Strategieën om de vorming van tandplak Minimaliseren op Tooth

Plaque is de kleurloze, kleverige biofilm dat uw tand behandelt. Het bestaat van bacteriële micro-organismen zoals Streptococcus en soorten steeds in onder, en op de vloer van de tanden. Plaque ontwikkelt op 3 manieren: supragingivale-op tand boven het tandvlees Subgingivale-onder het tandvlees op de wortels, tandvlees-langs het tandvlees. Als basisregel, plaque zich ontwikkelt als een mix van alle 3 van deze.

Plaque wordt gevormd wanneer voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten (dit soort als melk of frisdrank, snoep of andere suikers en zetmeel) zijn ingenomen en u niet in staat te poetsen je tanden zijn. Aangezien deze suikerhoudende stoffen zitten op uw tand, de natuurlijke bacteriën die leven in je mond gebruiken deze verbinding tegen zuren maken.

Dit zuur begint te werken binnen van slechts enkele minuten, en begint om uw tooths glazuur aantasten. Hoewel uw speeksel zal uitvoeren om de hoeveelheid zuren verminderen aanvallen uw tand kan kiezen tal uur voor uw speeksel om door de laag van plaque en zuren verlagen. Het langer het zuur zit op je glazuur, de verhoogde kans creëren tandbederf. Wanneer het glazuur van je tanden is verzwakt, zul je je ontdekken bij aa veel grotere kans op gaatjes en kritische tandheelkundige problemen.

Terwijl u cant zien plaque om te weten of het tijd om je tanden te poetsen, zodat u kunt komen om het te voelen. Bedien het idee van je tong over je tanden. Als uw tanden ervaren slanke, je bent geweldig om te gaan. Maar als je echt een lichte vage emotie voelen, zijn de kansen, heb je wat plaque slepende op uw email.

Dus hoe kan je het verminderen van de plaque op uw email, en u helpen u te redden van een belangrijke tandheelkundige wetsvoorstel ? U kunt beginnen door gebruik te maken van deze begrippen:

Borstelen

De meest duidelijke manier om tandplak te verminderen is een routine van borstelen vestigen. Begin met het borstelen van uw tanden minimaal 2 keer per dag. Als je kunt in goede vorm in een 3 borstelen voor de duur van uw werkdag, dat is nog veel groter. Zo niet, overweeg dan om minimaal gooien in een extra borstelen net na een zeer suikerhoudend voedsel. Gewoon borstelen zal helpen, maar poetsen op de juiste manier zal u nog beter effect geven. Er wordt voorgesteld dat u een gladde haren tandenborstel en borstel in een ronde beweging. Ook het onderhoud van uw tandenborstel in een hoek van 90 graden, waardoor een deel van de haren te bereiken onder je tandvlees. Niet alleen zal dit toelaten om zich te ontdoen van plaque onder je tandvlees, maar ook helpt bij het versterken van uw tandvlees, het handhaven ervan houden van uw tanden stevig in de locatie.

Flossen

Voorgesteld dat u een keer per werkdag flossen, zodat u uw plan van gezond borstelen te bouwen, onder meer in een dosis van nachtelijke flossen. Je moet echt zorgvuldig flossen onder elke tand, maar vooral gericht op je rug glazuur. Deze tanden zijn meer uitdagend voor een tandenborstel te bereiken. Ook je rug weer glazuur zijn uw tandenknarsen, en de soorten u over het algemeen gebruiken om op te kauwen als gevolg dat ze zijn veel gevoeliger voor restanten van uw lunch en avondeten te ontwikkelen tot gevangen tussen hen in. Concentreren op deze moeilijke naar plaatsen zal omgehakt uw kans op gaatjes omdat het net deze bestemmingen die plaque de meest up zal ontwikkelen.

Bezoek de tandarts

nr. 1 houdt gaan een bezoek brengen aan de tandarts, en met de huidige beperkte algemene economie en in een werk te helpen geld te besparen, een groot aantal mensen besluiten om hun regime tandbezoeken overslaan. Gegarandeerd overslaan dit een kijkje nemen op zou kunnen helpen besparen u dollars nu, maar het kan verschrikkelijke gevolgen hebben in de uitgebreide run als je ouder wordt. Het is raadzaam dat u een kijkje bij de tandarts op het moment zo ongeveer iedere zes maanden, en haar een afspraak kun je ook niet te betalen voor het hoofd te zien. Met een gezonde orale routine in het huishouden, zal niet alleen uw tandheelkundige stoppen door zijn veel minder duur dan je denkt, kan het in feite besparen je inkomsten op de lange termijn door post af kritischer gebitsproblemen door het bepalen van de start indicaties van problemen.

Chew Gum

Niet iedereen heeft tijd om te lopen op de rest ruimte om hun tanden te poetsen snel na een kopje koffie of een levensmiddel. Voor deze mannen en vrouwen, kan een stukje kauwgum groeien tot een wonderdoener zijn. Dont gebruik gewoon elke vorm van kauwgom toch. Als alternatief zoeken voor kauwgom dat is suiker volledig gratis. Als je kauwt, zal het tandvlees zich aan de microben in je mond, scrub plaque van je email, en staat bezuinigen al die vreselijke zuren.

Neem in Uw Veggies

Wat een Veel mensen vandaag de dag niet weten is dat bepaalde groenten, dit soort als selderij, de steun aan niet alleen te ontdoen van plaque, maar ook de hoeveelheid geld van speeksel youre ontwikkelen. Vergeet niet, speeksel wast afwezig dat zuur, zodat de extra je te ontwikkelen, de veel minder zuur in je mond. Dus als youre gevoel een minimale fuzzy, kauwen op sommige selderij als je in staat te glijden afwezig te poetsen Arent.

Probeer Healthful

eet

houden van een gezond dieet plan is een veel veel makkelijker gezegd dan klaar. Je hoeft niet om volledig de manier waarop je eet te veranderen, maar het genereren van enkele bescheiden wijzigingen in dit artikel en er kan een significant verschil maken. In plaats van een candybar, pak een mueslireep. Als alternatief van pudding, kiezen voor eenvoudige yoghurt. Als vervanging van koffie of frisdrank, een fles water. Maak een scherp bewust inspanning en hard werken om 1 factor een week veranderen. Met bescheiden kind stappen, zoals deze kunnen het eenvoudiger te maken om te beginnen met gezonder, in tegenstelling tot een enorme drastische transformeren in uw eten plan.

Consumeer H2o

Het is gebruikelijk besef dat je menselijk lichaam wil water, en dat moet je acht 8oz drinken. bril van drinkwater een werkdag. Drinkwater is gewoon fantastisch voor uw algehele gezondheid en conditie. Aan de andere kant, kan het drinken van water ook prachtig zijn om te ondersteunen lager de plaque veroorzaakt door die schadelijk maaltijd die u tijdens de lunch vandaag ervaren. Als u cant borstel en dont hebben geen ongekookte groenten behulpzaam, dan langzaam drink een glas water. Als u verbruikt, zal het drinkwater te helpen om afwezig plaque en zuren wassen van uw mond, het behoud van uw tanden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.