Stichting Acne-Schuine poriën en de huid

Acnetalks.com suggereert weg te blijven van olie voornamelijk gebaseerd make-up volledig en droog te selecteren of het drinken van water afhankelijke formuleringen in de plaats. Zoeken naar labels die zeggen ‘nooit zal poriën verstoppen,’ ‘olie helemaal gratis’ of ‘niet-comedogeen’ – een extravagante manier om te zeggen de oplossing niet-porie verstopt ingrediënten bevatten. Mensen vandaag de dag met acne-gevoelige huid zijn meestal gevoelig voor ernstige chemische stoffen, samen met soorten toegevoegd door make-up fabrikanten die de make-up geven een aangename geur, of maskeren de onaangename geur van andere ingrediënten. Uw beste inzet is om te zoeken naar producten met het label ‘hypoallergeen’ of ‘geur gratis.’

Als je studeert basis labels en u verkrijgt u zult niet in staat zijn om uit de buurt van olie volledig blijven in uw cosmetica, herinneren eraan dat niet alle oliën je poriën verstoppen. Sommige oliën zijn prachtig voor acne-gevoelige huid. Volgens zits.com, zonnebloemolie, petroleum producten en minerale olie nooit poriën verstoppen. Observeer uit voor lanoline en isopropylmyristaat, even van die vaak gevestigd in stichtingen en zijn berucht om de poriën te verstoppen.

Ook onderzoekt het etiket op het fundament van de website Sage Advies vijf-website stoffen grafiek. De tabel geeft de chemische stoffen meestal waargenomen in cosmetica en premies ze afhankelijk zijn van de kans dat ze de poriën verstoppen en poriën en de huid ongemak.

Na een juiste huidverzorging bij de uitvoering basis van de waarschijnlijkheid van een breakout kan verminderen. AcneNet suggereert zorgvuldig wassen van uw deal met in eerste instantie, en vervolgens het maken gebruik van topische puistjes geneeskunde. Latere, veel uitgeven op moisturizer en zonnebrandcrème, en ten slotte, pas je basis van de optie. Als u problemen hebt het verkrijgen van zonnefilters, moisturizers en acne medicijnen die voor u werken, bezoek acne.org, of communiceren met een huid arts.

Om micro-organismen te bouwen-up in de make-up kwasten die kunnen leiden tot acne, acnetalks.com raadt voorkomen veranderen van je basis borstel elke aantal maanden. Normaal duidelijk uw penselen effectief later gebruik, en blijven de haren beschermd houden wanneer u de borstels te houden. Take away make-up voorafgaand aan waarschijnlijk te slapen. Geen onderwerp hoe zacht je basis is, proberen om je poriën en beschermd met make-up de hele avond huid te houden kunnen lokken zweet over je basis en de oppervlakte van de huid, waardoor een vreselijke breakout. Gebruik een make-up remover of een milde reinigingsmelk te wassen uw hand weg net voor het weer in

Wanneer is er zeker geen belofte een verschillende producten voor u uitvoert, het herkennen van een handvol producten en oplossingen die populair zijn bij acne lijdt is een zeer goede put om te beginnen. Proactiv verkoopt een make-up lijn die smetten adressen en heeft ook acne-vechten componenten. Nogal wat kopers op pimples.org informatieborden zweren bij Bare Escentuals, een minerale meestal poeder foundation. Ten slotte, de maker van pimples.org beveelt Almay items, vooral gebaseerd op het advies van betrouwbare professoren en dermatologen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.