Some Good Doe-het-zelf behandelingen voor Zits

Olie reiniging is over honderden jaren, en goed wist de poriën en de huid met uit het uit te drogen of strippen van de huid is duidelijk beschermende oliën en lagen. Olie reiniging is vooral gebaseerd op de gedachte dat de beste oplosser van olie is andere olie, in plaats van H2O als klassieke zuivering gebruikt. Olie reiniging gebruikt een eetlepel. extra vergine olijfolie voorzichtig gemasseerd in de poriën en de huid voor ongeveer 3 minuten. Het zonnetje scheen, wordt nat washandje dan op naar de ontmoeting, zodat de stoom opent de poriën te laten gevangen oliën, stof en onzuiverheden worden onthuld. Wanneer het doek afkoelt, veeg de resterende olie. Herhaal dit tot aan alle extra olie wordt gehaald, met achterlating van schoon, comfortabel, puistjes-geheel gratis poriën en de huid.

Exfoliëren is een cruciaal onderdeel van het bereiken van een zits-kosteloze ontmoeting. Het buffs afwezig dode huid, en houdt de poriën van het gezicht ontstopt en duidelijk. Het verkrijgen van de juiste peeling garandeert dat uw huid duidelijk zal zijn zonder ongemak. Het gebruik van een scrub die ook schurend kan de poriën en de huid te worden geschrobd moeilijk induceren of te ontwikkelen tot ontstoken. Het is ideaal om een ​​lichte peeling die gewoon zal uitvoeren uit de levenloze huid, deze als zuiveringszout gebruiken. Gebruik een pasta gemaakt van een el. van zuiveringszout en een scheutje water, en zorgvuldig therapeutische massage de pasta op om de poriën en de huid. Na twintig tot dertig seconden, spoel goed met H2O.

Havermout is zeer therapeutisch voor huiduitslag, schaafwonden, wonden en acne. Een havermout kompres of masker kan roodheid, droogheid, blotchiness verminderen en kan irritatie te kalmeren. Wanneer de huid is minder in vlammen, kan het meer onmiddellijk te herstellen, gebouw puistjes vlekken genezen en vervagen aanzienlijk sneller. Gebruik alleen stenen vloer havermout, niet de verwerkte ras dat smaakstoffen en suiker extra aan het heeft. Gewoon mix een / 2 kopje havermout met 1 kopje zeer warm drinkwater. Laat de havermout zitten in het ongelooflijk warm water tot aan het afkoelt. Gebruik de havermout aan de huid, waardoor het zitten op de ervaring van ten minste tien minuten. Al snel na de tijd verstreken is, spoel de huid goed met warmte drinkwater.

Category: Gezond eten

Comments are closed.