Sociale Zekerheid en Wellness Verzekeringen

Medicare, die gedeeltelijk door de reguliere maandelijkse inhoudingen van Sociale Stabiliteit beloningen wordt gefinancierd, is het land de publieke gezondheid en fitness verzekering plan applicatie voor personen van 65 jaar en ouder en mensen met een handicap. Omgekeerd, gezondheid en fitness verzekeringen is een niet-publieke welzijn dekking mechanisme. Het biedt de basis-gemeenschap met economische veiligheid voor de kosten van de gezondheidszorg, en biedt toegang tot gemeenschappelijke welzijn zorg en dekking voor excessieve monetaire kosten in gevallen van extreme ziekte.

President Franklin D. Roosevelt het eerst geproduceerd Sociale Stabiliteit in 1934, maar de Medicare factuur, door president Lyndon B. Johnson ondertekende in 1965, introduceerde een belangrijke aanvulling op het systeem. Nu, Medicare bedient extra dan 44 miljoen mannen en vrouwen en is een integraal onderdeel van de Amerikaanse dagelijks leven.

De 1st US dekking opties begon in de loop van de Burgeroorlog en ingericht dekking in tegenstelling tot ongevallen geassocieerd met stoomboot of reizen per trein. Momenteel is ongeveer twaalf miljoen niet-bejaarde mannen en vrouwen in de VS recht krijgen welzijn verzekering al over 162 miljoen zijn verzekerd door de werkgever gesponsord pakketten.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.