Steun voor inschakelen Geef snurken

In sommige snurken gevallen kan het de specifieke worstelen met het probleem om technieken te overwegen om zijn algemene gezondheid in zijn wakende enkele uren te verhogen in aankoop als hulp hem degelijk extra rust ‘s nachts te helpen. In het scenario van sommige chronische snurkers, veel te veel pond, speciaal dicht bij de hals en confronteren, kan leiden tot snurken. Ook het verminderen of te verminderen alcoholische dranken gebruiken ‘s nachts zou kunnen helpen de dilemma. Dit is simpelweg omdat alcoholische dranken heeft de neiging om het rustig aan te doen de spiermassa in de ervaring en de mond, het stimuleren van de mond vergapen open te stellen en de tong terug tuimelen in de keel, die snurken biedt. Stoppen met roken van sigaretten kan ook snurken te verminderen, omdat het de som van de lucht genomen door zowat elke ademtocht zal verbeteren, dus het verminderen van het lichaam moet hebben om de instroom te verbeteren door het snurken.

Voor langdurige of incidentele snurkers, zal nasale strips geplaatst over de brug van de neus de neusgaten opzij te trekken, verhogen luchtverbruik. Een voorschrift is niet vereist voor deze stroken, en zij kunnen in vrijwel elke apotheek worden verkregen. Mond schilden die zijn uitgerust met de tand kan ook snurken te voorkomen door te voorkomen dat de kaak uit te laten vallen. Deze kunnen ook gepersonaliseerd worden geproduceerd door een arts voor verhoogde gemak. Helaas, beide eveneens meer dan de toonbank en gepersonaliseerd geproduceerd bewakers, er een significante incidentie van mond pijn gerelateerd aan het gebruik van de beschermkap. Ten slotte, voor incidentele snurkers, neussprays die de doorgangen met levendige elementen zoals oxymetazoline wist, kunt u een ongecompliceerde behandelen. Anderzijds, deze sprays eigenlijk niet worden gebruikt voor meer dan drie dagen achtereen. Naast het gevaar van afhankelijkheid, worden de sprays ook bekend om de congestie in de neus verergeren wanneer deze gebruikt langere tijdsperiode.

Simpelweg omdat de meeste mensen hebben de neiging te snurken, hoewel slapen op hun rug, sommige mensen krijgen hulp door het wijzigen van hun slaaphouding, zodat ze rusten op hun kant. (Slapen op de maag is meestal niet aanbevolen als een reparatie voor snurken te wijten aan het feit dat het kan een ongunstige indruk hebben op de ruggengraat.) Putting ping pong ballen in de weer zakken van pyjamabroek tijdens het slapen wil hulp te motiveren een persoonlijke rusten op haar zij. Ook het inbrengen van een kussen tussen de knieën gemak zal stimuleren en bevorderen het systeem verblijven in die positie gedurende de avond.

Als het veel meer fundamentele therapieën niet versterken het snurken praktijk, een arts kan raadsman therapieën die zal hulp. Deze kan heel goed bestaan ​​uit het corrigeren van een afwijkend tussenschot of elimineren van poliepen in de neus doorgangen die een voldoende lucht te blokkeren. Snurken kan ook een signaal van rust apneu, en in dergelijke situaties, zal een arts waarschijnlijk voorschrijven een zuurstof apparaat, dat lucht pompt via een slang en een masker dat is uitgerust boven gezicht gebied de snurker is alsof hij slaapt.

Category: Dieten

Comments are closed.