Sonic Elektrische tandenborstels voor Tanden Bleken

Waarom een ​​Sonic Elektrisch aangedreven tandenborstel voor tanden bleken?

Laat ons ernstig.

Mensen willen witte tand.

Maakt niet uit wat de persoon die de leeftijd te maken. Ze zien er gezond uit, net als een kleurtje. Alleen niet als een bruin, wit email KAN gezonder.

Dus, hoe ga je over het bleken van uw tanden zonder het betalen van een tandarts grote geld of het betalen van uw zuurverdiende inkomen op een emaille whitening techniek (een een bijzonder-shot deal)?

witter uw tand Ieder individu Werkdag de Easy Way

Wil je je tanden poetst elke dag? Laten we het hopen, in het bijzonder als je een praatje op een elke dag foundation. Gebruik een tandenborstel en tandpasta die je tanden zullen opvrolijken elke afzonderlijke dag, niet alleen een bepaalde shot deal in de tandarts kantoor omgeving of met een methode.

Maar laten we niet een gewone tandenborstel en tandpasta te gebruiken. In plaats daarvan gebruik maken van een speciaal ontwikkeld sonische elektrische tandenborstel en unieke tandpasta. Ik zal later blijken waarom ik heb gekozen voor een SONIC elektrische tandenborstel.

Dit artikel laat zien wat de markt te bieden voor sonische elektrische tandenborstels die beweren aan de tand witter te maken.

Houd er rekening mee dat een elektrische tandenborstel waarschijnlijk zal witter uw tand om enkele diploma. De leveranciers van de tandenborstels ik over communiceren in dit schrijf-up beweren hun oplossingen witter je glazuur sneller en maakt ze witter dan standaard elektrische tandenborstels.

strong> Sonic Tandenborstels voor Whitening – Uitstekende Beloning Concept

Gewoon door de manier – als u een familielid of goede vriend die aandringen op het bleken van zijn / haar tanden, te belonen of te investeren in hen slechts een van deze tandenborstels. Het stopt het gezeur over gele glazuur en je verschijnen als een held! In werkelijkheid, als je de zeurpiet, zichzelf koop een nieuwe sonische tandenborstel voor het witten en ophouden met zeuren

Wat is eigenlijk het voordeel van een SONIC Elektrisch aangedreven tandenborstel

Rechttoe rechtaan antwoord.? – sonische tandenborstels voeren de werken in de kortste totale tijd.

Voor de functie van verduidelijking, de term ‘sonische tandenborstel’ is equivalent aan ‘sonische elektrisch aangedreven tandenborstel.’ Een ‘elektrische tandenborstel’ NIET gebruiken sonische technologische innovatie.

In simpele feit, elektrisch aangedreven tandenborstels trillen een normale van 5000 slagen per minuut. Verwijzen naar dit artikel Mouth Welzijn: Bent Sonic Tandenborstels Echt Verbeterd voor aspecten

Dus ja, sonische tandenborstels doen een heleboel extra het werk doen dan alleen maar elektrisch aangedreven types.. Betekent dat sonische tandenborstels veel beter dan elektrisch te maken? Als het gaat om tand reiniging en bleken, veel meer is verbeterd – tot op zekere hoogte. Emaille verwijdering is niet het doel.

Twee minuten met behulp van een gids of een elektrische tandenborstel is een stuk beduidend minder zuinig dan twee minuten gebruik van een sonische tandenborstel.

Beslissen over Sonic Tandenborstels voor Tanden Bleken

p Er zijn honderden verschillende soorten elektrisch aangedreven tandenborstels, variërend van $ 5 en tot meer dan $ 200. Voor dit korte artikel, mijn record bevat al die eigenaar is van de volgende eigenschappen:

  1. Sonic elektrisch aangedreven tandenborstels door topmerken
  2. oplaadbare tandenborstels
  3. Tandenborstels. waarvoor de producenten een ’emaille whitening’ claim. Dit beweren is ofwel in het identificeren opgegeven om de goederen of moedig getoond in de beschrijving van de fabrikant.

De vastzit aan deel toont de lijst Ik kwam met door gebruik te maken van deze criteria. Notitie van de Auteur: In omstandigheden je je afvraagt ​​waarom iedereen haar tijd uitmesten zou besteden ongeveer voor tanden bleken tandenborstels – Ik deed het voor de reden dat ik wil een nieuwe bijzonder. Mine krijgt overgeleverd aan een familielid (met nieuwe borstels) en ik krijg nog een slechts een. Vrij eerlijk gezegd, de unieke dierbaar was, en ik was op zoek naar een betere koers met de exacte hoge kwaliteit bovendien emaille whitening. We zullen zien in de volgende paar secties.

En de winnaars zijn. . .

Ik paste de nauwkeurig omschreven in de laatste sectie voorwaarden – sonische oplaadbare tandenborstels met verklaren van een fabrikant voor emaille whitening. De uiteindelijke resultaten zijn als volgt:

  1. Philips Sonicare Diamond Clear
  2. Philips Sonicare HX6731/02 HealthyWhite
  3. Oral-B Pulsonic sonische tandenborstel
  4. Drinkwater Pik Sensonic Expert tandenborstel

Zie de tabel hieronder voor aspecten.

En aangezien ik besloten om 1 voor mezelf, bekeek ik het op het web evaluaties. Mensen vandaag de dag hebben de meeste blij met de tweede tandenborstel geweest op mijn plaat.

Gezien het feit dat ik nu heb dit merk en hebben geen problemen met het (anders dan voor snelheid), ik ben mogelijk bevooroordeeld.

Nu wil ik er een die is gespecialiseerd in het bleken van tanden en levert uitstekende mondhygiëne. Dus, ben ik de aankoop van dit een: Philips Sonicare HX6731/02 HealthyWhite Oplaadbare, Elektrisch aangedreven tandenborstel

Tandpasta is van levensbelang. . .

Er zijn nogal een paar mogelijkheden voor email whitening tandpasta. Als je zoekt op discussiefora de plaats tandartsen commentaar, ze lijken te zijn verdeeld over het gebruiken van whitening pasta’s voor sonische tandenborstels. Sommigen zeggen dat deze pasta’s zijn veel te ernstig en sommigen zeggen het is echt goed om ze te gebruiken zowat elke werkdag.

Niet alleen gebruik ik een whitening plak elke dag, maar vooral gebaseerd op een kort artikel dat ik onderzoeken juist de laatste tijd, gebruik ik de leidende gewaardeerde plakken. En ik kocht het op de verkoop – een voor zowat elke rustruimte

De beste merken te gebruiken in principe de exacte ingrediënten voor bleken.. Zien wat je denkt – ‘. De Major 10 Teeth Whitening Tandpasta Items’ klik hier opgesomd om te gaan door

Category: Gezond eten

Comments are closed.