Survival suggesties voor een 28 dagen gedeelte onder de Psychologische Wellness Act

Becoming coupes

Ik moet bekennen dat ik echt depressief, maar toen werd gesuggereerd dat ik echt in een zorginstelling moet gaan als vrijwillig patiënt ik heb geweigerd. Ik had in zes maanden in het ziekenhuis 17 jaar eerder te zetten en was niet onder de indruk. Ik zou gezworen om nauwelijks in nog maar eens gaan. Maar zes maanden geleden was ik nog steeds achter met geen optie en bij eleven.thirty een avond identificeerde ik mijzelf steeds geduwd om kliniek in de weer van een politie busje. Sommige van mijn buren echter blik op me vrij behoedzaam.

Ik was woedend en zelfs nu ben. Maar 6 maanden later ben ik ook in staat om te kijken op mijn blijven als een ‘interessant’ ontmoeting – een persoon ik ben blij te maken over. Ik ben bang mijn horloge van de geestelijke algehele gezondheid bedrijven zijn niet echt veranderd. Er waren namelijk een aantal zeer diverse en gekwalificeerde personen, maar er waren ook verpleegkundigen en artsen die werden pesten en onaangenaam. Ik kon bespreken voor mezelf, maar ik vrees voor de mensen die dat niet kunnen.

Wat zit er in een titel?

Slechts een van de eerste vragen die ik werd al snel gevraagd snel na mijn aankomst was ‘wat wil je graag bekend worden als’. Ik vertelde hen dat ik alleen de voorkeur aan worden opgelost door mijn eerste identificeren – en nee ik heb niet korter. Ik geloofde dat zou voldoende zijn. Hoe naïef van me. Niet alleen was mijn naam steeds korter, maar toen ik bezwaar, het team maakte een grapje van. ‘Oh ze is de een die niet van haar titel verkort’ verschillende van hen sneerde. Effectief weet ik echt niet en willen is er mis mee? Ik heb ook bezwaar tegen de naam ‘mijn prijzig’, ‘schat’, ‘my love’ en een totaal tal van andere zaken. Mogelijk kan een troost om enkele personen, maar eerlijk gezegd is alleen ontworpen me steken. De resterende druppel was toen een bijzonder van de werknemers verpleegkundigen die niet verkort had mijn identificeren het moment nogmaals, vriendelijk vertelde me dat de enige reden waarom ik gaf over zulke zaken was sinds ik in de kliniek. Ik ervoer geen elektriciteit haar uit te leggen wat ik geacht dat een persoon. Hoe durft ze betuttelen me! Ik heb normaal gesproken aangenomen dat het was vreselijk essentieel om iemands naam de juiste te krijgen – je niet

Dit was niet de enige keer dat ik ervaren om te positioneren dat ze uiteindelijk het misbruiken van mijn naam?. Op een feest toen ze stuurden mijn drug grafiek uit te apotheek – merkte ik dat ze alleen hadden gezet vijftig procent van mijn identificatie op de kaart. De verpleegster snauwde me zeggen ‘God beware we weten wat uw identiteit is Het is echt veel te lang gezond te blijven in het gebied.’ – Nee, dat was het niet. Hij kon gewoon niet gehinderd worden. Ik heb echt medelijden met een persoon uit Sri Lanka die ongelukkig genoeg om te verblijven in de zeer dezelfde zorginstelling als ze hebben een aantal van de langste namen in de hele wereld.

zorginstelling richtlijnen Organisaties h2> moeten een beleid hebben, maar een aantal van hen kan het behoorlijk ingewikkeld om te beseffen waarom ze in de positie en het was irritant om te zien hen niet consequent gebruikt. Alleen zorginstelling beddengoed was toegestaan. Goed dat is prima als ze je kunt blijven verwarmen voldoende. Voor de allereerste 20 vier uur liep ik rond van een paar vesten en een jas. Er was een probleem met de verwarming. Toen mijn broer wilde brengen in mijn dekbed de volgende dag hebben we uiteindelijk te horen dat was ten opzichte van het beleid. We hebben aangedrongen. Resterende koude maakte me lichamelijk ziek en mijn fyrbomyalgie verslechterd veel. Ze eindelijk eens dat we konden maar eerlijk gezegd ik echt niet geloven dat we moeten echt hebben meegemaakt om te vechten. Het is echt een mens geschikt om warm te zijn.

Ik moest leveren in mijn pc zodat ik kon gaan met milieu mijn klein bedrijf en hebben toegang tot internet. Oh nee, dat is de richting kliniek regels. Blijkbaar was het het geval dat ik bezig was ongeschikte web-sites. Je zou hebben gedacht dat het zou snel zijn geweest om gewoon een oogje houden op wat ik aan het uitvoeren was, maar geen beleid principes geweest. Gelukkig voor netbooks. Ik gesmokkeld mijn in en met de gordijnen rond mijn bed Ik werkte in magische formule.

Wiens ward bolvormig is het?

Geen een persoon had mij vooraf wat de waarschuwde zaalronde zou zijn. Stom Ik geloofde dat het zou mijn optie om iets te zeggen tegen de psychiater zijn. Hoe volkomen verkeerd ik was. Ik wilde praten omdat ik dacht dat ik kon en ik stond zelfs maar de psychiater vertelde me stil te zijn. In de nabije snauwde ze ‘dit is mijn wijk bolvormig!’. Mij ​​is verteld dat deze persoon psychiater is niet normaal. Misschien niet, maar het alleen geverifieerd mij dat in twintig verschillende jaren niet veel had gewijzigd. Ik las achteraf dat ik was een beetje een begrip curve voor haar, omdat ze niet gebruikt om personen te ondervragen haar. Ik kan alleen maar hopen dat zij voldoen aan een heleboel veel meer van ‘ik’ in de toekomst – maar helaas ik nooit geloven dat ze zal

Gefrustreerd en aanzienlijke operationele

Je zou kunnen denken dat het was ongehoord om depressief en belangrijke werking. Blijkbaar het personeel dat ik aankwam over waren niet bewust van de vele mooi geïdentificeerd en ervaren mannen en vrouwen die hebben geworsteld met psychische aandoeningen zoals Emma Thompson, Stephen Fry, Winston Churchill, Van Gogh, Florence Nightingale. Ik zie mezelf niet plaatsen in hun competitie, maar ik ben zeer levendig en de goeroes lijken deze uitdagende verkrijgen. Een bijzonder verpleegster vertelde me dat ik moet zich realiseren ‘hoe gelukkig ik was in vergelijking met andere mensen die niet kon krijgen uit bed of heb mijn intelligentie niet ‘Oh, ik snap het. Mijn wanhoop was niet als kritiek of slopende duidelijk. Effectief niet aan hen.

behandeling en communicatie

Op de tweede werkdag van mijn 28 werkdag blijven, werd mij medegedeeld dat ik niet was ‘bezig met de . personeel ‘Ik was geamuseerd In feite 50 procent van hen had niet wezenlijk tot mij gesproken -… erkennen natuurlijk om mijn titel vergist Ik was gefascineerd hoe ze niet denken dat het hun plicht om te chatten met mij

Ik ervoer verschillende vreselijke migraine in de loop van mijn blijven. Bij twee gelegenheden ervoer ik de euvele moed om een ​​verpleegkundige te praten als mijn behandeling voor mij zou kunnen worden gebracht, in plaats dan me gaan en cue. ik werd uitgelegd aan dat ze uiteindelijk ‘te chaotisch voor dat’. Nadat ik wankelde op de gang en dan ervaren om de badkamer te ziek en dan weer terug naar cue voor mijn medicijnen te zijn. Ik kon nauwelijks meer te krijgen op mijn matras maar de verpleegkundigen volledig bevestigd geen probleem. Ik kon niet de klus te klaren uit, ongeacht of de nacht team en werkdag werknemers niet verbinden met elke andere of ze konden niet worden lastig gevallen met mij.

Behandeling ideeën worden verondersteld om een ​​groot gedeelte van uw zorg Het duurde ongeveer een week om deze in te vullen en dan het was bedoeld om te worden gecontroleerd en bijgewerkt De toekomst tijd had ik bijna alles mee te maken -.. werd ik ontslagen en mijn essentieel verpleegkundige ondervraagd me om de pagina’s ze ervaren volbracht signaleren. Terwijl ze nauwelijks had uitgelegd goede dag voor meer dan twee maanden heb ik bijna geweigerd. Ze deed excuses voor het niet verwerven aanzienlijk van me bekeken, maar ze verklaarde dat het was omdat ze had zo bezet.

Mijn toonaangevende 10 survival suggesties

– Bedrijven kunnen nooit worden verbeterd, behalve mannen en vrouwen. Het is gemakkelijk om te denken wanneer weer stilstaan ​​dat het niet de moeite waard. Publiceren van een brief. Vul eventuele vragenlijst die ze zetten voor je. Als het echt is het veel ernstiger de NHS gebouwd wijzigingen in 2009 een klacht indienen. Details is te vinden op de NHS ‘Choices’ website

Category: Supplementen

Comments are closed.