Suggesties om u Cease Snurken

afwerpen van lichaamsgewicht kan u helpen voorkomen dat snurken. Surplus lichaamsgewicht kan leiden tot extra overtollig vet in de keel. Dit vernauwt uw luchtwegen en verhoogt de kans dat je snurkt.

Een snelle vastberadenheid voor snurken is slapen op je facet. Wanneer u sluimeren op je rug, je tong naar achteren valt, vernauwing van uw luchtwegen. Dat kan ertoe leiden dat u te snurken. Wanneer u bovenstaande omzetten op uw facet, je tong valt het aspect en breidt uw luchtwegen. Het is echt goed te doen dat, terwijl u lag op uw facet om te beginnen je weer rollen op je rug voor de duur van de avond. Overweeg het aanbrengen van een tennisbal of iets anders om uw nachtjapon of pyjama shirt om dit te voorkomen.

Aankoop plakstrips vervaardigd om u te helpen stoppen met snurken. Locatie een enkel gedurende de brug van je neus vóór het slapengaan. Deze strips ondersteunen verhogen de luchtbeweging in uw neus.

Een tandarts kan u past met een mondelinge apparatuur die zullen helpen je uiteindelijk snurken. Deze toestellen ondersteunen houd je tong naar voren geschoven, hoewel je rusten, zodat uw luchtweg open blijft. U nodig heeft om door te gaan naar uw tandarts om gegarandeerd de apparatuur goed montage. Wanneer deze apparaten efficiënt zijn, kunnen ze ook lastig zijn.

Medische professionals doorgaans een constante spanning opbouwende luchtwegen (CPAP) voorschrijven voor mensen vandaag de dag met echt ernstige snurken problemen. Met dit apparaat heeft u, op een masker over uw deal met terwijl je rust. Het masker is aangesloten op een pomp die lucht duwt door middel van de luchtwegen, met behoud van de luchtweg open te stellen. Wanneer het CPAP-apparaat sommige ontvangende gebruikt om, mensen vandaag de dag kan komen met kritische snurken complicaties en slaapapneu meestal slapen significant beter met haar.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.