Speedy Huishoudelijke therapieën voor Cystic Zits Kookt

Knijp niet cystic acne formaties. Dit kan wellicht leiden tot hyperpigmentatie en verbeteren van de verspreiding van de cystic puistjes. Knijpen en het manipuleren van de letsels zal de infectie te verspreiden in de huid epidermis en irriteren de cysten leiden.

Baking soda is een multifunctioneel middel dat wordt gebruikt in cosmetica en kan leveren opluchting toen lokaal gebruikt. Meng gelijke elementen zuiveringszout en water tot een pasta te maken. Was uw ontmoeting met het mengsel. Zuiveringszout zal fungeren als een samentrekkende en neem overtollige huid oliën. Omvatten zeezout om de combinatie te geïnfecteerde cysten verzachten.

Maak een pasta met aspirine. Crush een paar tabletten tot poeder soort. Aspirine bevat salicylzuur. Het zuur is een zachte chemische exfoliant. Door het afstoten van dode huidcellen, je laat de huid ademen en vermindering van de mogelijkheden om met nog een andere aanval van cystische zits. Onmiddellijk na het wassen van je gezicht gebied, breng dan een schar van honing op de huid. Honing is een zuivere moisturizer en een antibacterieel middel.

Aloë vera is gebruikt voor honderden jaren voor een overvloed aan ziekten van de huid. Openstellen van een aloë vera blad en het sap toe te passen rechtsaf de laesies.

Apple cider azijn stabiliseert PH concentraties op de poriën en de huid. Dit zal helpen onderscheiden van bestaande cysten en het kappen van de mogelijkheden van het verwerven van een veel meer cysten. Meng gelijke delen appel cider azijn en water. Spoel je gezicht met deze combinatie direct na het wassen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.