Soorten maaltijden die Trigger Acne

De normaal gehouden perceptie dat stijlen etenswaren geselecteerd – in het bijzonder chocolade, suikerhoudende frisdranken en vette levensmiddelen – zijn een onmiddellijke veroorzaken van puistjes is een fantasie. Dermatologen hebben geleerd er geen bijzondere soorten levensmiddelen staan ​​zits induceren, toch de meeste artsen denken sommige mannen en vrouwen kunnen zits detecteren wanneer ze eten zoete of vette maaltijden vooral als gevolg van een allergie voor dat voedsel items. Als alternatief van zich te concentreren op het sturen duidelijk van de soorten voedsel beschouwd over acne te brengen, dermatologen adviseren daaropvolgende een gezond dieet programma dat ondersteunt over-all hele lichaam en gezondheid van de huid.

p Er zijn verschillende soorten van acne, maar de meest voorkomende is acne dat bewijst op zichzelf voor de duur van de tienerjaren jaren. Deze acne is niet gekoppeld aan voedsel plan, maar als alternatief de all-natuurlijke schommeling in hormonen geïnformeerd door tieners tijdens de puberteit. Deze hormonen veroorzaken huid klieren veel olie (hierna talg), dat vervolgens wordt geproduceerd in de poriën en mengt met dode huidcellen produceren, waar bacteriën gevoelig groeien.

Hoewel er geen soorten maaltijden die over acne te brengen in de gemeenschappelijke bevolking, kunnen veel mensen zits ontwikkelen bij het consumeren van vet voedsel. Maar het is niet normaal de inname van de vette levensmiddelen die resulteert in het probleem, maar het smeren van olie en vet van het levensmiddel op de ervaring. Olie en vet uit het voedsel kan de poriën verstoppen en leiden tot een acne probleem dat afkomstig is van buiten het systeem, dus is het essentieel om fantastische hygiëne betrachten bij het voeden op deze voedingsmiddelen en sturen duidelijk van het hebben van vet op de huid. Als het vet uit de voeding wordt uitgesmeerd op het gezicht, de poriën en de huid moet echt meteen gewassen met delicate confronteren zeep.

Dermatologen raden zits patiënten zich aan een uitgebalanceerd dieet om de algehele huid onderschrijven welzijn sinds meer gezonde huid is aanzienlijk minder gevoelig voor acne. Etenswaren weg van onder andere verzadigd vet en gedeeltelijk gehard vet (gevonden in verpakte lekkernijen zoals chips, crackers en koekjes), omdat deze vetten menselijk lichaamsweefsel dat zou kunnen leiden tot irritatie kan beschadigen houden. Hedendaagse groenten en fruit, en kleine-overtollig vet eiwitten helpen om de huid wellness, die kan helpen acne te voorkomen onderschrijven. Cruciale vitaminen en mineralen voor een evenwichtige huid en acne preventie nemen vitamine A (in zuivel en groenten zoals wortelen) vitamine B-twee (in totaal granen, vis, melk, eieren, vlees en bladgroenten onervaren groenten) vitamine B- 3 (ontdekt in pinda’s, eieren, avocado’s, lever en mager vlees) vitamine E (die in amandelen, pinda’s, zonnebloempitten, broccoli, tarwekiemen en plantaardige oliën) en zink (in eieren, volle granen, noten en paddestoelen). Voor een evenwichtige huid en acne te vermijden, voldoende inname van water is ook van vitaal belang, bij voorkeur op zijn minst de aangemoedigd 8 bril een werkdag.

Dermatologen achterhalen acne is divers in zowat elke persoon en dat voor sommige mensen vandaag de dag, zeker stijlen van voedingsmiddelen veroorzaken acne uitbraak. Acne slachtoffers eventueel wilt een voedsel dagboek bij te houden en te krijgen nota van uitbraken om te zien of er een verband is met betrekking tot voeding op een geselecteerde etenswaren en daaropvolgende puistjes moeilijkheden. Informatie en feiten op een levensmiddel verdacht van het uitlokken van acne moet worden overgebracht naar de arts van de zits lijder als voedsel allergie eventueel kan worden bestaande. Gewoonlijk worden acne slachtoffers aangeraden om te voorkomen dat het eten van de maaltijden te induceren.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.