STRAIGHT Bespreek voor diabetici en ANDERE Wellness Troubles

Introductie

Je moet dit tijdschrift zich bewust bevat mijn individuele opvattingen en doelen. Ik ben geen arts, maar ik ben een diabeticus en in een lange tijd in de wellness-info onderwerp.

Welke functies voor een persoon met diabetes kan mogelijk niet de klus te klaren voor een meer maar de normale regels zijn exact dezelfde.

U moet testen met uw arts over eventuele problemen die u hebt. De bedoeling van dit rapport is om te helpen andere mensen volledig te begrijpen van de fundamentele beginselen en de betekenis van het balanceren van uw bloedsuikerspiegel door te proberen om het zo zelfs als haalbaar.

Wat doopt?

houden Trek een rechte lijn van nog links te corrigeren op een stuk papier.

Dit betekent een voedzame alvleesklier, dat is het ontwikkelen van voldoende hoeveelheden insuline je hele lichaam verlangens. Wanneer de lijn is recht, je bloedsuikers blijven zelfs en werkbaar zijn.

Na, trek je een lijn die op en neer gaat in ongelijke methoden, wat meer substantiële Zigzag dan vele anderen.

p Dit is wat ik gewoon bellen dompelen. Dompelen vertegenwoordigt wat onevenwichtigheden doen en het is in deze tijd mensen schadelijk zeer belangrijke organen van dit soort als nieren, hart, en vele anderen. Wanneer uw suikers springen van minimaal tot superieure en significant verminderd is wanneer je het meeste gevaar voor orgel vernietiging.

De rechte lijn is wat je wilt hebben. Het dompelen is wat je wilt weg te houden.

Hoe onderhoud ik de rechte lijn?

naast elkaar, met uw arts, zult u bepalen wat is beste voor jou. Het zou onder andere geneesmiddelen zoals insuline of orale medicatie, maar u wel de ‘rechte lijn’ nodig, ongeacht of u medicijnen of niet.

Om u te helpen bij diabetes problemen administratie, die u nodig heeft om te weten de essentiële etenswaren teams.

 • Zetmeel zoals brood, pasta en aardappelen
 • Groene bladgroenten en fruit
 • Zuivel producten zoals melk en kaas
 • Vlees, gevogelte en vis
 • Zetmeel wordt geadviseerd in kleinere porties en een enorme hoeveelheid pasta, brood en aardappelen zal uw risico verbeteren om zig-zag. Ik bestaan ​​uit slechts tarwe pasta en bruine broden in mijn dieet programma en in kleine porties.

  Superior eiwit voedingsmiddelen zijn vlees, vis, gevogelte, pindakaas, kaas, noten, eieren en deze levensmiddelen merchandise zijn het meest mogelijk om u te helpen uw rechte lijn te behouden. Dairy items zijn ook uw goede vriend, terwijl de melk moet worden gebruikt in kleinere hoeveelheden en met een eiwitrijk voedsel.

  Het is essentieel om mager vlees te kiezen omdat het moment dat je een diabeticus, uw cholesterol sneller klimt een minimaal.

  Bladgroenten milieuvriendelijke groenten, een levensmiddel uw systeem wil voor natuurlijke vitaminen en anti-oxidanten (kanker vermijden maaltijden) moeten worden gegeten elke dag, maar vruchten moeten worden beperkt tot vijftig procent cup intervallen en ik onderschrijf meloenen als uw meest gebruikte vrucht.

  Sinaasappelen en sinaasappelsap echt moet worden gegeten met uw arts aanwijzingen en grapefruit moet worden vermeden , behalve met toestemming van uw zorgverzekeraar om de reden dat grapefruit heeft een contra-indicatie met sommige diabetische medicatie. Test met uw huisarts of apotheker.

  Meer dan-the-counter geneesmiddelen mag niet worden gebruikt zonder toestemming van uw arts! Zelfs bepaalde oogdruppels kan uw bloedsuikerspiegel te verbeteren en ertoe leiden dat u zig-zag je lijn.

  tweehonderd Calorie Protein Maaltijden zes keer per Werkdag

  Het blijkt te zijn wanneer ik meer dan tweehonderd calorieën op elk opgegeven tijdstip, heb ik extra probleem regelen van mijn bloedsuiker stadia.

  Volgens mijn gezondheidsgegevens, dit komt vooral omdat uw totale lichaam vraagt ​​om een ​​kleinere hoeveelheid eiwit in de loop van de werkdag om uw rechte lijn.

  houden Omdat de meeste volwassenen een nodig, 200 energie per dag, gewoon delen door 10. honderdtwintig energie per uur over de klasse van tien uur is het grootst onderhoud, vandaar de kleinere eiwit voedsel adviezen die u zou kunnen hebben verkregen van uw medische professional. Dit is moeilijk om te doen, vooral als u in loondienst.

  Als je gewend bent, pleit ik

 • 200 calorieën bij het ontbijt
 • 200 calorieën op ochtendpauze
 • 200 calorieën bij de lunch
 • 200 calorieën middag crack en
 • tweehonderd energie op uw avond maaltijd
 • Als je wilt een snack ongeveer 8 of 21:00, je hebt zelfs nu tweehonderd calorieën nog te gebruiken. Let op: Sommige diabetici zal deze avond calorieverbruik moeten blijven om hun bloedsuiker te houden van dompelen in de loop van de avond
 • Door ervaring kan ik u uitleggen het eiwit mini voeding van 200. . energie zal vermijden geest mist (gebrek aan concentratie) en helpen u te bereiken uw gestrekte lijn doelstelling het behoud van uw algehele algehele gezondheid

  Idee: Gebruik een taart plaat voor uw maaltijden. Het herinnert u aan niet de porties overdrijven.

  Vreselijk Invloeden

  Syrup, suikers, desserts, zoetstoffen, fructose siropen in verwerkt maaltijden zijn uw belangrijkste vijanden.

  Splenda zeker van invloed op de bloedsuikerspiegel al Truvia (generiek voor Stevia) niet.

  Je moet echt een zoetstof om examen voor je zelf met tussendek van uw arts te verkrijgen. Mijns inziens moeten de maaltijden met kunstmatige zoetstoffen worden gebruikt in minimale hoeveelheden en vermeden wanneer haalbaar.

  De meeste etenswaren en dranken met kunstmatige zoetstoffen hebben een minimale dieet voordeel toch, dus waarom niet overwegen en weg te houden van hen beschermen uw kritieke organen snel en lange tijd

  Diabetes – Genetica en Lifestyle Variaties

  Ik moet u diabetes melden draait in mijn dierbaren als een plaag. We zijn niet in staat om alles over genetica kunnen doen, maar manier van leven wijzigingen kunnen u begeleiden in uw beheer van diabetische problemen en de integratie van een dieet voor je te zetten in een diabeticus, kan kraam of stoppen diabetes bij u en uw kinderen. Als je diabetes hebt, manier van leven veranderingen kunnen beschermen tegen of houd van je kinderen uit het verkrijgen van het.

  Doe werken en drink een groot deel van h2o, zoals aanbevolen door uw arts. Experimenten hebben aangetoond dat wegen verlies kunnen u helpen ondersteunen uw diabetes veel beter.

  Omgaan met diabetes problemen vertraagt ​​coronaire hartziekte in verband met diabetes en kan zelfs verminderen of af te houden nierziekte en de behoefte voor nierdialyse. Omgaan met deze ziekte kan ook langzaam oog ziekte en andere problemen in verband met diabetes.

  Controleer uw bloedsuikers als raadzaam door uw arts en omgaan met uw cholesterol als perfect.

  hulp van uw arts Heed. Dit is een significante ziekte maar management voor uiteindelijke algehele gezondheid waarschijnlijk. Als je groot arts vraagt, kan hij u doorverwijzen naar een endocrinoloog die is gespecialiseerd in diabetische problemen welzijn behandeling.

  Andere Wellness Moeilijkheden Want That Straight Line Too

  Bloeddruk medicatie management de exact dezelfde theorie. U wilt verblijven op die rechte lijn. Bloeddrukken die gaan veel meer dan standaard en dip ver onder regelmatige zijn ook hard op je vitale organen. Daarnaast is het essentieel om uw geneesmiddel in te nemen en uw bloeddruk en houd uw lijn zo recht haalbaar. Het overslaan van behandeling of voeden met zoute maaltijden kan zijn uw belangrijkste induceren van zigzaggend. Neem contact op met uw zorgverzekeraar over middelen om uw bloeddruk als in de nabijheid van gewone mogelijk te behouden.

  Melancholy geneeskunde beheer heeft ook de soortgelijke theorie. U wilt op die rechte lijn te blijven. Het geneesmiddel varieert van chemische verbindingen van de geest. Om direct gaan uit medicatie en niet gespeend kan leiden tot een volledige crash. Met behulp van uw geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere afzonderlijke dag of aan de andere kant van uw medische professional voorschrijft, is de sleutel tot het behoud van uw stabiliteit.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.