Staande op 1 been, algehele gezondheid Stance

Een echt ongecompliceerde training om u te houden aan te passen

p Er is geen andere manier om het systeem te behouden in goede vorm en wendbaar, behalve om te oefenen. Als je als jongere als ik op de leeftijd van 60 wordt opgeroepen tot gedisciplineerde benadering zeker een gezond menselijk lichaam te maken. Ik moet je niet verwachten dat alle mensen net als ik naast een gezonde manier van leven met ruime werk en een goed dieet. Maar bij minimale iedereen, in het bijzonder die mensen die toevoegt aan de verschillende jaren moet op zijn minst doen wat afwisseling van fundamentele werk te houden het menselijk lichaam adequaat uitvoeren.

Hoe zit het met alleen deze onderneming? Staan op 1 been met de ogen gesloten voor tien seconden. Doe dit voor elk been. Hier krijg je een zoekopdracht naar de foto aan de rechterkant. Dat is me het uitvoeren van de ‘Gouden haan staande op een been’ met de ogen gesloten. Herinner ik ben zestig lang achterhaald. Geen zweet. Eenvoudige vlees.

Dus wat zijn de voordelen van het uitvoeren van deze? Je kan heel goed denken alleen vogels zoals ooievaars en flamingo’s doen deze gekke houding. Ja? Nee

Zorg ervoor dat je door op

Andere een bepaald been stelt:. De yoga ‘boom’ vormen

Vooruitlopend op post in de voordelen van dit een persoon-beentribune oefening, sta mij delen met u de verschillende stijlen of variaties van deze houding. Zeker is er een aantal goede effecten op het lichaam zou moeten zijn. Of anders de professionals zou ze niet hebben geoefend.

De meest geliefd is de yoga ‘boom’ vormen, met een bedrag van versies. De afbeelding op de geschikte met mij doet de pose is ‘The tree’ vormen.

Er zijn nog andere varianten zoals, met de armen volledig omhoog verticaal uitgerekt, of met de handpalmen geklemd overloopt van de borst.

De taiji houding: ‘De gouden haan staat op 1 been’

Wanneer je taiji beoefenen, 1 van de stoffen is de ‘gouden haan staat op een bepaald been.’ In deze plaats, is slechts een been opgetild, met de arm opgegroeid in een ‘blokkeren’ plaatsing. Hier krijg je een blik op me uitvoeren van de houding op de juiste foto.

De qigong houding

De versie van qigong dat ik het oefenen heeft ook de een persoon-been stand. Deze houding is echt ‘leuk’ als u zich aan te passen met frequente follow. Het been dat staat is een beetje gebogen. Op de foto op de geschikte je bent niet in staat om mijn resterende been gebogen zien zoals ik was het aantrekken van lange broek. Het andere been is dan gemakkelijk ‘rusten’ gewoon eerder vermeld de knieschijf van het standbeen.

Hoe moeilijker deel staat ook een verhoging van zowel de schouders. Overweeg een nauwe lijkt op het beeld en je kunt verwachten dat mijn verhoogde schouders zien. Dit zult u niet gedurende 10 seconden doen, maar minimaal dertig seconden. Ik sta meestal 90 seconden. Systeem u dit doen met elk been.

De voordelen van het staan ​​op 1 been

De meest duidelijke voordeel van het staan ​​op een been is zeker de mogelijkheid om je stabiliteit te beheren en evenwicht zijn gevallen. Als je een starter, zou je krijgen dat je niet in staat zal zijn op een bepaald been om op te staan, zelfs vijf seconden niet te wijzen op met de twee de ogen dicht! Dit betekent niet dat je niet in evenwicht. Je lichaam is gewoon niet beleefd om een ​​goed evenwicht bij alle gelegenheden te houden

Staande op 1 been is zo kritiek dat de Chinezen hebben een speciale identificeren voor het:. ‘Gouden haan staat op slechts een been’ of ‘Jin Ji Du Li. ‘ Het is ontdekt dat constant observeren als deze met een even gesloten ogen kan beschermen tegen dementie. Door de manier waarop dementie betekent ‘een ernstige vermindering of achteruitgang van de geestelijke mogelijkheden en integratie van de persoonlijkheid, als gevolg van het verlies van of schade aan neuronen in de geest.’

Blijkbaar is er deze Sifu (leraar) in China met een vreemd identificeren bekend als Zhong Li Ba Ren die is een autoriteit op dit ‘staande op 1 been met gesloten ogen.’

Volgens hem ‘situaties ontstaan ​​sinds de problemen in de coördinatie van de verschillende interne organen en het gehele lichaam verliest haar harmonie. Staande op slechts een been kan de onderlinge samenwerking van deze organen passen. Dit Sifu werd verklaard te hebben auteur van het ‘beste verkoper’ wellness e-boek met de titel, ‘Zelf in staat is veel beter dan op zoek naar artsen ‘ steun ‘die hij bevorderd deze een-been staande aanpak. Vreemd, moedigde hij dat de ogen echt marginaal moeten worden geopend!

Hij wees erop dat er zes belangrijke meridianen passeren door middel van onze benen. Staande op een persoon been, zal de zwakke meridianen echt het gevoel pijnlijk en zal de nodige massage te krijgen, en de corresponderende organen van deze meridianen en hun trajecten het passende fine tuning te ontvangen. Dus veel voor de ‘gespecialiseerde’ verduidelijking.

Hoe het ook zij kan eventueel, ben ik van mening dat dit systeem van het staan ​​op 1 been aanzienlijk zal verrijken uw lichaamshouding, als zeer weinig anders. Dus, hoe uitgebreid moet echt een persoon staan ​​in deze situatie? Ik denk dat als je kunt doen het voor een moment, zou het geweldig zijn.

Moe van het staan ​​op een persoon been?

Goed, hoe zit het met een minder moeilijke techniek met twee benen staan?

Je voorstellen dat het zou een stuk makkelijker dan dit ‘staande op een been? ‘

Oke, dan ClickHere tothe’ Paard Stance. ‘

En hebben spannend !

Een veel uitgebreider Qigong

U kunt kijken op aa veel meer complete eenvoudiger Qigong trainingen door zich te houden aan de hyperlink onder:

Meridian Qigong

Meridian Qigong Inleiding

Plezierige Qigong

Self-healing houding

Link naar mijn andere intrigerende en nuttige berichten

Als je dit artikel intrigerende of effectief vinden, kan je goed naar mijn pagina ‘Profiel’ om mijn andere content artikelen onderzoeken door in principe ClickHere:

By the way, het auteursrecht op dit korte artikel is eigendom van Very good Man. Vergeet niet om te doen niet kopiëren en plakken! Dank je wel.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.