Strijd van het gewicht problemen: Hoe te bereiken veilig en gezond overgewicht verval en beheren overgewicht

De wereldbol is overgewicht. De typische gewicht van de gehele volwassen bevolking van de aarde is ongeveer 633.000.000.000 kilo. Hier, mollig rekeningen weergegeven ongeveer 16.five miljoen ton (Feiten van de VN en de WHO). De meeste mensen willen slank te zijn of te houden op het zijn slanke als ze kunnen. Zowat elk jaar, hebben een enorme selectie van individuen enorme bedragen besteed aan schoolboeken en andere oplossingen met betrekking tot lichaamsgewicht reductie, maar jammerlijk zijn mislukt om hun lichaamsgewicht te verminderen groeien. Dit gebrek aan vet commando heeft nadelige gevolgen voor effecten op het uiterlijk en de gezondheid van veel mensen vandaag. Maar het welzijn voordeel slechts een zal krijgen door het pond verlies is onderscheidend. Mensen doen bereiken gewicht ongeacht hun meest effectieve inspanningen om te voorkomen dat het uitvoeren van zo. Dit is niet schokkend want er zijn gewoon veel te veel variabelen of aandoeningen die invloed hebben op de balans tussen onze interne eisen en het eten spullen die we consumeren. Afgezien van genetica en omgevingsfactoren, zijn er verschillende andere variabelen die als externe levensmiddel cues (uiterlijk of zicht en geur van etenswaren), feedback van kauwen en slikken, cognitieve en culturele omstandigheden waarbij zeggenschap in Ponden handvat is lastig. Na beginnen we om overtollig gewicht te winnen, het wordt harder en duurzamer te einde. Het bereiken onschadelijk overgewicht verval en beheren van overgewicht is een probleem, maar zeker haalbaar. Regulatie van ongewenste lichaamsgewicht te bereiken om te vechten overgewicht gaat vastberadenheid en life-style veranderingen die in levensduur. Goed dat gewoonten en normale workout zijn de sleutels tot het kappen pond uitdaging en behouden van een evenwichtige lichaamsgewicht. Een mulch fronten oplossing voor overgewicht commando is best. Overgewicht beheren is relatief constant levenslange aanpak. Technieken die kunnen controle hulp kg zijn onder opgesomd:

Balanced met patronen

verkrijgen en onderhouden van een goede evenwichtige inname patroon. Velen van ons te ontvangen voedsel inname gewoonten die hoge calorieën voedingsmiddelen, die rijk is eiwitten en vetten dan meer gezonde alternatieve opties te bevorderen. Deze voedingsmiddelen niet ons complete ervaring. Dus sturen duidelijk van gebakken en gesuikerde voedingsmiddelen. Wees verstandig en het behoud van uw afstand tot vette, verwerkt voedingsmiddel zelfs als ze lijken aantrekkelijk en smakelijk. Zeg nee tegen grote calorie snacks. Belabberd regulering van voedsel verkoopkansen te grote ophoping van het gehele lichaam lichaamsvet daaropvolgende in gewichtsproblemen. Voorkomen dat uit routine, zelfs als je geen honger hebt. Niet eten als je geen honger hebt. Het is vrij eenvoudig om de gewoonte van de inname tijdens het kijken naar televisie of films, studeren, wachten in een motorvoertuig of liggend op een bed te krijgen. Het is echt ongecompliceerd te veel te eten als je niet terdege van bewust dat je het voeden op. Als je niet kan weerstaan, te nemen aan een stuk fruit of kauwen kauwgom. Drink h2o met uw levensmiddelen. Neem 8 tot tien glazen water per dag drinken. Blijf uit de buurt van comfortabele drankjes van dit soort als Pepsi, Coca-Cola, en ga zo maar door. Een glas koude verbruikt bestaat uit ongeveer 200 energie. Verbruiken water wanneer je dorst of het nemen van maaltijden. Onderzoek van voeden op patroon is nodig voor het kennen en een grotere regulering van de consumptie-patronen. Het verwerven van een gevoel van eigenwaarde te behandelen dan die bijdraagt ​​aan overgewicht management.

dieet

beginnen met een dieet. Dieet interventie nodig, maar vaak onvoldoende voor het creëren van duurzame lichaamsgewicht daling. Dieet omvat maaltijd planning, bereidingswijzen en inname van routines. Interventie op huishoudniveau is gunstig voor het goedkeuren van en het behoud van de voeding op Wijzigen. Echter, of een dieet is zelf-initiatief of gesuggereerd van arts en aandringen familie klanten is belangrijk voor een langere zin onderhoud van het lichaamsgewicht management. Indien een persoon wenst te popelen doen dan is het ontdekt extra langdurige langdurig te zijn. Zelfcontrole wordt geëist. Check out uw pond routinematig. Wees voorzichtig met uw calorie-inname. Denk aan de basislijn calorie waarde voor vrouwelijke als 1200 per werkdag en die van mannelijke als 1500 voor elke dag.

Training

Heeft werken consequent en blijf levendig. De waarde van dit soort familie klusjes zoals schoonmaken ligbad, toilet, vegen grond of dit soort eenvoudige routines als het hebben van een trap, lopen naar handelaren en vele anderen niet te onderschatten voor het regelen van pond kwestie. Training helpt calorieën te verbranden en verhoogt de gezondheid. Werken of gewoon een stevige wandeling op zijn minst 3 gevallen per week gedurende 20-30 minuten. Het wegwerken van gewicht kon mathematisch specifiek overgewicht daling die tot stand komen wanneer de hoeveelheid energie die een individu verbranden groter is dan de variatie s / hij eet zijn. Het verbranden van calorieën door het uitoefenen is de andere facet van pond verlies vergelijking.

Vooruit

Wees niet ontmoedigd en geven gunstig. Geef niet op, zelfs als u niet in geslaagd het afstoten van het lichaamsgewicht op het eerste. Gewoon beslissen over waar u nog steeds links en verder proberen voor gewichtsvermindering. Voort te zetten en te beheren zonder risico gewichtsvermindering. Vet moet echt te worden ontdoen van geleidelijk en drastische vet daling maatregelen moeten worden afgewend. Het beheren van overgewicht is een langdurige levenslange systeem.

De beste manier van het wegwerken van het gewicht is het geleidelijk verminderen van de hoeveelheid calorie inname tot basislijn podium en, op exact hetzelfde moment, doen regelmatig sporten.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.