Sulfamethoxazol Puistjes Cure

De meeste mensen kunnen begrijpen van de tekenen en symptomen van zits. Ze bevatten roze plaatsen (puistjes), diepe ontstoken laesies, mee-eters (openstellen comedonen), whiteheads (gesloten comedonen) en vette huid. In sommige omstandigheden, de indicatoren zijn zeer bescheiden. Ze kunnen ook voortdurend en aanzienlijk zijn. Puistjes uitknijpen kan leiden tot infecties en blijvende littekens.

Acne wordt veroorzaakt door overactieve talgklieren. Deze klieren leveren een olieachtig materiaal, bekend als sebum, die nodig is voor het vasthouden van de huid comfortabel en soepel is. Talg creatie wordt beheerd door een gemeenschap hormoon testosteron. Ook hoofdzaak testosteron leidt tot de klieren te ontwikkelen tot overactieve, een overtollige talg. Talg zal komen te zitten in de opening naar haarzakjes, waardoor mee-eters en whiteheads. Deze komen tot een broedplaats voor de bacterie Propionibacterium acnes zijn. Het is de bacterie die puistjes en laesies.

Sulfamethoxazol is een oraal antibioticum dat alleen beschikbaar is op recept. De uitgebreide naam is co-trimoxazol. Net als andere antibiotica, het doodt bacteriën. In deze situatie, het doodt de Propionibacterium acnes die leidt tot acne.
Sulfamethoxazol komt in de vorm van grote supplementen. De patiënt moet kiezen voor een persoon of twee supplementen per dag, met een beroep op de suggestie van de dokter. Voor veel mensen vandaag de dag, het is echt een zeer krachtige behandelmethode voor extreme acne. Het kan heel duidelijk tot chronische ontstekingen in slechts tijden.

Sulfamethoxazole is een robuust antibioticum, en heeft zij gevolgen. Ongeveer zes pct van de kopers zijn allergisch voor deze. Tekenen en symptomen van de allergische reactie omvatten zaken als kritische huiduitslag, algemene pijn in het lichaam, en hoge koorts. Als u allergisch bent voor andere sulfa geneesmiddelen, zou sulfamethoxazole niet geschikt voor jou.
Facet uitkomsten meestal plaatsvinden in de eerste vier tot 6 weken van te verhelpen, dus als je het hebt gebouwd dat veel, de vooruitzichten zijn dat je niet allergisch bent.

Zoals bij alle antibiotica, kan overmatig gebruik leiden tot resistentie. Je kunt niet elk individu een microben te elimineren. Degenen die verdragen reproduceren, ontwikkelen micro-organismen die resistent is tegen antibiotica. Niet antibiotica voor een langere periode te kiezen dan nodig is, of dan wordt geadviseerd door uw arts.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.