Strategieën om te voorkomen dat snurken

Snurken komt vaak als een eindresultaat van beheersbare levensstijl opties. Resterende bolle verbetert de waarschijnlijkheid van snurken, omdat keel weefsels losser en veel meer vatbaar voor trilling. Na de normale uitoefening van en het nuttigen van een zeer caloriearm dieet-programma om te beperken hele lichaam lichaamsvet kan omgehakt de neiging te snurken. Weg te houden van het nuttigen van alcoholische dranken, in het bijzonder in te veel hoeveelheden, want het bevordert ontspanning van de weefsels en kan leiden tot snurken. Ook zeker medicatie zoals slapen supplementen en spierverslappers verhogen de kansen van snurken. Een andere eenvoudige preventieve strategie is om te slapen op uw aspect als een vervanging van je weer terug. Slapen op je rug weer kan in de tong dia weer in de keel, die kunnen bijdragen tot snurken.

neusblokkade verhoogt de kans op snurken, want het dwingt de lucht om reis door je mond als je inademt. Verminderen neusblokkade door het gebruik van neussprays als u ziek of omgaan met allergie symptomen zijn kan helpen verminderen van snurken. Above-the-counter koud en sinus remedies die te ontdoen van slijm kan ook nuttig zijn. Zelfs als uw neus is niet helemaal geblokkeerd, kunt u eventueel staan ​​om te profiteren van de uitbreiding van luchtstroom door gebruik te maken van lijm neus strips. Als je bent gevuld voordat matras, het is een fantastisch idee om je neus te snuiten uitgebreid, en doe de vergelijkbare elk moment dat je wakker wordt de hele avond.

Een extra manier om snurken te verlichten is om een ​​tandheelkundige mondstuk aan de tong en mond in een gezonde plaats houding, het openen van de mond tot een betere luchtstroom te bevorderen gebruiken. Mondstukken moeten worden op maat gemaakt-geproduceerd om in goede vorm je mond en tanden, identiek aan brok plaat voor glazuur slijpen. Het is ook een uitstekend plan om te controleren of uw tandarts op zijn minst twee keer per jaar net na het vinden van een mondstuk om zeker te zijn dat het past echter effectief en is het vervullen van de bezetting.

Voor intense scenario’s van snurken die interfereren met een hoge kwaliteit van leven, kan chirurgische ingreep het meest effectief alternatief. Chirurgische procedure kan worden gebruikt om de vorm van het weefsel te veranderen in de keel te strakker en aanzienlijk minder waarschijnlijk om de luchtstroom te verbieden en trillen gedurende de duur van snooze maken. Regelmatig chirurgische procedures worden uitgevoerd onder basische verdoving. Laser handeling kan ook worden gebruikt om de waarschijnlijkheid van snurken verlagen door het elimineren van overtollig weefsel van de mond en keel. Een aanverwant resultaat te bereiken als gevolg van een handelwijze die minimale frequentie radiogolven werken weefsel te elimineren van het zachte gehemelte.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.