Stadia van Rust en snurken

In fase een bepaalde rust, bent u drijven in en uit bewustzijn. Deze fase treedt op wanneer u in eerste instantie naar matras. Spierweefsel beginnen te ontspannen en de luchtwegen begint te geleidelijk. De hersenen drijft tussen theta golven — de staat precies waar je bent nauwelijks terdege bewust net voor het slapen en net na het ontwaken — onderbroken door korte perioden van alfa-golven, zeer vergelijkbaar met die mensen als je wakker bent.

In fase twee slaap, je hebt helemaal bewusteloos. Bij personen niet lijden aan slaap is, deze fase duurt ongeveer twintig minuten en geest golf activiteit wordt ontwikkeld met de naam ‘snooze spindels’ waar door het hart bedrag vertraagt ​​en de lichaamstemperatuur verlaagt.

In fase een paar rust, trage delta hersengolven — punt van de hersenen uit diepe rust en bewusteloosheid — beginnen aan de oppervlakte. Deze fase van de slaap is waar de meest therapeutische krachten van de slaap manifest. In dit punt uit — zo perfect als stadium vier van rust — licht of traditionele snurken kan mogelijk manifesteren veroorzaakt door de trilling van soepele weefsel in de keelholte als luchtstromen door een gedeeltelijk geblokkeerde luchtwegen.

Fase vier rest is het diepste en het algemeen het langste punt van snooze waar deltagolven domineren. Dit is de fase waarin de reguliere snurken en slaapwandelen zal zeer waarschijnlijk ontstaan. Je bent veel moeilijker om wakker van fase vier snooze en zal mogelijk gedesoriënteerd bij het ontwaken, waarin een aantal seconden kan duren tot een aantal minuten.

p Dit is de toestand van slaap waar door doelen worden vervaardigd. Brain actie versnelt, hartslag krijgt om extra snel en spierweefsel komen om verlamd te beschermen tegen u van het uitvoeren op uw doelen. Er zijn gemarkeerd fysiologische verschillen met betrekking tot REM rust en de andere fasen van snooze waar door de spieren aan de slag om het rustig aan. Het is in dit punt uit sluimer de plaats van de tekenen van snurken gerelateerd aan rust apneu zijn het meest duidelijk. Snooze apneu kan worden ontdekt door ongewoon hard door stilte aangenomen wanneer de slaper niet respiratoire gesnuif gesnurk. Deze variëteit van snurken kan een indicator van een significante gezondheidszorg probleem en moet echt worden verzorgd door een medische professional.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.