Starflower Oil Welzijn Winsten?

Starflower is ook algemeen bekend als Bernagie en komt oorspronkelijk uit Syrië. Nu komt de plant in het Middellandse Zeegebied zo mooi als Noord-Afrika en Zuid-Amerika.

De boragebloem wordt erkend door zijn borstelige stengels en bladeren en opknoping blauw driehoekig puntige bloemblaadjes. De vijf blaadjes van de bloem lijken op een ster vandaar de titel starflower. Blauw is de meest dominante kleur, maar boeketten kan worden weergegeven in roze en wit.

Historisch starflower is gebruikt voor zowel even culinaire en medicinale toepassingen. Het gaat om te worden gebruikt in verschillende Europese internationale locaties om gezondheid aan te vullen stoofschotels, soepen en pasta gerechten als zeer alsmede een plaatsvervanger voor komkommer in de salade. De goed vond consumeren ‘Pimms No1’ toegepast te worden gegarneerd met starflower vooraf omkleden door Mint.

In aanvulling op de culinaire extra voordelen van deze plant, het is ook gebruikt voor medicinale redenen. De starflower zaad dat onder zeventien% -28% van de gamma-linoleenzuur (GLA) bevat, (NNFCC factsheet).

GLA is ook geïdentificeerd in kleinere hoeveelheden in teunisbloemolie, zwarte bessen olie en spirulina.

Starflower wordt gebruikt in natuurgeneeskundige middelen aan de hormonale en metabole proces te reguleren. Het wordt nu op grote schaal toegepast in capsule vorm als aanvulling voor een heleboel voorwaarden en omstandigheden.

De GLA dat wordt waargenomen in starflower olie is een Omega-zes vetzuren meeste Omega-6-vetzuren worden bedankt voor hun inflammatoire functies die zei dat GLA wordt verondersteld om te bezuinigen ontsteking. Er is enige discussie over wel of niet of niet GLA is extra waardevol bij het kappen van de ontsteking dan omega-drie vetzuren. GLA wanneer genomen als een voedingssupplement wordt omgezet in een aangeduid als DGLA (umm-edu) materiaal en wordt beschreven om een ​​infectie te bestrijden.

De Universiteit van Maryland Medical Hart hebben een aantal van de Maakt gebruik van GLA beschreven . terwijl toestand die aanzienlijk van het bewijs is voorlopig en nog verdere studies nodig zijn in de meeste plaatsen

Gebruik:

 • Diabetische neuropathie zenuw pijn zou verminderen en waarschijnlijk extra voordelig als bloedsuikers stabiel zijn.
 • Reumatoïde Artritis kan eventueel lager zwelling en ongemak in de gewrichten (een-3 maanden te winnen).
 • ADHD sommige wetenschappelijke aanwezig zou er een aansluiting bij jonge kinderen met ADHD en verminderde hoeveelheden belangrijke zuren zijn wetenschappelijke testen, aanvullend onderzoek noodzakelijk.
 • Eczeem kan misschien de borden in eczeem en andere verminderen poriën en huid aandoeningen.
 • hoge bloeddruk Tension kon bloeddruk
 • minimaliseren menopauze en PMS symptomen starflower wordt breed ingezet om deze tekenen en symptomen te verminderen, terwijl er lijkt geen stevige medisch te zijn bewijs nogal wat meiden denken dat de aanvulling op de gezondheid te werken
 • mastalgie cyclisch borst pijn -. misschien wel matige tot matig, maar niet kritisch
 • Osteoporose teven ongeveer vijfenzestig in slechts een te analyseren was verlagen gemeld misplaatst te hebben aanzienlijk minder botdichtheid ongeveer 3 jaar en in sommige was er een boost.
 • Hoe te kiezen?

  Normaal starflower olie wordt gekocht in capsule soort in verzegelde containers

  Hoe veel te nemen?

  Normaal 1000mg per werkdag

  Wanneer NIET te nemen:

  Inbeslagname kwaal kon aanvallen verhogen

  Zwanger zijn geen bewijs om de veiligheid van de foetus garanderen

  noodzakelijk verdoving niet mogelijk, tot 2 weken eindigen vlak voor

  Bloedverdunners indien genomen behandeling om slank bloed niet voorgesteld

  Antibiotica het effect van bepaalde antibiotica kunnen dalen

  Chemotherapie

  Immuno-onderdrukkende

  Fenothiazinen

  Disclaimer

  Let op: De handleiding is niet bedoeld volledig gedetailleerd is uitsluitend bedoeld voor informatie is. De schrijver zou geen belofte, zowel expliciet of impliciet te maken, met betrekking tot de werkzaamheid of gebruiken voor andere doeleinden van de feiten in dit korte artikel.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.