Strategieën te onderhouden Acne Volledig gratis Flawless huid

tien richtlijnen om een ​​mooie huid te bereiken …

Elke 1 wil vlekkeloze huid en hier zijn tien handige richtlijnen om prachtige huid te bereiken:

 1. Schoonmaak: U moet eerste exfoliëren voor het reinigen van uw deal met. Gebruik een lichte scrub die bedoeld is voor het gezicht. Exfoliating helpt verjagen alle tijden deeltjes die is samengesteld uit levenloze huidcellen, en oliën. Onmiddellijk na het scrubben beweging op om het wassen van uw ontmoeting met een mild product of gel cleanser. Je moet schoon in lauw water. Dan spoel je confronteren in koud water om de poriën te sluiten. U kunt ook bevriezen uw favoriete samentrekkend en wrijf de bevroren samentrekkende blokjes over je gezicht. Het uitvoeren van deze zal je poriën opdagen kleinere en strakker. Deze fase zal ook hulp aan eventuele bagage je hebt laten leeglopen onder je ogen ook. Onmiddellijk na het aandraaien van de poriën met het ijs dobbelstenen truc moet je dan hydrateren uw ervaring met een olie-helemaal gratis moisturizer die een zonnefilter bevat. U moet uw ontmoeting dag te wassen met de dag in de AM en PM. Alleen scrubben in de nacht naar de tijden deeltjes te elimineren. Scrubben zal uw deal voor te bereiden voor uw nachts crème, en zal het mogelijk maken voor een diepere penetratie van de energieke ingrediënten
 2. uw kussen situaties om de drie plaatsvervanger -. 4 keer zo bacteriën verzamelt op je kussen exemplaren op een dag-tot-dag basis. Een waardevolle oplossing voor dit is dat je kunt een resolutie van tea tree olie en alcohol te maken en zet het in een spuitfles en u kunt uw kussens te spuiten met de optie elke werkdag om de bacteriën af te houden op uw kussenslopen.
 3. Gebruik een nieuwe, schone doek zowat elke dag voor de soortgelijke factoren vermeld voorbij. Bacteriën verzamelt elke dag schone doeken.
 4. Je bent wat je eet. Toen ik over het hoofd dit belangrijkste theorie vind ik mezelf uit te breken. Weet dat jij en je hele lichaam en hoe het reageert op bepaalde voedingsmiddelen. Ontdekte ik de harde manier dat ik niet zou kunnen proberen om pindakaas en noten eten als mijn reactie op deze voedingsmiddelen zou altijd afsluiten met puistjes! Ik zou breakout met grote cysten op mijn confronteren. Ik dacht ik had gebalanceerd maar blijkbaar ik ben allergisch voor noten. Als je een heleboel olie beladen maaltijden te eten de olie gewoon morsen door middel van uw poriën. Het is dus beter om in een ton van fruit en groenten, en verbruiken veel water. Magere eiwitten zoals vis en kip zijn geweldig, samen met peulvruchten. Denk verfrissende maaltijden meestal! Mijn dermatoloog ook aangemoedigd om niet te nemen aan een brood, pasta, snoep, en alles beladen met suiker als deze items verheffen uw bloedsuikerspiegel en brengt een hormonale onbalans die puistjes kan veroorzaken.
 5. Training te behouden uw systeem gezond en voedzaam. Transpireren zal helpen om alle negatieve gifstoffen uit je gehele lichaam.
 6. Zorg er absoluut zeker van je gemeen met de uw darmen acties. Als je nog nooit de giftige stoffen te lanceren door middel van afval zullen ze een of andere manier, welke manier dan ook zich te lokaliseren weergegeven als een kolonie van puistjes op je ervaring. Uw huid is het venster naar hoe goed het systeem werkt aan de binnenkant.
 7. Ik zal niet in staat zijn om dit voldoende te drinken veel water te zeggen en krijg je elegantie rust. Dat is waarom het is geïdentificeerd als pracht rust. Slaap is herstellende en het van vitaal belang om mooie huid.
 8. Kies een natuurlijke schoonheid vitamine-of multi-vitamine om ervoor te zorgen dat u alle vitaminen die je nodig hebt om voedzaam poriën en de huid hebben.
 9. Houd spanning op de minimale en wanneer u begint met de nadruk in gedachten het doel dat u probeert te verkrijgen is gezonde mooie huid. Dus stoppen benadrukken. Overweeg yoga of een heerlijke nacht lopen.
 10. ik gewoon niet zo lang geleden kocht een persoon van de nieuwe zachte therapie eenheden voor vlekkeloze huid. Ik kocht de Evis MD Platinum Lichttherapie Puistjes Behandeling en ik helemaal love it! Ik heb ingezien dat mijn poriën lijken kleiner formaat en mijn huid bleek zeer eenvoudig. Ik merkte ook het aantal vlekken die ik ontving van het hebben van pindakaas (vlak voordat ik besefte dat ik allergisch was) zeer snel genezen en ze ging niet weg geen sporen op mijn deal met. Het apparaat is opgenomen in mijn huidverzorging regime als ik gebruik het alleen een dagelijkse basis in de nacht voor de toepassing. 18 minuten al ben ik tot in het bed bekijken van mijn nachtelijke onthult.
 11. Dus er

heb je het mijn 10 strategieën om een ​​vlekkeloze prachtige teint!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.