Sociologie-Amerikaanse Welzijn Behandeling en Sociologische Concepts / Bekeken

American Health en fitness Care, een sociale instelling

American Health Treatment, een maatschappelijke instelling was

Melissa Sheffield

Walden University

3 oktober 2010

Soci-1001-1

Instructeur Vigdor

American Welzijn Behandeling , een maatschappelijke instelling was

De Amerikaanse Welzijn Behandeling Market is een extreem grote sociale instelling. De algehele gezondheid behandeling systeem is gemaakt om aan te passen aan de gemeenschappen geserveerd (Schaefer, 2009), het is een officiële zaken gestructureerd voor effectiviteit en een bepaalde functie. De drie belangrijke sociologische oriëntaties zijn functionalistische, conflict, en interactionistische we zullen elk perspectief bespreken als het gaat om de behandeling sector gezondheid en fitness. Elk standpunt heeft zijn sterke en zwakke punten van een hogere functie naar discriminatie door sociale klasse, om de stabiliteit en de afwezigheid van toegankelijkheid.

De functionalistische standpunt doet een poging om de bedrijfstak belangrijke verantwoordelijkheden te analyseren en hoe het handhaaft haar voortbestaan. In overeenstemming met Schaefer (2009) het welzijn behandeling bedrijf effectief vervangt personeel, traint nieuwe rekruten, levert een essentiële diensten aan haar medewerkers en haar omgeving, behoudt bestelling via rigide beleid en het functioneren behandelingen, en handhaaft zijn doelstelling door enthousiasme voor sociale wijzigen en charitatieve kwaliteiten. De functionele standpunt benadrukt de bijdrage van het welzijn behandeling bedrijf maakt op onze societys algemene veiligheid. Wellness behandeling biedt essentiële bescherming naar de verspreiding van besmettelijke ziekten, onderhoudt bewustzijn van gezonde praktijken, en draagt ​​bij aan het welzijn van de gemeenschap.

Conflict binnenkant van het welzijn behandeling programma kan bestaan ​​als hebzucht, financiële invloed, onbeschikbaarheid voor bepaalde groepen, of vooroordeel voorrecht ingericht naar verzekerde patiënten. Klinische zorg heeft ontwikkeld tot meer en meer bureaucratische diverse klinieken en medische professionals werklocaties worden overwonnen met papierwerk en voorschriften die kunnen beschermen tegen hen juist aanmoedigen de noodlijdende massa. Zorgpolissen wordt gebruikt om voedingssupplement de schandalige koste van de gezondheid-gerelateerde zorg en is uit te gaan om te veel Verenigde Staten inwoners. Nieuwe details betekent fifty.7 miljoen Us bewoners zijn zonder persoonlijke wellness zorg dekking en de vooruitzichten zijn grimmig als gevolg van de erosie van het economische systeem en de werkgever-voornamelijk gebaseerd verzekeringsdekking ideeën (Greenstein, 2010). Federale programma’s streven naar eenvoudige of beperkte bescherming te bieden aan de een op de 6 Us bewoners uitrekken van de programma’s op dit moment beperkt methoden. Deze beperkingen vertrekken de onverzekerden met een aantal beslissingen, veel minder uitgebreide zorg, lange wachten gelegenheden, en verhoogde ergernis in slechts zwakke gemeenschappen.

De interactionalist zou geïnteresseerd zijn in de resultaten van minimale welzijn behandeling op microniveau zijn . De specifieke gemeenschappen het meest beïnvloed door de algemene bescherming van de gezondheidszorg zijn de ouderen, kleine kinderen en personen die woonachtig zijn onder de armoedegrens. In overeenstemming met Schaefer (2009), zou interactionistisch theoreticus benadrukken dat ons sociale gedrag wordt beïnvloed door de sociale rollen die we nemen. Door het accepteren van dat welzijn behandeling is een uitdaging om te ontvangen of het systeem oneerlijk vertegenwoordigt rijker patroons, de klassen van mensen te verminderen vakantie resort om alternatieve impliceert welk gebied klinieken, verschillende medicijnen, world wide web apps deze soorten als WebMD en andere hulpmiddelen lokale gemeenschap omvatten. Als de buurt van de onverzekerden groeit net als het verlangen naar gecentraliseerde en govt ingericht pakketten. Het ontwikkelen van aantal mensen die hulp zal op lange termijn de wetgeving beïnvloeden en kan de gemeenschap gezichtspunt aanpassen op de noodzaak van een adequate behandeling voor absoluut iedereen, uiteindelijk afnemende fataliteit kosten en het verhogen van de gemeenschap het bewustzijn over de relevantie van voedzame familieleden.

De taaiheid en zwakte van zowat elke gezichtspunt ligt in de definitie van de instelling. De functionalistische check out toont ons de kracht en invloed van de behandeling veld wellness heeft op de samenleving, zijn middelen om alleen te houden en te ontwikkelen. De functionalistische kijk op geeft niet aan hoe de maatschappij wel of niet belonen van de escalerende vestiging. Het standpunt conflict toont ons het potentieel ondergang van de industrie, de vervreemding en gebrek aan zorg voor de minimal-inkomsten of werklozen. Het standpunt niet evalueren van de toegevoegde voordelen gestructureerde wellness zorg biedt, maar het kan locaties suggereren nodig hervorming. Interactionalist het effect van de aangeboden medische behandeling op unieke gemeenschappen te presenteren, maar het niet de bredere implicaties van een tekort overwegen.

Onze echtgenoot en kinderen kunnen de meeste zorgvuldig bepalen met het standpunt conflict om de reden dat van de aanzienlijke werkloosheid lading in onze regio, de centrale vallei van Californië. Ook al hebben we wel gezondheidsgerelateerde verzekering onze tarieven gestaag versterkt dan de vorige paar jaar en onze totale bescherming heeft verlaagd. Het is schaamteloos glashelder hoe lastig het zou zijn om adequate bescherming te krijgen als onze werkgevers waren niet te verstrekken aan ons. We hebben vrienden die niet naar de Dr behalve als geheel belangrijk en we hulp een algemene strategie die ten minste zou krijgen behandeling van kinderen die mogelijk virussen en gezondheidsvoorschriften met onverminderd kan verspreiden naar de omvattende bevolking door middel van hun publieke toegang tot scholen.

Referenties

Greenstein, R. (2010). (8th ed..). New York:. McGraw-Hill

Docenten feedback 30/30A

Je liet een stevige vertrouwd zijn met de training principes. Je laten zien dat je weet wat sociale inrichtingen en gebruikt een spannende als de basis van uw papier. U ook in staat was geweest om duidelijk te laten zien dat je een goed begrip van de grote standpunten in de sociologie. U stelt de twee van deze collectief en kwamen afwezig met een doordachte evaluatie, die zelfs toegenomen stadium van begrip toonde en. U volledig toegewijd aan een standpunt dat u het meest aandachtig af te stemmen op en zei waarom.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.