicatie, maar nooit aangeboden verschijnen. Dus in Costa Rica, gingen we naar de niet-openbare klinieken, een ton veel meer dure, maar in ieder geval je een kans van de resterende vaste gehad. Dat is gesocialiseerde geneeskunde in een derde planeet land. Ik ga ervan uit dat u niet woonachtig bent in een 3e planeet regio!

Onmiddellijk na 11 jaren van wonen en werken in het paradijs, we weer terug naar België verhuisd ongeveer zes maanden terug.

In die zes maanden heb ik:

– verworven mijn galblaas genomen (operatie) $ 60

– bezocht mijn tandarts $ 2

– bezochten mijn gezondheid zorgverlener $ 2

– verworven mijn astma-inhalers $ 1

– Antibiotica voor een tand een infectie $ one.5

– en een fles pijn moordenaars $ 1

onbetaalbaar!

Ik zou het op prijs stellen om te weten wat ik zou hebben gecompenseerd in de Staten

Voor mij, de Verenigde Staten is bedoeld om een ​​beschaafde en modieuze plek die zorg vandaag zal nemen van hun volk te zijn, lijkt het mij dat in deze tweede is het alleen die hun mannen en vrouwen uit buitenkant traktaties te verdedigen, maar ontbreekt in het gebruik van de behandeling van hun burgers wanneer zij zijn leeftijd, onwel of werkloos. Ik hoor het is deze een goed land, maar toch, er zijn meer dan veertig miljoen mensen met out welzijn verzekeringen die suggereert dat in het daaropvolgende kalenderjaar 18.000 van jullie zullen vooral sterven omdat je onverzekerd en elke individuele kalenderjaar zijn de aantallen rijzen de pan uit.

Het is niet vleiend dat de VS op de 37 e plaats als een wellness-procedure die de Aarde algehele gezondheid Group.

Wat ben je zo bezorgd over?

Heb je ooit vond de film Sicko? Ik weet dat een groot deel van je aannemen dat het de verkeerde foto, totaal van leugens of propaganda, maar als een Europees Ik kan u verzekeren dat het helemaal juist!

Voor die mensen die hebben welzijn behandeling, op gewone , u meer op uw verzekeringen dan jij op de maaltijden en huisvesting gecombineerd investeren.

De top kwaliteit en beschikbaarheid van de gezondheidszorg zorg in de lidstaten worden beoordeeld bij de beste in de hele wereld, dus wat zijn je klaar voor om het te delen met alle Amerikaanse burgers?

Een paar redenen waarom je echt moet overwegen …

een. Elke individuele werkdag zijn er veel meer mensen vandaag de dag sterven die zijn geholpen kon in een sociaal systeem. Het doen van het werk gaat natuurlijk door betere vergoedingen voor gezondheid en fitness zorg en worden meestal beslissen over te gaan zonder. Rechts tot iets gebeurt …

2. Artsen zullen ten slotte de tijd hebben om zich te concentreren op therapeutische het individu, zonder dat onder druk naar de sociale bescherming papierfabriek. Sommige artsen willen de baan in plaats van aanbod met al deze niet-gezondheidszorg hoofdpijn vertrekken.

drie. Artsen zullen klaar om alle noodzakelijke maatregelen om de juiste diagnoses zonder beperkingen of goedkeuring te krijgen tests uit te voeren zijn van de sociale bescherming. Nu zijn ze vaak beperkt tot wat examens kunnen worden besteld.

4. Individuen klaar om te gaan zien hun medische professionals als preventie of ga op zoek zal zijn gezondheidszorg staat vroeg op. Remedy zal veel minder dure wanneer patiënten gaan verzoek medische hulp in een vroeg stadium zijn. Vanwege het feit van de rekeningen en de superieure eigen risico, individuen blijven meestal uit de buurt van het observeren van hun artsen met minimale gezondheid en fitness complicaties, voor hun jaarlijks lichamelijk onderzoek of andere preventieve maatregelen. In de uitgebreide termijn zou het veel minder duur zijn, omdat sommige ziekten zoals de meeste vormen van kanker vroeg op zou worden gevonden en de behandeling methode zou minder duur zijn.

5. Cliënten met pre-huidige omstandigheden zal worden bijgestaan . Nu kun je alleen krijgen zorgverzekering als je gezond bent. Dat is de meest absurde factor heb ik op elk gewenst moment lezen. Hoe zit het met deze die zeker moet hebben het mogelijk te maken. ALS zij een verzekering plan kan krijgen, zal hun gezondheid en conditie verzekering plan omvat alles wat maar hun vorige geïdentificeerd omstandigheden. Dat is krankzinnig!

Dus, hoe het te krijgen de klus te klaren in België?

Ik weet dat je een goede deal van goede redenen waarom niet om te kiezen voor gesocialiseerd welzijn behandeling. Er zijn een hoop zaken die in het spel zijn. Als je alleen kon krijgen een antwoord op al uw problemen

-.? Wie gaat dit soort van een geavanceerd proces run

– Moeten we gezondheidswerkers veelzijdigheid en zwakke zorgen Slachtoffer zorg

– Hoe aanzienlijk zullen we om de dop van

– Wat precies is op weg om te worden gedekt

-? Zullen er nog veel meer zijn drugsmisbruik wanneer het zijn geen kosten

-? Moeten we straffen die mensen die voedzaam wonen en beloon degenen die lijden aan obesitas, roken en gebruik medicijnen

– Zullen we worden onderworpen aan bijzonder lange wachttijden voor behandeling

-? Zullen we worden uitgerust met pensioen te gaan

Er zijn heel wat vragen worden beantwoord en het enige probleem dat ik kan geven is een geval in punt van hoe het kan worden afgerond. Het is een zeer ingewikkeld programma, dus ik zal controleren om het te verduidelijken een klein

Dit is wat we krijgen:.

Als ik weer naar België verhuisd, moest ik 1 werkende werken dag voor een Belgische werkgever geschikt voor een WW-uitkering te zijn, werd dit iedere maand uitkering berekend op mijn laatste salaris in Costa Rica en de ene dag dat ik werkte in België. Vanaf de eerste werkdag werd ik gevoerd voor medische behandeling. Zoals ik had last van galstenen, de eerste kwestie die ik deed was het verzorgen van dat en had hen gehaald. Ik betaalde ongeveer $ 60 voor de operatie. Zoals je kunt zien, het is niet absoluut volledig gratis. Mannen en vrouwen hebben niettemin compact vergoedingen besteden om uit de buurt van misbruik te blijven, precies hetzelfde voor medicijnen moeten we een klein totaal betalen.

Onze sociale zekerheid adressen welzijn zorg, familieleden voordelen, werkloosheid verzekering, ouderdom en invaliditeitsuitkeringen, de klus te klaren incident verzekering plan en langere-termijn zorg verzekeringen. Wie beschietingen uit voor alles wat? De bijdragen van de werkgever van maximaal vijfentwintig tot 30% van de bruto-shell out en de werknemer moet leiden dertien, 07%. We worden onmiddellijk ingeschreven in onze toestand sociale veiligheid procedure. Het lijkt te worden als dit:

Het bureau onder staan ​​de bijdrage percentages van toepassing vanaf 1 januari 2008. Een verschil wordt gemaakt met werkgevers-en werknemersbijdragen.

Sector Worker (%) Werkgeversbijdrage (%) Full (%)

een. Ziekte en invaliditeit

– klinische behandeling 3.55 3.80 7.35

– invaliditeit voordelen 1.15 two.35 3.fifty

2. Werkloosheid 0,87 one.forty zes 2,33

drie. Pensioenen 7.50 eight.86 sixteen.36

vier. Verwanten profiteert 0,00 7,00 seven.00

5. Incidenten op functie .00 .30 .30

zes. Beroepsziekten 0,00 one.00 one.00

Totaal (= globale bijdrage) thirteen.07 24.77 37.84

Er zijn een aantal andere sociale lasten ook. Bedrijven hebben ook om de schaal uit o.a. een loonmatiging bijdrage. Deze bijdrage hoeveelheden tot zeven% van het salaris van de werknemer, groter five.sixty met 5,67% van de extra voordelen van de werkgevers als gevolg, zoals de bijdragen voor de betaalde educatieve afdeling (0,08%) en een bijdrage voor de sluiting van bedrijven (een normale bijdrage van. veertien% voor bedrijven met een tot 19 medewerkers of van 0,15% voor bedrijven met twintig of veel meer werknemers, en een onderscheidende bijdrage van 0,15% voor de financiering van de niet-permanente werkloosheid plan en van de anciënniteit complement voor meer volwassen werklozen). Voor de medewerkers onderwerp aan de richtlijnen over het jaarlijkse uitje voor werknemers in loondienst, wordt de bijdrage opgetild met 0,40%. Bovendien worden de latere bijdragen ook als gevolg: een bijdrage van 0,05% voor kinderopvang en een bijdrage van 0,10% voor grote-gevaar groepen. Werkgevers met 10 of veel meer werknemers op 30 juni van de voormalige 12 maanden, om de dop van een overmaat bijdrage van 1.sixty negen% voor de werkloosheidsregeling.

De self-gebruikte pay uit een driemaandelijkse sociale veiligheid aan de sociale verzekering waarbij ze zijn aangesloten bij . De bijdrage wordt berekend op de zelf-gebruikte iemands web professioneel arbeidsinkomen

Echter, bedrijven en werknemers zijn niet op uw eigen om onze sociale zekerheid te financieren. De federale bestuur administratie elk jaar betaalt een gemonteerd bedrag aan de RSZ – RSZ, een bedrag van 5509689000 EUR in 2007. Vanwege het feit een paar decennia, België maakt ook gebruik van verschillende financieringsbronnen om zijn proces voor sociale bescherming te financieren.

Onze voordelen verlengen om onze huishoudelijke afnemers of mensen die in onze zorg .. Bijvoorbeeld: aangenomen jongeren of als we kijken naar de zorg van onze grootouders in nood te hebben

Als u wilt profiteren van protect hieronder nodige wellness-behandeling en vrijwaring verzekeringen, u nodig heeft om een ​​lid van een Verzekeren zijn. verstevigen, mogelijk als verzekeringnemer of een afhankelijke. U zult dan in staat zijn om veel emissierechten, met inbegrip van het verwerven van:

een. ouderdoms-en overlevingspensioenen

twee. werkloosheid

3. verzekeringsplan voor ongelukken op de functie

4. verzekering voor beroepsrisico voorwaarden

vijf. echtgenoot en kinderen positieve aspecten

zes. ziekte-en invaliditeitsverzekering van plan

7. eenmaal per jaar vakantie.

8 winst voor ouderen

negen bepaalde huishoudelijke positieve aspecten

tien positieve aspecten voor gehandicapten

Concreet zal je belonen van maatschappelijke stabiliteit bij

– Als je schuur uw cashflow door middel van werkloosheid, pensionering of arbeidsongeschiktheid de klus te klaren. U krijgt een substitutie inkomsten

krijgen – Als u zich bij verschillende ‘sociale lasten’, zoals het verhogen van de kleintjes of ziektekosten, moet dragen, zal je een aanvulling op de gezondheid te krijgen om uw inkomsten

Het is niet de meest fantastische methode, maar het blijven is groter dan wat er gaande is in de States ideale moment. Slechts enkele snelle antwoorden:.

nee, we hoeven niet te wachten in de rij bij de medische professionals werkplek

Nee, we zijn niet extra misbruik omdat de medicijnen zijn laag- geprijsd.

Nee, we zijn niet nerveus over de klinische behandeling die we ontvangen ……

Ik hoop dat deze hub kan u helpen met u zoeken naar de juiste techniek. Ik zal proberen om een ​​zeer weinig veel meer feiten van mijn komen hub vooral omdat er veel extra uit te leggen aan, in de tussentijd, test om de behandeling van ieder ander te verwerven.

Category: Dieten

Comments are closed.