Speedy Teeth Whitening Tips

De meest dramatische resultaten tot stand komen in een tandartsstoel. Een tandarts kan tanden witter te maken in 30 minuten tot 1 uur. Een tandarts maakt gebruik van peroxide bleekmiddel op merchandise. In sommige situaties is het bleken benadering gefuseerd met milde, warmte of een laser. De warmte van deze strategieën versnelt de witten, in overeenstemming met de Oral Wellness Guide. Door te werken met een tandarts, kunt u de kleur van uw email verlichten met maximaal 8 tinten. Een bepaalde plaats van het werkbezoek kan aanzienlijk verbeteringen in de schaduw van uw tanden. Maar dit soort in-werkplek tanden bleken kan waarderen $ 200 aan extra dan $ 1000.

Als geld een probleem is, een minder hoog geprijsde manier om je tanden witter te snel is om een ​​gebitsbeschermer gevuld met een bleekmiddel gebruiken. U kunt deze emaille whitening kit in een drogisterij of op het kantoor van uw tandarts. De winst van het gebruik van uw tandarts is dat je een custommade gebitsbeschermer die veel meer affectieve gelijkmatig bleken van uw email kunt krijgen. Een verkooppunt aangeschaft pakket kunt u een impact van uw tand te maken, maar sommige kits zijn veel beter dan anderen. Sommige mannen en vrouwen hebben moeite het ontvangen van een superieur passende gebitsbeschermer. Het bleekmiddel omgeving naar de mondbescherming die vervolgens wordt gedragen voor een aantal uren per werkdag. Dit is een geweldige manier om wittere glazuur krijgen in een werkdag. Een bijzonder nadeel is dat sommige mensen vinden dat de gebitsbeschermer is ongemakkelijk om aan te trekken.

Waterstofperoxide is een frequente bleekmiddel. Het wordt gebruikt in veel emaille whitening tandpasta. De meeste tanden whitening strips of borstel aan gels ook-peroxide vooral gebaseerd onderdelen. Een fles waterstofperoxide kunnen worden gesitueerd in elke drogist voor ongeveer $ 1. De Amerikaanse Food and Drug Administration spul maakt een antwoord van 3 tot 3.five% voor binnen gebruik. Maar grotere percentages worden waargenomen in sommige bleken van tanden oplossingen. Gebruik van waterstofperoxide, dip een tandenborstel in de remedie en borstel op de tanden. Door dit te doen voor een paar minuten twee of enkele gevallen een werkdag kan glazuur fleuren in een kortere periode van tijd. Als uw tandvlees of tanden zijn gevoelig voor de peroxide, op te nemen drinkwater aan zijn energie te verdunnen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.