Sprays voor Snurken Stoppen

Asonor neusspray is slechts een van de vele sprays op de huidige markt die beweert om verbeteringen aan te snurken te maken door het smeren van de keel. Vanwege het feit snurken vindt plaats wanneer keel weefsel wordt droog, Asonor aanvalt snurken door het behoud van de keel vochtig voor maximaal 8 uur. De snurker beheert de spray in zijn neus met 4-6 pompen in elk afzonderlijk neusgat net voordat u naar slaap. Het hoofd moet iets naar achteren worden gekanteld en de man of vrouw moet echt voel een stroom van de spray doorsijpelen het weer van zijn keel.

Asonor spuiten werd ontwikkeld door wetenschappers die medische studies met de producten bij universitaire ziekenhuizen in Londen en Kopenhagen uitgevoerd. Als de druppels smeren het slijmvlies in de keel en neus en draai de spieren in de keel, is snurken verminderd. De spray beweert droge mond en vermoeidheid als gevolg van zware snurken verlagen. Zij stelt ook dat haar alternatief is efficiënt in tachtig pct van de consumenten die het gebruiken, en dat het onschadelijk is voor gebruik door zwangere meisjes.

Silent Snore spuiten verklaringen functie door het behoud van de comfortabele gehemelte, Ulva, en opnieuw van de keel bevochtigd tijdens de avond door de afschaffing van de keel trillingen geactiveerd wanneer een droge gladde gehemelte trilt versus een droge weer deel van de keel. Klanten beheren de spray door het openen van de mond en een keer pompen in de rug van hun keel. Silent Snore verklaringen van zich onderscheiden om een ​​cruciale werkzame bestanddeel genoemd methylsulfonylmethane (MSM) die andere snurken sprays zal hebben. Elke nevel bestaat uit 150 milligram MSM, een puur natuurlijk ingrediënt dat bestaat in veel van de vegetatie en dieren.

producenten

Silent Snore’s beweren dat olie gebruikt in vele andere keel sprays dit soort als olijf-, zonnebloem-, sesam-en pepermuntolie, zijn niet effectief bij het verminderen van snurken. De oplossing verklaringen om te presteren in negentig procent van de mensen vandaag de dag die het gebruiken. Naast de toepassing van de spray elke avond vlak voor het slapen gaan, onderschrijft Silent Snore het wegwerken van gewicht als je te zwaar bent, het vermijden van alcohol en sigaretten, en slapen op uw zijde of buik in plaats van uw rug om te bezuinigen snurken.

Snorix is ​​een verdere keelspray die verklaringen te bedienen door het aandraaien van de spiermassa weefsel in de keel van de snurker. Het concept besturen van de spray is dat wanneer we sluimeren, onze keel spiermassa rust komen wat resulteert in de open up vlek in de keel af te slanken. Terwijl we nadenken diep, krachtig blazen van lucht in en uit alle door slaap, wordt dat de lucht geforceerd door middel van een smallere opening dan wanneer we wakker zijn, wat resulteert in snurken. Snorix verklaringen aan de spieren forceren van een bredere dagopening scherpen, voortvloeiend in minder of geen snurken. De actieve component in Snorix is ​​een olie genaamd Mentha Piperata. De snurker beheert de spray door het openen van zijn mond, zijn hoofd weer kantelen marginaal en spuiten van het product in de weer van de keel een paar keer. De oplossing moet worden geschud voordat het wordt gebruikt en dient het gebruik van de juiste worden net voor bedtijd. De organisatie adviseert niet inname of drinken gedurende dertig minuten direct na het aanbrengen Snorix garanderen de Mentha Piperata olie heeft ruim de tijd om te worden opgenomen in de keel weefsel.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.