Stem nr over Jackson Wellness Updates

Het probleem met onderscheidende referenda is dat politici meestal te maken hebben met te zin stemming vragen aan de geest van de kiezer te draaien. Laten we tegenkomen: de meeste kiezers zal niet uit te stemmen voor een probleem op een obligatie probleem. Ze krijgen om te stemmen voor een nieuwe lokale overheden, en het komt gewoon te zijn dat er een andere pagina van de website met een referendum bezorgdheid op. Burgers hebben de neiging niet om de problemen volledig beheersen en gewoon hun gedachten op basis van hoe goed de vraag klinkt.

Zeer goed, op november vijfde, Miami-Dade County kiezers zal conclusie ben ik naar de stembus te bepalen, ongeacht of een nieuwe reeks van obligaties moet echt worden afgegeven door de Jackson Wellness Systems (JHS). Het is echt echt een simpele vraag. Moeten we $ 830.000.000 in obligaties akkoord met opwaardering van de JHS en software de kliniek extra concurrentie in Zuid-Florida te maken?

Wie kan mogelijk stemmen naar het aanbieden van geld aan een ziekenhuis? Vooral als deze particulier gefinancierde gemeenschap ziekenhuis wanhopig vraagt ​​geld om te behouden het verstrekken van gratis dekking tot zeven% van de consumenten die komen gaat worden immigranten zonder papieren zonder welzijn dekking.

De werkelijkheid is nog veel moeilijker. We zijn niet technisch in gesprek over het aanbieden van inkomen. We hebben het over de Jackson algehele gezondheid Systems aanbieden obligaties op de huidige markt en betalen ze terug in de toekomst met belastinggeld. En hoeven terug te betalen weer $ 830.000.000 en fascinatie zal Miami-Dade County te plaatsen in een onnodige credit card schulden. Immers, we hebben net toestemming afgelopen kalenderjaar $ one.2 miljard in obligaties voor onze algemene openbare school district.

Jackson Welzijn Units zal niet belastingbetalersubsidies nodig om te overleven. Het wordt regelmatig beoordeeld als de natie de best beoordeelde zorginstelling en breekt alle grafieken in Florida. Haar afnemers besteden voldoende voor de instelling van een van de meest liefdadige 1 in heel Zuid-Florida zijn. Op prime van dat, zijn er voldoende winst in de geldschieter uit te betalen voor een militair van lobbyisten in Tallahassee.

Kiezers moeten niet worden geleid om te geloven dat een stem tegen het referendum is een stemming in de oppositie om de upgrade. Jackson moet echt kosteloze zijn apparaten altijd het wil verbeteren zijn. Maar, net als in de afgelopen Solar Lifestyle Stadium fiasco illustratie, de belastingbetaler moet niet selecteren op het tabblad als de miljonair instituut moeiteloos kon beschermen de totale kosten.

In werkelijkheid, Commissaris van de Provincie Juan Zapata kende een single van de meest effectieve voorstellen als hij stemde tegen de invoering van de query op de stemming van November. Volgens Zapata, mag er geen belastingbetaler giveaway te JHS te zijn, en het hele systeem moet worden omgezet in een niet-voor-gain instelling die kosteloos van politieke videospelletjes zou zijn.

Maar als dit gewoon niet meer dan genoeg om je bedenkt, hoe zit we krijgen een blik op de campagne penningmeester ervaringen van burgers voor een Gezonde Miami-Dade PAC, de commissie pleiten voor de updates.

In slechts 3 maanden van het bestaan, en een persoon maand van actieve campagne voeren, heeft de PAC verhoogd meer dan $ one.three miljoen. Een groot deel van het geld komt uit een bescheiden $ 10 donaties. Maar het grootste deel van de fondsen stinkt exclusieve belangen proberen om een ​​bod op de verbetering van contracten te snijden. Norman Braman, het voertuig mogul van Kendall, is gezet in $ 25, 000. Bankier Leonard Abess gaf $ 50.000, ook wel dit kan heel goed gewoon een kleine filantropie op zijn aspect. Honderden talloze kilo’s zijn geschonken door authentieke goed bedrijven, aannemers, verzekeraars algehele gezondheid met verbindingen naar JHS, en een aanzienlijke stapel van lobbyisten van enkele van de smerigste wetgeving bedrijven in de stad.

Het is duidelijk dat het referendum heeft niets te maken met de update. De upgrade kan, en moet echt worden particulier afgerond. Zonder twijfel, als het doel is om JHS agressief te houden, zou er geen cent van de belastingbetaler worden gebruikt tot het onderwerp beurs behouden. Als alternatief, dit is allemaal een belangrijke voorwendsel te geven tientallen miljoenen ponden aan vrienden en zakelijke onderneming bondgenoten.

De Miami-Dade Libertarian Examinator dus suggereert kiezers om stemmen NO over het onderscheidend Miami-Dade verkiezing over Jackson Wellness Systems belastingbetaler gefinancierde upgrades .

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.