Spironolacton Dosering voor de behandeling methode van Acne

De dosis voor acne verschilt 25-200 mg per dag. De typische begin dosering is 100 mg per dag, maar uw huisarts kan bevoordelen om te beginnen erg laag en het maximaliseren van het als hij ziet hoe u reageert op de behandeling. Een significante dosis zou driehonderd mg per dag.

Sommige mensen zien een snelle verbetering, maar het kan overwegen om de zes maanden tot spectaculaire resultaten te zien. Uw huid moet echt komen om een ​​stuk minder karmozijn en vettig, en je kon minder gezichtshaar zien. U kan ook het gevoel een kleine uitgeput.

Aangezien spironolactone een diureticum resultaat, kan je nog veel meer typisch plassen.

Volgens de december 2009 probleem van het Journal of Clinical en Esthetische Dermatologie, spironolacton wordt meestal keurig verdragen door vrouwen, maar het gebruik ervan door mannen is beperkt, omdat van dergelijke aspect effecten zoals verminderde seksuele reis, erectiestoornissen en borstvergroting. Als je verwacht of worden verwacht, terwijl het krijgen spironolacton, mede met uw arts – het kan een impact hebben op de seksuele ontwikkeling van een mannelijke foetus

.

Als u aanschaft kalium voedingssupplementen met spironolacton, in een buitensporige geval kon je een levensbedreigende kwestie geïdentificeerd als ‘hyperkalemia’ (evenals veel kalium in het bloed) te verwerven. Als je plotseling zwak, hebben ruzie ademhalings-of praktijkervaring tintelingen in je armen en voeten, of je hart klopt zeer weinig door weinig of onregelmatig, neem contact op met 911 of ga naar de dichtstbijzijnde crisis thuis. Denk aan al uw geneesmiddelen met u.

Category: Gezond eten

Comments are closed.