Superieure Ademhaling: De belangrijk voor Best Wellness

juiste ademhaling lost Life’s Troubles

Hier is een of ander ding om te overwegen over:

In 1931 ontving Otto Warburg de Nobelprijs voor Medicijnen voor bewijzen dat kanker kan alleen verdragen in een anaërobe (zuurstof-zonder kosten) natuurlijke omgeving. Zijn experimenten bleek de verbazingwekkende belang van zuurstof, of het ontbreken daarvan, door het regelmatig aan te tonen dat de meeste kankercellen sterven in een natuurlijke omgeving waar zuurstof bestaande.

Daarna op, andere artsen en onderzoekers zou zorgen voor de overweldigende centrale functie dat zuurstof en ademhaling te voeren in uw lichaam zoektocht naar wellness. In feite, in meer dan 24 verschillende professionele medische wetenschappelijke studies in de afgelopen dertig een lange tijd hebben geverifieerd dat een wijdverbreid symptoom van vrijwel elke gezondheid moeilijkheid is het inademen van ook veel lucht.

De bedoeling van dit schrijf-up is te laten zien dat, ongeacht goed vond geloof, ademhaling in veel meer lucht in principe niet het niveau van zuurstof boost in uw gehele lichaam . In plaats daarvan, het is echt echt een echt gevaarlijk, waarschijnlijk bestaan-bedreigende praktijk.

Breathing in een grotere hoeveelheid lucht is de eenzame brengen, en essentiële voorwaarde voor een de overgrote meerderheid van de hardnekkige ziekten, psychische aandoeningen, en andere uitdagingen bestaan.

You Are Meestal Respiratory

Ongeacht of youre wakker of in slaap, je hele lichaam is respiratoire 24/seven.

In overeenstemming met documenten gezondheidszorg, de totale zuurstof gebruikelijke mensen inhaleren elke minuut heeft extra dan verdubbeld, gezien het feit dat de jaren dertig. Destijds, mensen vandaag de dag zou normaal ademen net onder de vijf liter zuurstof elke minuut. Nu, mensen ademen in de buurt van 12.

In klinische jargon, deze belangrijke ademhaling wordt geïdentificeerd als hyperventiliation . In plaats van dit probleem steeds de korte termijn probleem opgelost door de luchtwegen in een tas, zijn uw lichaam organische manier van ademhaling 24/seven, en haar beetje bij beetje je te doden.

In continu onderzoek naar de zaak. Als dit onderwerp intrigeert je, zou ik enorm adviseren dit e-boek.

De wonderbaarlijke Lymfatische Proces

Elke gezondheidszorg leerboek u onderzoeken illustreren de centrale grote belang van de lymfatische procedure voor het behoud van uw gezondheid

Uw lymfatische proces vervult twee typische rollen:.

In eerste instantie, de lymfevocht functioneert als een 24/7 verkwisten manager . Zoals bloedcellen reizen tijdens uw systeem, geven ze hun giftige benodigdheden, dode cellen, en andere excessieve goederen op een verscheidenheid van dumping webpagina’s, genaamd lymfeklieren .

bijna 60% van deze knooppunten bestaan ​​over de hele je middenrif en ze moeten masseren van je middenrif om doel adequaat . De moeilijkheid de meeste mensen hebben, die Ziek krijgen in later, is dat ze alleen in te blazen hun borst en dont strekken hun middenrif helemaal. Deze voorwaarde wordt genoemd ondiepe luchtwegen .

Ondiepe luchtwegen is problematisch omdat lymfe cellen alleen hun positie van het vergaren van deze onveilige organische bijproducten als ze worden gemasseerd of andere manier (gewoonlijk door een uit te voeren orgel, zoals het middenrif, als het beweegt).

Ook al is uw lymfestelsel is 2 keer de afmetingen en het volume van uw bloedsomloop, uw lichaamsbouw bevat geen centraal werkende pomp voor deze kritische lymfevocht . In plaats daarvan, dit lymfevocht reizen via uw lichaamsbouw in reactie op gespierde beweging, zwaartekracht, en, belangrijker nog, ademhaling .

Vervolgens de lymfeklieren fungeren als lokale artsen . Uw lymfeklieren ontwikkelen bacteriën-vechten stoffen (bijvoorbeeld witte bloedcellen, lymfocyten en antilichamen) die jagen en slopen abnormale cellen, deze soorten als kankercellen en virussen.

Het grootste deel is dat je lymfatische procedure is gespecialiseerd in preventieve drugs, het bepalen van de signalen van bedreiging vóór ze fysieke uitdagingen veroorzaken!

het gevolg van oppervlakkige ademhaling

, toont aan dat een extra moeilijkheid met ondiepe luchtwegen is een grote inefficiëntie in het transport van zuurstof. Hij toont dat hoewel hogere 10% van het vervoer longen aanzienlijk minder dan 6 ml zuurstof per minuut, het verminderen van 10% vervoert veel meer dan 40 ml zuurstof per moment verzadigd.

Daarom als je ondiep ademen in je longen, je lichaam verwerkt de zuurstof rond zes gevallen een stuk minder bekwaam!

Deze fysiologische aandoening (ondiepe luchtwegen) is het primaire doel waarom mensen zullen nodig hebben om te ademen een verhoogde hoeveelheid lucht.

Ondiepe Respiratory en Psychologische Ziekte

Naast proscribing bloedstroom, kleine CO twee creëert psychische stoornissen die lijken op en overtuigen mentale . kwaal

In 1988, fysiologen studeren aan de Duke University ontdekte dat de geest, door het reguleren van de luchtwegen, heeft controle over de persoonlijke prikkelbaarheid

(Bestudeer het experiment hieronder:. http://www. ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1192044 /)

Dit onderzoek suggereert dat slechte luchtwegen is de belangrijkste oorzaak van wanen, stemmingswisselingen, fobieën, en andere psychische ziekten.

In andere zinnen, wanneer een individu ademt oppervlakkig, de bloedvaten vernauwen en kan zuurstof vervoeren naar de hersenen op een succesvolle manier. Als een resultaat, de hersenen verandert in prikkelbaar en begint om willekeurige zenuwbanen activeren.

Nu, de mate waarin je geest is prikkelbaar, is de mate dat je slip-up van alle waan / fantasy / dagdroom voor de werkelijkheid.

Dus, laat zeggen dat je optreden naar de passerende geoordeeld dat een leeuw loert over de volgende hoek te hebben.

Als je geest gezonder en regelmatig zijn, kunt u heel gemakkelijk ontslaan dit concept en blijven wandelen met uit aarzeling. De ingebeelde optreedt en snel verdwijnt.

Als je hersenen enorm prikkelbaar, aan de andere kant, dan zal je niet alleen vast dat de leeuw is over de hoek, maar je kon meteen een echte fysieke reactie dat geloofd, dit soort als een stress of hartaanval.

Zelfs als de uitkomsten Arent die ernstige elke keer, kunt u nadenken over hoe zeker storend en verergeren het verkrijgen van een prikkelbaar geest zou kunnen zijn.

Maar, dont get dit concept verbaasd met de gevolgen van het onderzoek als ‘Normaal’ CO 2 Concentraties Trage Brain Operate, door Charles Bankhead en Dr Jasmer. Studies als deze een enkel aangeven dat het stimuleren van CO twee etappes in de buitenwereld ecosysteem is gevaarlijk.

Het argument dat ik bestaande, als alternatief, is dat, hoewel de omgeving blijft continu te zijn, een personen interieur strategie van de luchtwegen kan eventueel veroorzaken of herstellen van een assortiment van gezondheid gerelateerde omstandigheden.

oppervlakkige ademhaling en Disorder

Sterker nog, in de late jaren zestig en de jaren 1970, een Russische arts, Dr . Buteyko ontdekte dat een effectieve, goede luchtwegen kan genezen boven tweehonderd ernstige gezondheidsproblemen, zoals overgewicht, en de meeste gevallen van psychische aandoeningen, dit soort als paniek en bipolaire problemen .

Dr Buteyko ontwierp ook een reeks van trainingen en benaderingen die personen zou kunnen gebruiken om geleidelijk verhogen van de prestaties van hun luchtwegen.

Aangezien veel van al die oefeningen nodig begeleiding van een arts en krachtige follow, Im op weg naar de huidige u . met wat makkelijker strategieën op instellen hoe je de natuurlijke manier ademen, 24/seven

Werk uit # een: Century Graaf

Voer deze oefening liggen naar beneden, met een kussen onder je knieën. Als alternatief kunt u in een rechte rug stijf stoel zitten. Het belangrijkste doel is om je weer plat tegen het oppervlak hebben.

Plaats je hand over je buik te drukken.

bewust Begin ademhaling in je buik, zodat je hand stijgt en daalt naar een . tamelijk grote diploma bij elke ademhaling

Ga ademhaling deze manier voor honderd keer diep adem, het tellen van elke uitgebreide adem (inademen en uitademen) als een variëteit

Suggestie.: Waarschijnlijk zult u afgeleid en negeer die keuze dat je op verschillende perioden tijdens de lichaamsbeweging. Hoewel ik stel in de hoop om zo hard concentreren als goed te doen, de hoge kwaliteit te beslissen over waar je denkt dat je was gebleven en verder op. Bij gebrek aan een paar ademhalingen in de werkzaamheden is geen significante deal in tegenstelling tot het missen van de training totaal en het lijden van de uitkomsten van slechte ademhaling

Tip # 2 : Vanwege het feit de plaats van deze training is om u te ondersteunen aanpassen hoe je ademt 24/seven, beginnen met diep ademhalen als dit bij vele factoren over je dag. Het bereiken honderd is niet kritisch. Gewoon blijven zich bewust van hoe je menselijk lichaam ademt hele werkdag, elke dag

Workout # twee:. Diepe ademhaling Ratio’s

Voer deze training mogelijk gaan zitten of opstaan .

Neem een ​​stopwatch nuttig, zodat u kunt de juiste tijd op je eigen in de loop van deze lichaamsbeweging.

Het doel van dit werk is om te ademen met een verhouding van een volgende inademt, vier seconden ingedrukt, en 2 seconden uitademen. Bij voorkeur zal je in staat zijn om in te ademen gedurende zeven seconden houden voor 28, en adem voor veertien. Als u alleen aan de slag kunt met 3-1206, dat is goed. Commence waar je ook bent en behouden creëren tot zeven 28-4 verandert in puur natuur. De procedure is vergelijkbaar met de werking uit en het ontwikkelen van de spieren

Gedragscode deze cyclus (inhaleren-hold-uitademen) 10 gevallen

Tip:.. U kunt ook praktische ervaring wat duizeligheid of lichte gevoel in het hoofd tijdens de lichaamsbeweging. Dit gevoel is absoluut normaal, dat is waarom ik zou aanraden het opzetten van een zitten plaatsing

Idee # 2:. Deze training kan ook helpen met je houding. Wanneer je inademt, de blik te richten op de aanneming van een situatie die grote houding vertegenwoordigt. Of je zit of staat, gericht op het verlengen van uw ruggengraat, waardoor je schouders naar achteren en houden van uw kin

enigszins omhoog (Credit score: Anthony Robbins)

Lichaamsbeweging # 3. : BreathSlim Ademhaling Unit

Het kader van dit product is eenvoudig:. haar een buis die uw luchtwegen verbindt met een filter en een kopje drinkwater

Je ademt in door je neus gedurende 5 seconden gedurende 5 seconden ingedrukt, en vervolgens uitademen via de mond (en de buis) gedurende 10 seconden.

De truc om dit apparaat is dat het filter zorgt weerstand tegen uw uitademen, zodat je hebt om uit te ademen relatief uitdagend. Op precies hetzelfde moment, je kan uitblazen ook echt hard in alle andere gevallen, zullen alle van de H2O morsen uit de beker.

Dus, het doel is om deze cyclus van de ademhaling te behouden zonder te morsen het drinkwater. Simpel lijkt in principe, maar geloof me, het is een veel extra lastig in te passen.

Voor 10-20 minuten zowat elke dag, ontdek je een stoel, rechtop zitten, en voeren deze uit te oefenen.

Idee: U kunt goed krijgt milde hoofd tijdens deze werkzaamheden of praktijkervaring druk in je buik. Dit probleem is geheel gewone en een deel van omscholing van uw lichaamsbouw. . Gewoon vasthouden aan de werkzaamheden die vóór de moeilijkheid resultaten in het zijn ondraaglijk

Idee # 2: De truc om niet uitblazen van al het drinkwater is om bewust te ademen diep in je buik en adem uit dat diepe positie, ook. Indien het wordt gedaan ideaal, de H2O zal slechts licht zeepbel, en je adem wil beweging uit continu meer dan mensen tien seconden

Werk uit # 4:. Kleine-Depth Yoga

Historische yogi’s geproduceerd yoga en de verschillende asana posities / houdingen omdat elk individu 1 effectief tilde de hoeveelheid CO 2 in het hele lichaam van de beoefenaar.

Helaas, hedendaagse yoga behandelt de oefening als een extra manier krijgen om werkelijke fysieke fitheid piek. Als je naar de meeste yoga-instructeurs over de baan van de adem in hun observeren, ze konden oplossing dat het de ‘juk’ (gezien het feit dat yoga inhoudt om juk of te verenigen) tussen je gedachten en je lichaam.

praten

Hoewel er een zekere waarheid in dit bericht, de historische yogi’s gebruikt adem om veel meer dan alleen unie te genereren. Enigszins, zochten ze uit deze lichamelijke functies die het meest efficiënt de adem zou toelaten om het menselijk lichaam en het hoofd veranderen.

Zoals eerder vermeld, wanneer de hersenen resulteert in het zijn prikkelbaar het menselijk lichaam en geest zijn van nature uit -of-sync.

Via de kalmerende houdingen die sterk verbeteren CO twee , beoefenaars vandaar stimuleren hun totale hele lichaam en de hersenen. Zij de fysieke / psychische synchroon dat absoluut iedereen die yoga doet hunkert naar te bereiken ook maar nauwelijks presteert zelfs na jaren van observeren.

Deze harmonie met menselijke lichaam en geest, door de adem en het bepaalde menselijke lichaamshoudingen verleend , is wat de periode ‘juk’ verwijst in principe naar. Heden beoefenaars zijn echter van mening dat zijn gewoon de timing van uw uitademing met een bepaalde beweging en de inademing met een verder.

Zeer goed Respiratory = Effectief Becoming

Laat ik herhalen dat de doelstelling van deze trainingen is om te scholen hoe uw algehele lichaam ademt door natuurlijke middelen, 24/seven

Wanneer u de juiste verbetering van oppervlakkige ademhaling tot diepe ademhaling, zal je een ongelooflijke verscheidenheid aan algemene gezondheidswinst tegenkomen:.

 • Hogere niveaus van elektriciteit tijdens uw werkdag
 • Lessen in verlangen naar koffie, suikers, etc.
 • Gewichtsreductie
 • Well zijnde ontwikkelingen en de resolutie van een groot aantal hardnekkige problemen (dit soort als astma, rust apneu, paniek dysfunctie, en artritis)
 • potentieel om zich te concentreren en aandacht voor langere hoeveelheden tijd
 • Greater efficiëntie
 • Het mooiste gedeelte van deze hele gang van zaken is dat wanneer je begint effectief te ademen, moet je een hele procedure van preventieve en tegenwerkende medicijnen altijd gelegen in je menselijk lichaam. En het kan allemaal gratis!

  U wordt stap voor stap tegenkomt op je eigen lijden van grotere reeksen van basislijn vreugde en kortere periodes van ongeluk toen ze van tijd tot tijd gebeuren.

  Denk erover: no 1 luchtwegen in een comfortabele, diepe methode wordt druk uit. Op dezelfde manier kun je geen interactie in vecht-of-vlucht respons hebben bij het ademhalen van uw maag.

  Als deze stijl van diepe ademhaling uw organisch, standaard manier te verwerven in zuurstof zal worden, uw algehele hele lichaam zal bekwaam extra werken en uw stadia elektriciteit / tevredenheid zal omhoogschieten!

  Im energie voor u om te beginnen op uw reis naar veel betere ademhaling!

  Wees

  zeker .! om uw commentaar onder te plaatsen en te motiveren wat anderen te beginnen scholing als uw praktijkervaring sommige effecten in uw levensstijl

  Delight in steeds blij

  (Disclaimer: Sommige van Deze informatie wordt verzameld uit een verzameling van artikelen te vinden op normalbreathing.com. De structuur, de formulering en de inhoud materiaal, niettemin, zijn eerste.)

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.